Sabaraha bedah plastik pikeun augmentation pinareup?

Sabaraha bedah plastik pikeun augmentation pinareup

Jadi menarik jeung awewe seksi bisa loba hal, komo dina augmentation pinareup. Diets, kosmétik, baju nu hiji pakarang dina jalan ka achieving nu ideal. Tapi sababaraha di antarana mindeng teu eureun di ieu jeung nyoba ngaluyukeun awak anjeun sareng bantuan campur bedah.

Salah sahiji nu paling umum surgeries kosmetik – augmentation pinareup. Elastis, cukup gede, geulis Breasts jeung bisa nambah kayakinan, méré rasa pesona jeung nonoman wanoja. Bedah kosmetik dinten ieu nyadiakeun hasil nu dipikahoyong, bari mastikeun kasalametan operasi pikeun payudara sarta awak salaku sakabeh. Prosedur sorangan an bubuka tina implants payudara (joint ngagantian) atawa lemak anjeun sorangan (lipofilling).

Pilihan susuk

Kahiji mammoplasty ieu dipigawé 50 taun ka tukang, sarta salila waktu éta geus undergone loba robah drastis. Lamun saméméhna ieu dilumangsungkeun ku suntikan di dada jeung silicone atawa gél, jeung saterusna mungkin nyebarkeun gél, leungitna jeung prosés radang, ayeuna ngagunakeun luhur-kualitas implants dijamin méré pangaruh jeung kaamanan. Maranehna aman tetep dina jaringan, teu ngabalukarkeun réaksi alérgi jeung tampikan. Dibuktikeun yén komo jeung fisik kuat dampak (shock, drop) prosthesis teu cacad, teu pegat, jeung teu sumebar. Sajaba ti éta, implants teu ngabalukarkeun kanker. Kualitas augmentation mungkin di mangsa nu bakal datang ka pinuh breastfeed.

Operasi augmentation pinareup anu cukup mahal jeung teu dulur bisa nanggung. Sabaraha eta pamustunganana bakal ngarugikeun, ngahartikeun hiji susunan faktor, dibahas saterusna.

Pilihan susuk

Ti bentuk nu dipilih susuk rupa-rupa dina penampilan jeung ukuran nu dipikahoyong dada. Aya nu di handap ieu variétas:

  • buleud;
  • teardrop ngawangun;
  • anatomis implants (kasampak leuwih alami).

Maranéhanana ogé béda dina eusina:

  • saline;
  • biocompatible gél;
  • silicone gél (ogé, "emut bentuk" jeung dipake bener-bener aman).

Density aya jenis di handap ieu:

  • lemes (sarua jeung density jaringan payudara, jeung teu kacida alusna katahan bentuk);
  • padet (pikeun ngajaga bentuk alus, tapi kasampak kurang alam);
  • implants softtouch (ngajaga bentuk jeung density antara nu kahiji jeung kadua pilihan).

Cangkang nu implants bisa rupa-rupa ciri struktural maranéhanana:

  • nu textured beungeut (stabil, tapi eta bisa ngabalukarkeun wrinkling kulit alatan gesekan of fabrics dina cangkang luar prosthesis);
  • beungeut lemes (gesekan ieu ngaleungitkeun, tapi leuwih kakeunaan bias ti dina kasus nu pertama).

Jumlah implants beda-beda ti 80 nepi ka 800 ml jeung nangtukeun mangsa nu bakal datang tina ukuran pinareup, jeung sabaraha bakal bedah cost. Leuwih alus teu bisa nyalametkeun maranehna, sabab miskin kualitas produk bisa ngakibatkeun terus-terusan bedah payudara.

Lamun anjeun milih kudu fokus dina ciri fisiologis sabar jeung ekspektasi hasil. Putusan final rests jeung ahli bedah nu, ngagunakeun pangalaman massana, bakal bisa akurat nangtukeun hasil operasi jeung harga final.

Pilihan susuk ngarenah

Hasil mammoplasty ogé gumantung kana tempat di mana incision nu dijieun jeung hiji susuk téh dipasangan jeung kasempetan sejen pikeun meunangkeun deukeut ka manéhna bedah. Physique awewe bener mangaruhan kaputusan ku dokter. Lokasi kelenjar susu, ayana sagging, kaayaan kulit (elastis atawa elastis), nu severity tina otot dada jeung loba faktor sejen nangtukeun hasil operasi mana baris aya scars jeung naha awéwé di mangsa nu bakal datang ka eupan orok.

