Cara enlargement payudara métode, remedies rahayat, alam, éféktif

Gedé bust nyaéta hiji alamiah ciri alam kageulisan feminin nu kacida hargana jalu bandung.

Hanjakalna, teu sakabeh katresna alam geus endowed kaunggulan ieu, jadi maranéhanana coba pikeun manggihan metodeu nu éféktif nu bakal mantuan pikeun ningkatkeun Breasts maranéhanana.

Hayu urang mertimbangkeun unggal sahiji metodeu ieu di leuwih jéntré.

enlargement payudara métode

Aman métode

A cara alami pikeun ningkatkeun Breasts ngawengku nu make tina bahya (aman pikeun kaséhatan) métode.

Maranéhanana bisa dilarapkeun ka awewe ampir sakabeh umur, tapi saprak kakandungan maranéhanana geus signifikan contraindications.

Métode saperti di antarana:

  • nambahan dada jeung latihan;
  • ngaliwatan diet jeung ngagunakeun produk husus;
  • visual (visual) cara enlargement payudara.

Latihan

Latihan fisik anu pohara efektif enlargement payudara métode sabab hatur nuhun ka eta anjeun bisa ngompa nepi otot dada jeung méré Breasts leuwih elastis.

Sajaba ti éta, sejen kauntungan tina metoda ieu nyaeta pikeun ngalakukeun olah awak ieu mungkin di imah.

Paling éféktif olah awak for geus enlargement payudara nyaéta:

  1. "Bangku-ka-panto":
  • nangtung nepi lempeng dina doorway jeung nyidekelkeun deui ka salah sahiji tembok;
  • lean dina tembok di sisi séjén;
  • nyorong panto hareup jadi upami anjeun hoyong pikeun pindah tembok;
  • malikan latihan pikeun lima menit sapopoé.
  1. "Yoga sikep":
  • diuk orientasi tegak jeung melu suku dina yoga pasang aksi;
  • nyidekelkeun deui ngalawan tembok;
  • palem narilep di hareupeun manehna jeung rada narik leungeun ngagulung di elbows;
  • niatna pencét palem anjeun babarengan jeung tahan diri dina posisi ieu salila dua puluh detik;
  • malikan latihan tilu sét unggal dua kali sapoé.
  1. "Push-UP nangtung":
  • lean palem ngeunaan luhur méja ambéh leungeun-na anu di dada level;
  • lalaunan ngalakukeun tilu push-UP, ngagunakeun teu ngan leungeun otot tapi ogé otot dada;
  • malikan latihan pikeun dua pendekatan dina dasar poean.
  1. "Atlét":
  • nyokot dua dumbbells jeung beurat hiji kilogram (di imah maranéhanana bisa diganti ku botol cai);
  • nangtung masih jeung ngangkat dumbbells nepi, lalaunan clenching jeung unclenching leungeun-na dina joint siku;
  • malikan lima kali jeung unggal leungeun;
  • mangka anjeun kudu nyieun gerakan nu sarua, tapi teu luhur jeung ka handap, jeung ka jeung ti muka diri;
  • malikan latihan lima ngadeukeutan unggal poé.

Sajaba ti éta, pikeun ngaronjatkeun dada bakal mantuan ngojay, senam, jeung komo jumping tali. Importantly, data beban ieu nu biasa, sabab ngan mangka otot dada dimimitian ka "karya" usque laoreet.

Sayuran jeung bungbuahan

Alatan eusi luhur sababaraha gizi pangan bener bisa nyumbang kana kanaékan leutik dina dada.

