Cara enlargement payudara tanpa bedah. Susunan latihan

Ayeuna, nurutkeun statistik, leuwih ti 60% tina awewe paduli ngeunaan augmentation pinareup, maranéhanana mikir nu leutik Breasts nu teu menarik. Loba nu percaya yén lamun maranéhanana bust ieu hiji ukuran atawa dua leuwih, jumlah fans ngaronjat sacara signifikan.

Métode enlargement payudara tanpa bedah

Tangtu leutik dada loba kaunggulan: ieu téh merenah pikeun ngalakukeun olahraga, saré dina beuteung anjeun, anjeun bisa ngalakukeun tanpa bra, dokter nyebutkeun yen ngurangan résiko kangker payudara.

Tapi euweuh urusan kumaha "alus" teu Breasts leutik, gedé Breasts geus sok geus simbol nyata awewe, lover, ibu. Lalaki nu katarik Breasts badag.

Lamun lalaki nengetan suku, nu kadua maranéhanana biasana kasampak di dada. Sedengkeun pikeun Éropa, geus diterangkeun dina ukuran ti 2nd ka 4. Ukuran ieu geus sok geus dianggap ukuran kaséhatan. Komo maranéhanana lalaki anu kawas leutik bikang Breasts maranéhanana ngomong yén leuwih resep dada 2-nd jeung 3-th ukuran, jeung jalma anu bakal wareg jeung Breasts tina 1-St unit ukuran.

Asih pikeun Breasts badag alatan kanyataan yén payudara nipple nu paling kulit hipu dina awak wanoja sacara, nu touch nu sok nice, utamana lamun geus loba. Sarta saprak ieu némpél nu érotis, maranéhanana ngaronjatkeun lalaki cacakan.

Euweuh urusan naon ukuran ieu dada, utamina kualitas, Breasts saggy, komo nu paling desirable ukuran teu narik perhatian jeung brings kasulitan. Nu leuwih penting nyaéta kumaha Breasts are looking for a husus gambar, gadis saeutik teu kudu Breasts badag, tapi keur "sakabéh" Breasts leutik bakal greatly ngurangan feminitas.

Artikel ieu ngajelaskeun bezoperatsionnye cara enlargement payudara. Ieu téh sabab paling lalaki teu kawas surgically ditingkatkeun kamampuhna Breasts jeung awewe anu meunang loba ngarareunah. Jajal Éropa belies biasa stereotypes ngeunaan butuh bedah nu awéwé ku alam. Beauties jeung gedé silicone Breasts lalaki resep ka batur anu kasampak leuwih alami. Para ahli dilakukeun a survey di antara lalaki jeung 85% tina lalaki umur 18 ka 34 taun ceuk nu hate bedah plastik manggihan implants payudara unattractive.

Struktur payudara

Métode pangaruh dina dada

Creams pikeun enlargement payudara

Aya kavling husus creams pikeun enlargement payudara, nu komponén utama nu estrogenic hormon. Nu paling ilahar dipake hormon sayur asal, jadi disebut phytoestrogens. Maranéhanana boga qualities jiga nu sipat bikang sex hormon nu bakal ajak tumuwuhna jaringan glandular dada. Lokal aplikasi hormon creams greatly ngurangan efek samping tina hormon. Kanaékan beurat awak lumangsung. Hasilna bakal persist pikeun nepi ka sababaraha bulan.

Aya ogé creams nu ngaronjatkeun sirkulasi getih dina dada, maranéhanana geus kurang dibaca pangaruh, Breasts enlarged leungit ukuran sanggeus maksimal sababaraha poé.

Anu pangalusna creams nu digabungkeun jeung hormon tutuwuhan jeung suplemén, nu ngaronjatkeun sirkulasi getih, ningkatkeun kulit. Mindeng pisan creams bisa ngawengku sagemblengna tina extracts tina rupa alam tutuwuhan – maranéhanana geus efek samping minimal.

Ti creams, anjeun bisa ngaharepkeun augmentation payudara ka 0,5 cm di kuriling per minggu pikeun kahiji 3 minggu tuluy 1 cm per bulan.

Beda fundamental dina pangaruh manusa estrogens jeung phytoestrogens stéroid nyaeta stéroid phytoestrogens ngahontal éfék sarua salaku manusa éstrogén, tapi ngan dina konsentrasi rébuan kali leuwih gede ti konsentrasi éstrogén.