Dental implants:

  1. Dina otot nu. Metodeu nu popular di Rusia. Breasts kasampak salaku alami mungkin, panyalindungan dipercaya fabrics ngajadikeun eta mustahil pikeun probing susuk jeung offset. Kelenjar susu teu luka.
  2. Dina jaringan glandular. Dipaké, lamun geus loba nu sabar. Aya kamungkinan nu dina mangsa nu bakal datang jadi katempo nu contours of prosthesis nu. Jeung ogé résiko gedé tina akumulasi tina jaringan serat kira-kira susuk nu ngabalukarkeun anak kapindahan. Tapi plus saperti an operasi dina kesederhanaan tina nyekel jeung gancang periode recovery, ieu téh masih kurang nyeri batan vérsi saméméhna.
  3. Digabungkeun metoda (tetep bagian tina prosthesis dina pectoralis utama otot jeung nu séjénna dina jaringan pinareup).

Pikeun masang susuk nu, ahli bedah nu kudu ngalakukeun incision nu. Make eta salaku siluman ka panon, mindeng di fisiologis ngawujud tina tilepan kulit.

  1. Incision dina dada. Ngalakonan dina dada di alam ngawujud tina tilepan awak. Pilihan ieu téh leuwih alus cocog pikeun susuk instalasi nyaeta ukuran sedeng, anatomis bentuk jeung mamatahan awewe anu rencana ka breastfeed orok mah. Ogé ampir eliminates nu ruksakna jaringan payudara sarta jadi unobtrusive kelim.
  2. Incision kira-kira nipple. Dina wates areola nu. Downside téh nya éta heunteu ngasupkeun di mangsa nu bakal datang nu payudara-dahar alatan deformasi tina susu ducts salila bedah. Tapi, ti titik estetika of view, nu paling bisa ditarima, saprak tapak tatu sanggeus eta praktis kawih.
  3. Nu axillary incision. Jarang dipaké sabab badag jarak ti dada nu ganggu ahli bedah aksés ka eta, jeung merlukeun alat husus pikeun palaksanaan.

Pilihan integrasi loka susuk jeung incision gumantung kana pajeulitna operasi, jeung sabaraha eta bakal ngarugikeun.

Nyiapkeun pikeun bedah

Saméméh anjeun mutuskeun pikeun nyokot step ieu, eta kudu konsultasi jeung dokter jeung nyokot perlu tes. Kahiji nganjang jeung nu ahli bedah anu baris ngalakonan bedah augmentation payudara sarta salila paguneman pikeun manggihan requests jeung ciri fisiologis klien. Mangka anesthesiologist alatan operasi anu dipigawé dina anesthesia Umum. Anjeun bisa hayang nganjang psikolog.

Saterusna, hiji awewe kudu ngalaman perlu hardware ujian jeung tés. Kadang-kadang maranehna geus kaasup waragad total, sarta prosedur dina rumah sakit. Tapi sakapeung hiji awewe perlu pikeun diajar jeung nyadiakeun hasil.

Paling hayang:

  • test getih;
  • electrocardiogram;
  • mammography;
  • analisis tina inféksi dina awak.

Sajaba ti éta, éta téh leuwih alus pikeun ingkar ti Roko jeung alkohol, konsumsi junk dahareun, hormon jeung pangobatan nu bisa ipis getih.

Rehabilitasi Postoperative

Rehabilitasi Postoperative

Full rehabilitasi sabar lasts ti dua bulan jeung ngawengku sababaraha léngkah. Dua kahiji atawa tilu poe manéhna di rumah sakit di handapeun pengawasan dokter bedah nu. Sanggeus bedah maké komprési garment nu kudu dipaké dina periode ti dua minggu ka sabulan. Eta ngurangan résiko misaligned implants jeung ngarojong Breasts. Lima poé kahiji teu angkat leungeun anjeun, jeung pikeun hiji bulan sanggeus ngurangan dilarang ulin olahraga, mawa beurat. Disarankeun pikeun saré deui, jeung ngan hiji bulan dina beuteung. Sabar téh prescribed nginum obat nyeri dina hal ngarareunah jeung nyeri tina kelenjar susu. Dua bulan kahiji, anjeun teu bisa nganjang ka pantai, solariums jeung saunas. Awéwé anu wajib pikeun ngajalanan periodik pamariksaan rutin tina ahli bedah plastik.