Anu pangalusna jeung baris ngalakonan pakasaban:

  1. Panarimaan tea hideung jeung susu.
  2. Asupan tina turmeric jeung cai panas, susu atawa madu. Anjeun oge bisa nyieun hiji jenis cocktail dijieun madu, turmeric jeung susu. Eta disarankeun nginum hiji jam saméméh tepung a.
  3. Ka meakeun jumlah badag tina kol. Eta bisa jadi cahaya salads, panggang, stew jeung sayuran séjén, atawa ngan dahar eta pindang.
Penting pikeun nyaho: pikeun ngahontal éfék pangalusna, ieu jenis engkol ieu pangalusna dikonsumsi tanpa nambahan uyah. Anjeun oge bisa nyieun jus engkol seger jeung nginum eta dina hiji burih kosong.

Sanajan efektivitas téhnik ieu, eta kudu inget yén rahayat jeung kasakit burih atawa bagian séjén tina saluran pencernaan ka produk ieu teu patut eta, sabab ku sorangan, teu kol nyaéta hiji indigestible produk.

  1. Anjeun bisa dahar roti dijieun tipung bodas.Eta bakal enrich awak jeung karbohidrat jeung zat gizi lianna nu bakal ngamajukeun tumuwuh otot, tapi, metoda ieu geus signifikan jeung négatif: roti "recovering" teu ngan dada tapi ogé bagian séjén awak (thighs, imbit, burih, jsb.).

Sejen cukup ilahar resep nu ayeuna aktip nyebarkeun dina jaringan konsumsi bir atawa dekok tina hops.

Sedengkeun para élmuwan geus teu ilahar kaluar final sambungan antara augmentation payudara sarta make produk ti hops, ku dokter teu nyarankeun tés téhnik ieu dina diri.

Sajaba ti éta, dina congcot of hops ngandung hormon, jadi lamun maranéhanana dipaké dina awak wanoja sacara bisa lumangsung dina hiji gangguan hormonal.

Sagedengeun ti eta, bir dependence teu acan batal, jeung eta pasti teu bakal ngamajukeun tumuwuhna kelenjar susu.

métode tradisional augmentation pinareup

Visually

Kalayan bantuan husus gaya téhnik anjeun bisa ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup anjeun 1-2 nu bisa jadi sakoci jeung Breasts leutik.

Leuwih ti éta, visual téhnik safest pikeun kaséhatan awewe, sabab eta teu kaasup nu mana wae nu parobahan fundamental dina fisiologi.

Jadi, kabuktian visual augmentation pinareup jeung baju jeung aksesori nyaéta:

  1. Pilihan ditangtoskeun tina hiji bra nyaéta Yayasan visual augmentation pinareup. Eta téh pangalusna dina hal ieu make linen jeung inset push-up, salaku ieu spuma liner bakal ngangkat pinareup nepi jeung sahingga bisa hirup kalawan nyieun eta leuwih elastis jeung subur.
  2. Sagala rupa voluminous pinding dina pakéan nu (ruching, ruffles, draping unsur, jsb.) ogé bakal mantuan ka visually méré leuwih volume dada. Importantly, hiasan partikel ieu ditempatkeun vertikal, disebutkeun maranéhanana visually "ngabagi" wanoja dina dua bagian heureut.
  3. Pakean badag stripes jeung seukeut warna jelas beda dianggap win-win lamun leutik bust. Éta ogé penting mertimbangkeun lokasi stripes – maranéhanana ngan kudu horizontal.

Sedengkeun pikeun gaya jeung jenis pakean, teu aya nu tangtu watesan dina strip bisa jadi pakéan, dressy blus atawa sederhana baju.

