Kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah? Affordable cara enlargement payudara

Keur nangtukeun nu dipikahoyong ukuran pinareup mungkin ku cara maké bedah plastik. Tapi aya nu mana wae nu kasempetan pikeun ngaronjatkeun ukuran di imah maca dina artikel ieu.

Éndah jeung subur Breasts anu sok matuh reueus ti lalaki sarta dengki dina awewe. Sanggeus kabéh, teu dulur boga untung geus katilu ukuran bust. Aya nu pangeusina suku, mana nu standar kageulisan hiji wanoja jeung hiji dada datar. Untungna, eta mah teu langkung urang. Nu kakara utama srikandi pilem atawa nempokeun TV, ngalaan pikiran outfits jeung anca Breasts, leuwih drive di kompléx katresna jeung ukuran leutik.

Kumaha pikeun ngalegaan tanpa bedah payudara?

kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah

Bedah plastik jadi jauh stepped maju anu bisa ngarobah hiji jalma leuwih pangakuan, di handap ieu sagala kahayang na. Bedah pikeun enlargement payudara bakal aya iwal. Ieu téh hijina cara nu éféktif pikeun pinareup nu dipikahoyong bentuk jeung ukuran dina hiji periode pondok waktu, tapi ogé paling mahal. Tapi naon anu kudu dipigawé lamun indit dina ahli bedah nu sacara péso pisan scary, jeung kompléks inferiority geus ngembangkeun ka extent nu teu normal hirup?

  • Nu paling gampang cara ngalegaan Breasts anu kakandungan jeung breastfeeding. Tapi, metoda ieu méré ngan samentara hasil, atawa leuwih tepat, sanggeus parantosan tina lactation, Breasts bisa salajengna ngurangan dina ukuran jeung leungit bentuk. Jeung nanya deui jadi relevan
  • Dina poé nu tangtu daur menstruasi, nu Breasts ningkat rada dina ukuran. Ieu téh alatan hormonal kasang tukang. Ku kituna, awak nyiapkeun pikeun hiji mungkin kakandungan jeung lamun éta lumangsung, dada mulih ka anak urut ukuran
  • Anjeun bisa meunangkeun sababaraha pon tambahan, sabab jaringan lemak ngarupakeun komponén utama struktur dada. Ngan sanggeus dramatis leungitna beurat nyaéta prosés sabalikna tina leungit volume jeung bentuk. A diet ketat jeung bentuk curvy, ieu nu teu cocog, urang kudu kurban hiji hal
  • Nuju aktif jeung kahirupan sex teratur. Ieu nyumbang ka aktip perkembangan awak hormon séks bikang, maranéhanana ogé mantuan pikeun ngaronjatkeun payudara sababaraha inci. Alatan intim caresses, ngaronjatkeun sirkulasi tina kelenjar susu, anu dina gilirannana ngabogaan pangaruh positif dina volume

Lamun euweuh sahiji metodeu di luhur teu cocog, anjeun tiasa nyoba pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup ngagunakeun:

  • Latihan
  • Ubar rahayat
  • Urut
  • Creams jeung gels
  • Husus diets
  • Obat
  • Di handap ieu métode nu tangtu.

Kumaha pikeun ngalegaan dada rahayat cara?

Pikeun ngaronjatkeun dada, anjeun bisa neangan bantuan ubar tradisional.