Komplikasi sanggeus operasi

Lamun ngitung, sabaraha hiji implants payudara, hal anu penting mertimbangkeun mungkin resiko of komplikasi jeung material waragad pikeun éliminasi maranéhanana. Sanggeus kabéh, ieu bedah sarua salaku sakabeh operasi séjén.

Aya di handap mungkin komplikasi:

  1. Study susuk anu katarima ku awak urang salaku awak asing, jadi eta tumuwuh hiji prosés radang, jeung saterusna kabentuk cangkang. Ieu promotes dipercaya anchoring susuk nu. Tapi kadang aya anu kaleuleuwihan thickening tina cangkang, nu crushes manéhna jeung nyimpen galur. Gejala utama – nyeri jeung modifikasi tina penampilan dada.
  2. Beubeulahan atawa palanggaran integritas susuk. Kajadian pisan jarang, sabab téknologi modern eliminates risiko ieu komo lamun kuat ancur atawa tatu. Tapi dumasar kana waktu, komo luhur-kualitas prosthesis bakal maké kaluar jeung aya hiji aliran saline atawa silicone gap. Dina hal ieu, dada mulih deui ka bentuk aslina jeung merlukeun deui operasi pikeun ngaganti susuk. Sabaraha didaptarkeun dina bagian saterusna.
  3. Leungitna sensitipitas. Bisa ngamimitian ti nipple jeung sumebar di sakuliah dada-na. Eta kajadian cukup mindeng alatan karuksakan ka cabang tina saraf. Sensitipitas sawaréh recovering ti dua bulan ka genep bulan.
  4. Digentos ku inféksi. Jarang, jeung pikeun ngurangan résiko komplikasi saperti, sabar antibiotik prescribed.
  5. Akumulasi serous cairan. Eta kajadian pikeun dua alesan. Kahiji unprofessional laku lampah ahli bedah nu, hususna, kreasi a pohara badag rohangan pikeun prosthesis nu. Kadua palanggaran saran dokter sacara sabar dina periode postoperative (ngangkat beurat atawa panolakan husus baju jero).

Sabaraha bedah nu

Dina harga ahir mammoplasty ieu dipangaruhan ku sababaraha faktor. Di handap ieu kaasup tempat, dipilih ahli bedah anjeun jeung pangalaman-na, kualitas implants, pajeulitna operasi, ciri fisik sabar jeung sajabana.

Sabaraha bedah augmentation payudara

Pikeun unggal awéwé, hiji individu program koreksi tina kelenjar susu, nu ngawengku operasi jeung ujian full, persiapan pikeun bedah augmentation payudara sarta periode rehabilitasi. Ieu greatly mangaruhan itungan tina biaya final.

Dina bedah plastik leuwih hade teu nyalametkeun, sabab make substandard bahan atawa leungit implants teu ngan menyakiti kaéndahan awewe, tapi ogé ngakibatkeun négatif pangaruh kaséhatan. Gede pentingna nyaeta pilihan klinik. Leuwih hade cicing di fasilitas nu, nu employs professional surgeons jeung pangalaman jeung suksés ngalaksanakeun operasi saperti. Sajaba ti éta, di hiji alus klinik bedah campur dimimitian ku ngarengsekeun ujian sabar. Teu ulah dipercanten nu kaséhatan maranéhanana lembaga nu sakali ditawarkeun pikeun ngaronjatkeun a payudara tanpa perlu awal nganalisa.

Deui, dicatet yén harga keur unggal sabar individual diitung di kahiji konsultasi ahli bedah nu. Mindeng, maranéhanana bébas, jeung kadang-kadang klinik dilakukeun promosi jeung diskon pikeun narik penderita. Dina hal ieu, bedah plastik bakal jadi leuwih murah.

Tapi nanyakeun di klinik, nu ieu dipilih, sabaraha biaya operasi pikeun enlargement payudara, pastikeun pikeun ménta pagawe naha ngumumkeun harga, hiji ahli bedah, pre-tes, anesthesia, nu cicing di bangsal sanggeus operasi jeung perlu ubar, alat, kualitas luhur implants dental.