  1. Observance tina nu jelas beda dina pakéan ogé bakal mantuan ka rada ngaluyukeun bentukna. Contona, poék handap (rok atawa calana) bakal dileungitkeun sababaraha inci tambahan dina hips, jeung cahaya beige atawa bodas luhur (blus, baju) bakal visually nambahan wewengkon dada.
  2. Kurangna gejala Breasts wanoja teu kudu maké teuing muka baju. Gantina, éta téh leuwih alus pikeun difokuskeun bagian séjén awak, contona, dina tonggong (pinuh kabuka), kira-kira beuheung atawa kana suku. Aturan ieu mindeng maké éta aktris kawentar anu ku alam anu ipis jeung leutik geus Breasts.
  3. Hal ieu kacida penting pikeun ngalakonan utama asesoris nu bakal narik sakabeh perhatian ka dirina. Gantina, nu pinter move maké pendant leutik dina hiji ipis ranté. Eta bakal kasampak elegan jeung teu bakal ninggalkeun dada tanpa perhatian ditangtoskeun.
  4. Anjeun kudu milih baju dijieun tina lemes fabrics nu diposisikan deukeut ka rapuh gambar jeung Breasts. Ti sweaters jeung blus jeung V-neck kudu ditinggalkeun. Gantina, eta leuwih hade meuli baju jeung semi-sirkular atawa scoop-beuheung.

Operasional cara enlargement payudara

Métode operasi pikeun augmentation pinareup nu paling gancang jeung radikal. Jeung bantuan maranéhanana, di saukur hiji prosedur bedah bisa ngaronjatkeun ukuran pinareup anjeun.

Ku jauh paling populér metoda pikeun enlargement payudara nyaéta mammoplasty.

Eta nyadiakeun pikeun ngadegna dina pectoral otot jieunan susuk, nu bisa jadi beda bentuk, ukuran jeung keusikan.

Lamun kasapukan dina mammoplasty, hal anu penting pikeun nyaho ngeunaan anak indikasi jeung contraindications, pikeun nyegah perkembangan komplikasi.

Indikasi pikeun bedah ieu:

  • dissymmetry tina Breasts;
  • underdeveloped kelenjar susu;
  • saméméhna, ngaleupaskeun hiji payudara alatan kapanggihna kanker dina atikan nya;
  • leungitna élastisitas dada patali jeung umur atawa kakandungan;
  • ditembongkeun tah dada.

Contraindications pikeun implants payudara nyaéta:

  • kakandungan jeung payudara-nyoco;
  • sabar umur dalapan belas;
  • palanggaran getih coagulability;
  • Inféksi HIV;
  • hepatitis;
  • diabetes mellitus;
  • gagal ginjal;
  • ayana parna kasakit kronis;
  • ayana pernapasan akut atawa kasakit tepa;
  • hipertensi;
  • periode haid di awewe.

Sababaraha waktu saméméh operasi, sabar kudu milih tipe susuk nu bakal study di dada nya.

Geus peculiarities sorangan jeung subtleties, ti pilihan nu bakal gumantung kana hasil.

Nu implants bisa jadi buleud, anatomis atawa teardrop ngawangun.

Maranéhanana fitur:

  • anatomis implants ngajadikeun dada paling alami;
  • nyadiakeun buleud éndah bentuk pinareup jeung kasampak gede dina bust wewengkon, plus maranehna ngaropéa bentuk maranéhanana, kawas nu anatomis, nu pamustunganana bisa mindahkeun ka sisi;
  • teardrop implants nu paling kawas alami Breasts.

Tipe dieusikan susuk nyaéta:

  • gél (tetep bentuk maranéhanana for lila);
  • silicone;
  • uyah (anu lemes);
  • ngeusi leyuran saline (komo sanggeus direcahna hiji moal ngabalukarkeun wanoja ngarugikeun nu mana wae nu).

Tipe cangkang release:

  • lemes implants (leuwih luhur ongkos survival, tapi mindeng bedah);
  • textured implants (leuwih stabil, tapi bisa ngabalukarkeun wrinkling dina kulit alatan gesekan konstan tina jaringan).

Dina taun anyar, implants payudara téh beuki gaining popularitas di antara awewe sakabeh umur. Alesan nyaéta yén éta téh paling gancang eta bisa mere nu dipikahoyong ukuran pinareup sarta ogé bentuk anak.

Najan ieu, salaku jeung mana wae, bedah augmentation payudara ngabogaan pro anak jeung kontra.