Jadi lamun urang nempo informasi dina bubuka nepi ka cream nu mana wae nu minyak sayur salaku sumber beunghar phytoestrogens, ieu teu nunjukkeun yén ngagunakeun cream ieu baris jadi bisa ngahontal éfék nu dipikahoyong.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun minuhan vitamin a creams, nu ngan saukur méré élastisitas dada, mangaruhan kulit. Saperti creams bahya, tapi mangpaat nu minimal.

Ubar naek payudara

Pél pikeun enlargement payudara

Dina pél pikeun enlargement payudara, kitu ogé dina creams dipaké hormonal komponén. Bahya biologis aditif teu bisa mangaruhan ukuran pinareup, salaku paling élmuwan percaya. Sajaba ti éta, anjeun bisa jadi pangalaman jangka panjang éfék kaséhatan, salaku sababaraha komponén tutuwuhan nu aya di dana saperti meniru éstrogén.

Percobaan klinis geus ngadegkeun nu kanaékan ukuran pinareup alatan hormon lumangsung dina penderita nyokot hormon éstrogén, antidepressants jeung contraceptives. Leuwih ti éta, geus ngadegkeun yén pikeun ngaronjatkeun dina ukuran pinareup penting peran dimaénkeun ku zat saperti hormon bikang, prolactin jeung faktor tumuwuh. Maranéhanana merangsang reséptor éstrogén nu aya dina dada babandingan jeung kontrol division jeung apoptosis (maot) sél.

Nu leuwih penting nyaéta kanyataan yén paling sadia narkoba teu efektif jeung teu bisa ningkatkeun volume dada. Jeung teu aya jaminan yen maranehna moal jadi picilakaeun pikeun kaséhatan.

Hampa urut payudara

Anjeun bisa coba pikeun ngaronjatkeun payudara mechanically. Aparatur mangrupa hiji pompa jeung Cup pikeun kanker payudara. Pinareup anu study dina hiji Cup jeung ngompa nyieun leutik vacuum dina Cup nu. Di awal pompa draws cair kana jaringan payudara, tekenan négatif ngabalukarkeun ngaronjat aliran getih ka mammaries. Getih mawa oksigén, gizi, ngaronjatkeun métabolisme lokal jeung, minangka konsekuensi, - ningkat dina ukuran pinareup. Hampa pangaruh terapi, ngarah ka enlargement payudara, diatur ku manusa sorangan, jadi anjeun teu ngarasa teu ngarareunah mana wae, teu bahaya.

Hasil bisa ditempo langsung, tapi "ngaropéa" hasil lumangsung leuwih sababaraha minggu.

Ieu métode enlargement payudara sampurna lamun anjeun ngan perlu pikeun mintonkeun off di hiji pihak, tanggal hiji, atawa pikeun nalukkeun manusa di ranjang.

Pabrik nyarankeun ngagunakeun vacuum pikeun 15 menit poé.

Poténsial résiko deterioration of élastisitas Breasts, nya sagging. Anjeun kudu inget, Breasts pisan sensitip organ, jeung teratur mékanis pangaruh bisa ngabalukarkeun akibat teu pikaresepeun.

Métode anyar augmentation pinareup

Teu jadi lila kaliwat élmuwan geus manggihan hiji cara pikeun ngalegaan Breasts tanpa ngagunakeun implants jieunan. Ngagunakeun lemak anjeun sorangan Jepang surgeons geus junun réngsé hiji sidang klinis tina metoda anyar ngaronjatkeun. Nurutkeun pamekar, téhnik anyar baris jadi hiji alternatif nu hadé pikeun jieunan implants.

Nurutkeun kapala ulikan, nu dimekarkeun metoda ieu dites ku leuwih ti 40 awewe jeung teu signifikan ngabalukarkeun komplikasi di mana wae di antarana.

Lemak nu Jepang surgeons pake pikeun ngawangun dada, ieu sasari ti deposit lemak dina beuteung atawa hips penderita. Sanggeus éta, jaringan adiposa dibeungharan jeung sél sirung, sél sirung bisa ngabentuk sél lemak anyar jeung pembuluh darah. Ku kituna disusun gantung téh diwanohkeun kana kelenjar susu ku suntikan.