  • A dekok tina akar mallow ngeunaan sahenteuna tilu bulan, jeung maximum pikeun taun nu bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun Breasts pikeun hiji ukuran. Eta sadaya gumantung kana awak. Anjeun kudu: akar garing kembang, 3 sendok jeung 3 cangkir cai dicokot tina cai. Sadaya ieu nunda kana pot jeung kulub, sanggeus 15 menit, piceun tina panas jeung galur. Nyokot hiji dekok tilu kali sapoé, satengah HR saméméh hidangan a, 0.3 Cup. Nu tangtu perlakuan mangrupa salah bulan, sanggeus ieu perlu pikeun nyieun megatkeun pikeun hiji minggu jeung malikan administrasi. Eta dianjurkeun yén, salila panarimaan kaldu jero, nyieun manéhna hiji neken dina dada. Peta ieu tina akar mallow alatan eusi phytosterol hormon, pangaruh positif dina kaayaan ngagedekeun pinareup
  • Dina congcot of hops ngandung hormon bikang phytoestrogen, nu tanggung jawab pikeun enlargement payudara. Hal ieu disarankan pikeun bisa dicokot oral, dina bentuk infusion. Salila ieu anjeun kudu kulub hiji Cup cai jeung tuang eta leuwih ti hiji séndok tina congcot tina tutuwuhan. Sacara saksama bungkus masakan, atawa pake hiji thermos, keukeuh sadaya peuting. Nyokot tincture tilu kali sapoé, 0.33 Cup, 21 poé jeung putus for minggu kamari. Pangaruh ekspektasi lumangsung di kira-kira tilu nepi ka genep bulan perlakuan. Anjeun kudu disusun pikeun mastikeun yén infusion nu anu pohara pait, jeung aksi teu lumangsung langsung, tapi saeutik demi saeutik
  • Anjeun bisa nginum jus engkol, ngan metoda ieu nyaeta cocog pikeun katresna ngora di pubertas. Pikeun awewe sawawa metoda ieu boga pangaruh
  • Pikeun augmentation pinareup anjeun tiasa make jeruk, nettle, jeung wormwood. Pikeun meunangkeun terapi tea kudu: hiji séndok téh tina tutuwuhan tuang hiji Cup cai ngagolak. Sanggeus éta nunda masakan jeung tutuwuhan dina cai mandi, jeung kulub pikeun 20 menit. Panutup jeung tutup a jeung infuse salila 40 menit. Sanggeus éta, tea galur jeung nyokot 0.3 cangkir 3 kali sapoé. Nu tangtu perlakuan mangrupa salah bulan, hiji minggu. Anjeun kudu milih salah sahiji didaptarkeun tutuwuhan, jeung nyieun manéhna tea keur 3 bulan, mangka anjeun bisa ngagunakeun tutuwuhan sejen, terus katilu
  • Leuwih nikmat rahayat resep: nyokot jumlah sarua madu, kacang jeung lemon. Lemon jeung kacang ka ngagiling, sanggeus dialirkeun kana coét daging, mangka nambah madu jeung aduk. Dahar campuran ieu kudu 1 séndok, 3 kali sapoé salila 6 bulan
  • Anjeun bisa coba pikeun ngaronjatkeun dada jeung oregano, hops jeung licorice akar. Sadaya komponén ieu dicokot dina jumlah 50 gram jeung nyampur. Sanggeus éta, nyokot 1 séndok koleksi ieu dituang dina hiji Cup cai panas. Kitchenware koleksi nunda dina 15 menit dina cai mandi. Jeung infused keur nu sejen opat puluh menit. Pastikeun pikeun nutupan masakan. Dina waktu hiji bulan, nyokot 0.3 Cup infusion tilu kali sapoé. Nyokot putus salila hiji minggu jeung malikan
pikeun ngaronjatkeun payudara tanpa operatsii

PENTING: sadaya resep ieu nu contraindications. Kudu mastikeun nitenan dosage jeung jumlah infusions, decoctions, jeung campuran. Eta leuwih hade konsultasi dokter ngeunaan kemungkinan cara ieu ngalegaan Breasts maranéhanana.

Kumaha pikeun ngalegaan Breasts jeung iodin?

Online loba réspon sumanget ngeunaan augmentation pinareup jeung iodin bolong. Pikeun ngalakukeun ieu:

  • Ngagunakeun swabs kapas, panawaran strips iodin dina kulit tina kelenjar susu, tanpa mangaruhan wewengkon kira-kira nipples
  • Saméméh éta, nyokot mandi atawa mandi ku kituna wewengkon dada ieu bersih
  • Sanggeus aplikasi, nu ngidinan iodin ka garing, mangka anjeun bisa maké hiji bra dijieun tina fabrics alam
  • Pikeun ngalaksanakeun manipulasi perlu sakali sapoé
  • Jangji pangaruh kudu lumangsung sanggeus tilu bulan pamakean.

PENTING: augmentation payudara di volume alatan kanaékan aliran getih. Tapi metoda ieu ngabogaan sajumlah badag tina contraindications, sanajan eta jigana nu eta bisa jadi aman ti iodin.