Mangpaat mammoplasty nyaéta:

  1. kanaékan harga diri jeung diri kapercayaan ngaliwatan ningkat penampilan;
  2. ngaronjat fokus dina lalaki;
  3. alamat masalah leutik Breasts;
  4. aya masalah jeung kamungkinan payudara-dahar (alatan kanyataan yén susuk téh diselapkeun deeply dina otot, teu aya halangan pikeun pinuh breastfeeding).

Kalemahan:

  • résiko inféksi;
  • résiko kaleungitan sensasi di nipples;
  • penampilan tapak tatu dina kulit;
  • kudu make anesthesia, nu mintonkeun négatif dina sistim cardiovascular;
  • tampikan ku awak susuk, nu bakal ngabales ka suhu anu luhur jeung inflammation (dina kasus ieu, eta bakal kudu ulang operasi pikeun nyabut susuk);
  • henteu mampuh mammography, nu naek résiko ahir diagnosis kanker payudara;
  • panjang periode rehabilitasi, nu nyadiakeun loba panawar nyeri jeung ubar anti-radang.

Ubar

Médis augmentation payudara ngawengku nyokot tablet jeung nerapkeun husus creams nu ngandung hormon bikang.

Kauntungan tina metoda ieu nyaeta komo mungkin tanpa bedah pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup ku 1-2.

Minus – wanoja sacara serius bisa ngaruksak kasaimbangan hormonal nu bakal ngakibatkeun deterioration of loba sistem awak.

Sajaba ti éta, hal anu penting pikeun nyaho yén lamun nyokot salah dosis saperti obat di awewe bisa ngamekarkeun pangaruh sabalikna - buuk awak kaleuleuwihan tumuwuhna perkembangan kanker.

Eta oge kudu ngomong yén lamun anjeun maké payudara creams bener naek, tapi teu lila, sabab saperti ubar kudu dilarapkeun terus.

Leuwih ti éta, kelenjar susu sorangan pikeun "tumuwuh", tapi ngan ngabareuhan alatan busung lapar, jadi ulah ngaharepkeun pikeun ubar jeung action sarupa pangaruh anu berkepanjangan.

Hampa

Hampa métode pikeun ngaronjatkeun bust nyadiakeun pikeun ngadegna husus popm dada, nu, salaku pangarang tina metoda ieu, anjeun bisa nambahan ukuran pinareup.

Salaku prakték nempokeun, metoda ieu teu nguciwakeun.

Sajaba ti éta, geus ngancam perkembangan loba komplikasi, antara nu kudu dicatet yén tegangan Breasts, perkembangan mastitis jeung beubeulahan tina kapilér.

Remedies rahayat

Paling éféktif cara populér pikeun augmentation payudara nyaéta:

  1. Dada bungkus jeung blue liat. Saméméhna ieu liat perlu diluted dina minyak zaitun ka konsistensi creamy. Luhur kudu mungkus dada jeung kantong plastik jeung anduk haneut. Durasi – 1 jam. Jadi terus-terusan tilu kali saminggu.
  2. Urut of otot dada. Eta kudu dipigawé kalawan ngagunakeun minyak (zaitun, peach, siki anggur atawa kalapa). Prosedur ieu ngaronjatkeun sirkulasi getih ka otot dada nu bakal nyumbang kana ngaronjatna maranéhanana.
  3. Pohara efektif nu iodum bolong, nu kudu diterapkeun ka luhur bagian pinareup ngagunakeun ceuli batang.
  4. Palaksanaan tina bungkus tina mustard disarankeun ngan sanggeus konsultan dokter.

Lain dibuktikeun metoda pikeun entrainment payu dianggap hiji aktivitas seksual awéwé.

Alesan nyaéta yén waktu sanggama mammaries narima jumlah badag tina hormon bikang. Hal ieu jadi marga pikeun enlargement payudara.