Sajaba ti éta, kontras jeung silicone implants, sorangan jaringan lemak teu kasampak sanggeus cangkok salaku awak asing: salaku hasil artifisial Breasts enlarged beda ti alam ngan keur ukuran anak.

Remedies rahayat pikeun enlargement payudara

Hikmah rahayat geus dibikeun ka urang loba nu resep keur enlargement payudara. Ieu augmentation payudara test, kol, compresses jeung komo spruce congcot. Hanjakalna, sagala métode ieu bisa ngahasilkeun hasil tangible jeung no efek samping.

Augmentation payudara kol

Remedies rahayat pikeun enlargement payudara

Jalma nyebutkeun: "Lamun aya loba kol, dada bakal tumuwuh leuwih alus." Pamadegan ieu sering, tapi keur sababaraha alesan maranéhanana kol mantuan pikeun "tumuwuh" Breasts leuwih badag téh hésé manggihan. No diet, nyata ngaronjatkeun Breasts wanoja teu sabenerna aya, tapi efek samping tina pamakéan kaleuleuwihan produk husus bisa ménta pisan gampang. Metoda ieu lumaku ngan pikeun katresna nu awak masih ngembang, nu keur rumaja. Terus jeung gede caution, sabab produk ieu kanaékan teu misah Breasts kawas kitu, tapi sacara Umum volume awak.

Augmentation payudara jeung dahar atah adonan cookie

Sejen ubar rahayat pikeun enlargement payudara – dahar atah adonan. Lamun ngan ieu mungkin pikeun ngalegaan Breasts, tapi kudu keur enlargement payudara ku cara maké operasi plastik bakal geus ngiles. Para ahli dicatet yén komo konon atah adonan henteu ngandung nu mana wae komponén nu bakal merangsang tumuwuh payudara.

Augmentation payudara jeung iodin

Iodin ngaronjatkeun aliran getih. Ieu bisa jadi mantuan enlargement payudara. Tapi métode ieu fraught jeung nundutan kulit lamun anjeun teu overdo eta. Sajaba perlakuan kaduruk, ieu awewe tuluy kudu terus diuji di oncologists, alatan kanaékan suhu promotes mecenghulna tumor, kaasup kualitas goréng.

Enlargement payudara congcot hop

Tincture of hops ngandung phytoestrogens. Biasana, maranéhanana dampak anu minimal, tapi lamun make eta dina jumlah nu bisa ngabalukarkeun bareuh payudara, eta teu kaasup dampak negatif dina réproduktif lapisan salaku sakabeh.

Lamun ngagunakeun bahan tutuwuhan dosis tina zat aktif pisan kompléks pikeun ngitung. Hayang nyobaan bisa coba metoda ieu pikeun augmentation payudara: hiji séndok garing congcot hop brew sagelas cai nu ngagolak jeung ninggalkeun di hiji thermos pikeun 6-8 jam. Nginum infusion saméméh hidangan tilu kali sapoé satengah Cup a.

Enlargement payudara ngagunakeun bir

Kawas hops, tapi kurang aksi bisa jadi geus bir, kaasup nonalcoholic.

Enlargement payudara ngagunakeun bir

Mineral sanyawa dina bir nu datang ti malt, bahan baku séjénna jeung cai. Dina biologis signifikan dina jumlah bir ngandung ion kalium, natrium, kalsium, magnesium, fosfor, walirang jeung klorin. Ti malt ka bir ngalakonan loba vitamin.

Bir ngan alkohol inuman nu ngandung hop kapaitan, stimulating sékrési jus gastric, bili jeung overwhelming ngarugikeun efek tina alkohol. Ngeunaan efek tina hops, tempo di luhur.

Hal utama anu teu poho yén bir ngandung di komposisi anak signifikan jumlah alkohol, nu greatly bisa make pikeun nutupan sadaya sipat dipake bir. Jadi pikeun maranéhanana wishing pikeun coba kaluar bir pikeun augmentation pinareup nyaeta leuwih sae pikeun make non-alkohol bir poék variétas.

