Lipofilling dada. Poto saméméh jeung sanggeus operasi augmentation payudara sorangan gendut

Alatan kasempetan badag modern estetika jeung bedah plastik, ieu téh teu jadi hésé pikeun ngarobah bentuk, ukuran jeung firmness dada.Ti nu biasa dipake loba awewe, ningkatkeun maranéhanana gambar ku ngaronjatna ukuran pinareup, atawa nyaluyukeun bentuk anak.

Metodeu nu popular nepi ka ayeuna ieu metoda enlargement payudara ngagunakeun silicone implants.
augmentation payudara sorangan gendut

Sanajan kitu, dina kosmetik (estetika) dioperasi, aya nu anyar, aman jeung efisien téknologi – lipofilling dada

Loba resensi positif pasien anu geus undergone lipofilling ngabuktikeun yén téhnik ieu gaining popularitas di antara awewe jeung nu leuwih daék mutuskeun pikeun ngalegaan dada cara ieu.

Nu lipofilling prosedur nu maké no jieunan silicone susuk jeung bahan biologis nu jaringan lemak sabar. Ieu jaringan ngeusi di wewengkon payudara.

Lipofilling payu (poto saméméh jeung sanggeus prosedur bisa ditempo di handap) miboga ciri sorangan:

  • jaringan adiposa dipaké ti thighs, imbit, beuteung – di ahir, sabar meunang augmentation payudara, jeung ngurangan lemak dina tempat di mana manéhna biasana teu perlu;
  • sanggeus dioperasi, awak nembongkeun seukeut transisi dina dada (kontras jeung bedah jeung silicone);
  • unggal sabar bisa nyieun ngaropéa bentuk pinareup;
  • hasil sanggeus lipofilling payu bisa persist for lila jeung teu merlukeun koréksi.

Lipofilling mangrupakeun hiji cara aman jeung luhur-tech prosedur pikeun koreksi payu, parobahan dina wangun jeung ukuran. Metodeu nu teu merlukeun latihan kompléks jeung luhur investasi, ieu téh sadia pikeun saha kabetot, kontras jeung prosedur jeung silicone implants.

Mangga dicatet! Jelas kauntungan tina metoda ieu nyaeta lemak anjeun sorangan teu ditampik ku awak, no scars nu kenca widang operasi, saperti métode séjén tina plastik.

Ogé lipofilling dada ieu mantuan anjeun pikeun nyaluyukeun ukuran Breasts anjeun, lamun aya asymmetry. Poto sabar saméméh jeung sanggeus koreksi of asymmetry tina dada.

Dina sababaraha kasus, nembongkeun lipofilling prosedur

Prosedur ieu téh teu dokter, jeung kahayang sabar pikeun ngahontal hiji tujuan nu tangtu.

Jeung lipofilling payu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajawab loba masalah nu geus aya, saperti:

  • asymmetry tina dada, nu bisa jadi bawaan atawa kaala sanggeus gagal plasty atawa operasi(tanpa ngaronjatkeun dada, upami ieu teu diperlukeun);
  • nu scars jeung welts dina kulit buah dada;
  • pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup 1.5 ukuran;
  • nu unwillingness atawa henteu mampuh of bedah nu, silicone implants atawa dina kasus, lamun kuantitas jaringan cukup pikeun palaksanaan dipilih susuk;
  • sagging Breasts sanggeus lactation;
  • kanaékan volume dada dina kasus jumlah contraindications pikeun métode séjén tina plastik;
  • koreksi tina bentuk pinareup sanggeus ngaleupaskeun tumor salila bedah atawa nyoplokkeun silicone susuk.
augmentation pinareup implants

Naon hasil anu dihontal lipofilling dada

Lipofilling nyaeta metoda anyar antara prosedur pikeun ngaronjatkeun bust, tapi nempo saméméh jeung sanggeus poto jadi anjeun bisa mastikeun nu luhur efisiensi tina metoda ditétélakeun.