  • Katresna jeung awewe kudu tumut kana tinimbangan tempat tinggal jeung mungkin iodin kakurangan dina awak. Dina hal ieu, iodin bolong bakal gancang nyerep kana kulit, jadi awak bakal replenish saham maranéhanana. Tapi eta teu bisa ngancik kana fanatisme
  • Paling innocuous sisi pangaruh bisa jadi kulit garing, réaksi alérgi jeung fanatik lamun anjeun maké nundutan
  • Jeung jangka panjang aplikasi iodin dina dada bisa lumangsung malfunctions tina kelenjar tiroid jeung masalah kaséhatan
  • Sapotong permanén naékna suhu bolong iodin bisa ngabalukarkeun tumor

PENTING: anjeun teu Bisa maké iodin ka kelenjar susu awewe sanggeus gencatan patempuran of lactation, ieu ngan bisa greatly ngarugikeun kasehatan.

Kumaha pikeun ngalegaan dada ku latihan?

Latihan baris mantuan pikeun ngaronjatkeun bentuk Breasts, nyieun eta toned jeung éndah. Tapi, ngalegaan Breasts ku dua ukuran, jadi eta leuwih tina hiji mitos ti kanyataanana.

Pikeun dimimitian latihan perlu jeung jumlah minimum tina ngadeukeutan, saeutik demi saeutik ngaronjatkeun inténsitas nu. Ngajalankeun eta di imah, di akrab jeung nyaman netepkeun:

ngalegaan Breasts latihan
  • Nangtung ngalawan tembok a jeung leungeun anjeun salaku loba nu jéntré. Dina posisi ieu kudu 15 detik. Pikeun ngalakukeun 10 ngadeukeutan
  • Push-UP, kawas di kelas gym, ngan katuhu. Lamun anjeun ngamimitian pohara teuas, kuring bisa lean dina tuur-na. Ideally, kudu aya 15 pangulangan pikeun hiji pendekatan, tapi anjeun bisa ngamimitian jeung dua, ngaronjatna jumlah unggal poé
  • Dina posisi bohong asup deui anjeun, ngangkat dumbbells jejeg lantai. Beurat dumbbells ti hiji-satengah ka dua kilogram. Anjeun kudu ngalakukeun 15 latihan ieu pikeun hiji pendekatan
  • Jeung dumbbells di leungeun, pikeun ngalakonan gerakan saperti lamun ski. Cara pikeun ngalakukeun hal eta dina hiji menit. Kana parantosan ngangkat leungeun jejeg lantai. Jadi ieu téh perlu ngalakukeun genep kali dina hiji pendekatan jeung ngadeukeutan kudu tilu
  • Dina posisi nangtung, ngangkat dumbbells jejeg lantai. Beurat dumbbells jeung jumlah latihan salaku lamun anjeun laksana bohong asup deui anjeun
  • Nangtung, nyorong anjeun palem di silih, maranéhanana kudu di dada tingkat jeung elbows ngalegaan ka sisi. Latihan ieu kudu dipigawé 5 detik, malikan deui 10 kali

PENTING: Latihan kudu ngamimitian jeung jumlah minimal jeung saeutik demi saeutik ngaronjatkeun beban. Kenop ka kasuksésan aturanana jeung inténsitas. Anjeun bisa nempo hasil ngan sanggeus tilu bulan latihan.

Gél pikeun augmentation pinareup

Salaku alternatif pikeun bedah plastik pikeun augmentation pinareup, anjeun bisa make gels. Maranéhanana nyaéta:

  • sintétik, non-absorbable
  • alami, ngabéréskeun

Diwanohkeun gels di payudara awewe, jeung jarum suntik jeung jarum.

PENTING: Sintétik gels anu dilarang nuliskeun kana awak, konsékuansi tina saperti enlargement payudara pisan serius. Jaringan pinareup jadi kawas jelly, sajaba ti éta, gél bisa pindah ka tempat séjén. Jeung nya eta pisan hésé nyabut tina awak.

Alam gels, dumasar kana asam hyaluronic bakal pitulung pikeun leuwih dada satengah ukuran. Nu disadvantage tina metoda ieu nyaeta yén pangaruh bakal lepas ti genep bulan nepi ka sataun. Saterusna, prosedur kudu ngulang.

PENTING: Lamun kaputusan ieu dijieun pikeun ngaronjatkeun ukuran tina kelenjar susu, jeung bubuka gél, pilihan ahli nu kudu ditilik jeung tanggung jawab gede. Anjeun ngan bisa dipercanten hiji ngalaman jeung dokter professional.

enlargement payudara gél

Cream pikeun enlargement payudara

Loba awewe nyoba ngarobah bentuk jeung ukuran pinareup ngagunakeun cream. Cream komposisi bisa jadi:

  • Alam
  • Hormonal

PENTING: Ngagunakeun cream alam payudara ngalegaan mustahil. Bumbu ubar kaasup wangunan, ngan bakal mantuan ngaronjatkeun kulit, tapi henteu deui.