Enlargement payudara ngaliwatan latihan

Upami anjeun rutin ngalakukeun olah awak nu "mangaruhan" pectoral muscles bisa ngaronjatkeun bentuk pinareup, méré eta élastisitas. Pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup jeung latihan pikeun awewe anu rada hese. Masalahna nyaeta awewe boga kirang ngembangkeun otot, komo bener latihan tanpa ngagunakeun pangobatan husus, biasana stéroid asal bisa greatly nambahan ukuran pectoral muscles. Tapi di sisi séjén komo teu nyata ngaronjatkeun pectoral otot jeung nada maranéhanana jeung ngarojong pinareup anjeun jeung dada nu sarua ukuran bakal kasampak leuwih voluminous.

Bagian anu kacida penting tina latihan ngajaga konstan awak beurat, jeung bantuan intensif latihan bisa ngurangan beurat awak jeung eta bakal négatip mangaruhan payudara volume. Ku alatan éta, latihan inténsitas kudu ningkatkeun kuantitas jeung kualitas dahareun.

Dada bisa dilatih 2-3 kali per minggu, jumlah latihan gumantung kana inténsitas tina workouts anjeun. Ku alatan éta, lamun anjeun keur latihan teuas cukup 2 taun latihan.

Lamun tujuan anjeun pikeun ngurangan payudara sarta méré eta leuwih élastisitas, nu ngarupakeun sesi latihan bisa ngaronjat nepi ka 4 jeung ngalakukeun tambahan latihan aérobik pikeun sakabéh ngaduruk lemak.

Dada workout dina kaayaan imah

Imah dada anu leuwih alus pikeun ngalatih 3 kali saminggu, latihan pangalusna nu pushups. Tapi leuwih alus pikeun latihan anjeun kudu meunangkeun dumbbells ti 3 nepi ka 6 kg unggal. Maranéhanana kudu individualized, dumasar kana daya maranéhanana ditempokeun.

Susunan latihan pikeun latihan di imah dada

Pus ap

Push-UP anu dipigawé di kantor turun posisi, palem rada lega ti rubak taktak, suku babarengan atawa rada ngencar.

Latihan:

  • inhale jeung ngabengkokkeun elbows, bringing dada arah lantai, jeung tulang tonggong lumbar tulang tonggong kudu teu SAG;
  • ulah push-UP nepi ka pinuh straightening leungeun;
  • di ahir gerakan pikeun nyieun hiji exhalation.

Latihan ieu kudu dipigawé lancar lamun manggihan hésé pikeun ngalakonan push-UP ti floor ka dimimitian nyorong-UP dina bed, sofa, stools jeung salaku sajaba ti éta gaya "turun" on the floor. Lamun anjeun mikir latihan ieu téh cukup gampang, dina leungeun, anjeun bisa nunda heula sababaraha kandel buku atawa husus eureun, ieu baris ngaronjatkeun range gerak jeung eta bakal leuwih alus pikeun berpungsi dina otot dada.

Ngurangan leungeun leuwih sirah/dada

Ngurangan leungeun leuwih sirah

Latihan anu dipigawé jeung dumbbells. Ngangkat dumbbells ngaliwatan pihak leuwih sirah geus sedeng-ukuran bunches tina deltoid otot jeung ngawengku nu luhur bagian dada. Sajaba ti éta, nu ngangkat dumbbells ngaliwatan pihak ngaronjatkeun mobilitas taktak joint jeung nguatkeun pectoral taktak salaku sakabeh.

Pikeun accentuate nu muka dina dada latihan kudu dipigawé jeung palem nyanghareup nepi, jeung lamun mungkin, diuk jeung lamping deui.

Lain rupa-rupa latihan anu dikandung dina loba populér majalah no pangaruh.

Jadi kelas éta pinuh, geus desirable pikeun ngalakonan aktif latihan anu nguatkeun sistim cardiovascular jeung nyumbang kana prosés ngarecah lemak. Aya nu mana wae nu tipe aktivitas fisik – jalan, ngojay, latihan bikes atawa Ngabuburit.

Ringkes kacindekan

Sanggeus nganalisis sadaya pilihan for non-bedah pangaruh dina Breasts awewe, geus ditangtukeun atra kacindekan yén aya no metodeu éféktif enlargement payudara tanpa bedah. Sadaya dibere métode boh teu éféktif atawa fraught jeung éfék ngarugikeun.

Jadi loba nu leuwih penting ti batan nyoba ngarobah dada jeung teu ngidinan ka "meunang leuwih goreng", nyaman maké bra, olahraga, turutan kulit buah.