Hasil éta bisa dihontal:

  1. Jeung 95% probability jaringan adiposa teu ditampik ku awak, operasi aman, sarta ku kituna periode recovery dugi ka leutik periode waktu.
  2. Bentuk pinareup hasil alam, seukeut transisi ti payu ka iga kandang teu katempo.
  3. Breasts meunang leuwih badag di 1-1,5 ukuran, jeung maranéhanana wewengkon awak mana lemak kaleuwihan geus jadi nu leuwih leutik dina ukuran.
  4. Salaku hasilna, sanggeus dioperasi aya no scars.
  5. Teu pamakéan jieunan fillers jeung alien unsur, saperti silicone, résiko ngageser atawa tearing eta disappears.
  6. Koreksi payudara bentuk nu beda dina ukuran ka kenca jeung katuhu dada.
  7. Restorasi pinuh ku bentuk jeung volume of Breasts pikeun nyoplokkeun tumor atawa gangguan lianna anu disababkeun ku bedah interventions.

Naon jumlah lemak survives dina dada sanggeus operasi

Awak manusa diciptakeun ku kituna lamun transplanting jaringan ti hiji bagian awak anu sejen, dina kalolobaan kasus, eta pinuh nyokot akar. Manusa jaringan adiposa ogé teu iwal. Baheula eta dipaké, di mana lemak transplanted ka tempat di mana aya tapak tatu. Ngeunaan 20 taun ka tukang, jaringan adiposa ieu dipaké pikeun ngaronjatkeun ukuran Breasts, hips jeung bagian awak lianna.

Surgeons dina pamadegan anak ambigu % survival jaringan lemak sanggeus lipofilling, nu bisa gumantung kana sababaraha faktor.

Mindeng hasilna nepi ka 80 ka 90% rate survival of jaringan adiposa. dina sababaraha kasus, aya ogé kasus ampir lengkep resorption tina lemak transplanted.
augmentation payudara sorangan lemak poto

Nurutkeun percobaan klinis jeung dipake aktif lipofilling payu, saméméh jeung sanggeus operasi, anjeun bisa pariksa yen sistem hade.

Pikeun ngaronjatkeun persentase rate survival tina lemak salila operasi ngagunakeun alat husus nu ngidinan anjeun pikeun nimba jaringan lemak jeung teu ngaruksak eta dina prosés.

Jaringan adiposa ngabogaan ciri parah ka settle turun di tempat mana aya anu kuat, komprési tina kulit, kitu ogé kulit di wewengkon dada bakal mimitina beurat niiskeun lemak nepi ka anjeun meunang dipaké ka nu anyar volume lemak salila ieu bisa sabagean ngaleyurkeun.

Dina kasus tampikan badag jumlah jaringan adiposa bisi ijab kabul, bisa terus-terusan lipofilling prosedur sanggeus sababaraha waktu.

Hal anu penting pikeun inget!Unggal awak téh béda jeung no dokter bisa ngajamin hasilna 100%. Lamun survives 60% tina jaringan, para ahli nganggap ieu hasil anu alus. Pikeun ngahontal nu dipikahoyong payudara ukuran jeung bentuk nu bisa jadi butuh hiji tambahan 1-2 perlakuan.

Sababaraha surgeons nu terus ningkatkeun métode maranéhanana jeung prakték, ngahontal laju survival of jaringan adiposa ka 95%.

Periode recovery

Lipofilling ieu prosedur aman, beuteung bedah, jadi periode recovery gancang.

Biasana, komplikasi sanggeus operasi nu pisan jarang. Operasi lasts ti 2 nepi ka 5 jam, gumantung kana pajeulitna jeung perlu gol.

Dina 2 minggu sanggeus mawa kaluar lipofilling bisa ngalaman bruising di kabocoran loka. Anjeun bisa nyokot pancuran 3 days sanggeus dioperasi, jeung bak anu dilarang pikeun nyokot pikeun 1 bulan.