Hormonal creams bakal mantuan anjeun pikeun ngahontal kaayaan ngagedekeun pinareup nyaeta hiji ukuran ngan kalawan ngagunakeun teratur. Lamun anjeun eureun ka panawaran cream ka dada, maranéhanana gancang bakal manggihan katukang maranéhanana bentuk. Leuwih pengkuh pangaruh bisa dihontal ngan lamun anjeun panawaran ubar sacara rutin salila genep bulan. Komposisi creams ieu boga vitamin jeung bumbu nu positif mangaruhan kulit.

Dokter kacida skeptis tina metoda ieu enlargement payudara. Terus aplikasi hormonal olahan dina kulit bisa mangaruhan Umum hormonal kasang tukang. Jeung bisa ngabalukarkeun nyangsang haid, kajadian kasakit serius.

PENTING: anjeun teu Bisa maké ieu creams pikeun katresna di pubertas, pikeun awewe leuwih opat puluh taun di mancanagara, jeung ibu ibu ngora anu geus leungit bentuk sanggeus dahar buah dada.

Lamun, tapi ieu sing kuat ngumbar ka ngalegaan Breasts ngagunakeun cream, anjeun kudu maca resensi jeung teu saukur trust iklan.

Kumaha pikeun ngalegaan dada minyak?

Jalan aman pikeun nyieun payudara geulis sarta ramping bentuk make minyak nu penting. Dampak maranéhanana ngabogaan pangaruh positif dina sirkulasi getih, anu dina gilirannana nambihan sababaraha sénti dina volume.

Make minyak bisa:

  • urut
  • dina wangun obat kuat atawa lotion
  • pikeun ngalakukeun jeung masker atawa compresses.

PENTING: pangaruh Positif ngan bisa kahontal kalawan ngagunakeun teratur.

Minyak nu penting teu bisa dipaké sorangan. Sababaraha tetes minyak bisa dicampurkeun jeung cream haseum, yogurt, orok cream jeung tékstur beunghar, almond jeung minyak mineral. Anjeun bisa make ngan hiji minyak, guna ngahontal hasil, tapi anjeun bisa nyampur minyak, nu leuwih efisien.

Pikeun augmentation pinareup, anjeun bisa make minyak ieu:

  • Ti siki flax
  • Zaitun
  • Geranium
  • Verbena
  • Kapur barus
  • Fennel
  • Anggur
  • Anise
  • Hops
  • Ylang-ylang
  • Lavender
  • Tangkal Tea
  • Oranyeu
  • Sage
  • Sore primrose
  • Germ gandum
  • Jojoba.

PENTING: Panawaran minyak sacara saksama, ngahindarkeun nu nipple wewengkon. Saméméh dipaké, perlu pikeun mastikeun sakabéh acceptability tina minyak, aya no réaksi alérgi. Lamun éta cukup hésé pikeun nangtukeun pilihan tina minyak, anjeun bisa neangan bantuan ahli dina ambu-terapi.

Topeng pikeun augmentation pinareup

Nyieun teratur topeng pikeun decollete, bisa méré payu hiji bentuk éndah, ngaronjatkeun kaayaan kulit, komo nambahan polumeu. Eta bisa jadi sababaraha sénti, sabab katilu jeung kaopat ukuran lamun kahiji, perlu pikeun balik dina ahli bedah nu sacara péso. Ngumbah off topéng jeung cai tiis perlu, tapi teu loba teuing, disebutkeun anjeun ngan bisa meunangkeun gering.

  • Ngilu salah Apple jeung kol. Hiji séndok tina campuran ieu nyampur jeung hiji séndok madu jeung séndok of mentega, dina suhu kamar. panawaran campuran ieu perlu sanggeus urut pikeun 15 menit
  • Kakao mentega kudu dilarapkeun dina underarms jeung neckline. Ieu dituturkeun ku urut. Dina dada sorangan minyak teu kudu nunda
  • Ngadégdég, dina jumlah 20 gram jadi leyur ka konsistensi tina cream haseum dina cai haneut. Campuran ieu kudu dilarapkeun pikeun 20 menit

Nerapkeun topéng, nyingkahan nipple wewengkon. Pikeun ngalakukeun topeng eta rutin, robah eta unggal poé.