Saran dina periode postoperative nyaéta:

  • nyingkahan fisik beban jeung impacts dina dada;
  • lipofilling payu, salaku mammoplasty, nyaéta hiji operasi jeung eta bakal nyokot 1 bulan maké husus baju jero, poto saméméh jeung sanggeus operasi di hiji husus compressive bra;
  • teu ngalaan nu Breasts nepi ka suhu anu luhur, guna pikeun nyingkahan bareuh;
  • turutan resep, pikeun ngubaran dada antiseptik, jeung nyokot obat prescribed.

Hasilna katempo geura-giru sanggeus lulus kuliah, tapi tungtungna bentuk jeung ukuran pinareup bisa ditaksir dina 4-5 bulan, mangka anjeun bisa nempo sabaraha % tina jaringan lemak nyangkut.

Pamanggih dokter jeung beauticians ngeunaan lipofilling

Pamanggih dokter jeung beauticians ngeunaan lipofilling nu ngurangan ka hiji: prosedur nyaéta saperti aman salaku mungkin sarta ngabogaan loba kaunggulan, saperti operasi sejenna dina augmentation pinareup.

Para ahli percaya yén éta téh penting pikeun dicatet yén metodologi teu kaasup implantation nu mana wae nu luar nagri bahan, nu signifikan ngurangan periode rehabilitasi sarta mangaruhan hasil.

Ngarah surgeons plastik dilaporkeun luhur efficacy jeung kaamanan ti ieu metoda koreksi bentuk jeung kanaékan ukuran pinareup. Dina pamadegan maranéhna, prosedur nyaéta alternatif sejen operasi plastik, jeung miboga popularitas luhur di antara penderita jeung dokter.

augmentation payudara sorangan lemak saméméh jeung sanggeus poto

Pajeulitna bisa jadi dianggap nu lean mindeng ningali penderita wishing pikeun ngalegaan Breasts. Operasi teu cocog pikeun maranéhanana pasien anu boga kakurangan tina jaringan adiposa. Dina hal ieu, mawa kaluar lipofilling teu mungkin salaku lemak pikeun operasi ieu ngan teu cukup.

Kanyataan metot! Nepi ka ayeuna, sababaraha profésional geus manggihan jalan kaluar tina ieu kaayaan — kamampuh ngagunakeun donor jaringan lemak. Lipofilling dada dina poto saméméh jeung sanggeus operasi langsing katresna ti donor bahan biologis jeung hasil anu dibere di handap.

Dokter ngantebkeun yén bentuk pinareup jadi alami jeung beberes, sarta pasien anu hayang boga Breasts éndah jeung di waktu nu sami langsing thighs jeung burih, meunangkeun ganda hasil.

Sanggeus dioperasi, no scars, jeung jeung téknologi anyar, dokter ngahontal hasil anu alus dina survival tina lemak. Loba resensi positif pasien mastikeun kanyataan ieu.

Naha kuring kudu nyieun hiji koreksi tina bentuk pinareup sanggeus bari

Nurutkeun ka dokter, individu ciri unggal organisme nu bisa mangaruhan hasil tina prosedur.

Lipofilling ngidinan anjeun pikeun ngaronjatkeun ukuran bust maximum 1.5 ukuran ti anjeun sorangan. Lamun nu munggaran prosedur hasil sabar teu puas, nu kadua koreksi bisa dilaksanakeun sanggeus 7-8 bulan.

Prosedur saperti tanpa akibat anjeun bisa méakkeun nepi ka 3-4 kali. Downside nyaeta biaya unggal operasi ngeunaan sarua, alatan kanyataan yén unggal waktu anjeun ngajalankeun prosés nu sarua jeung lampah tina bedah kosmetik.

Hasil tina operasi anu disimpen, biasana dina 5-10 taun. Re-perlakuan bisa dipigawé di ahir waktu ieu, di paménta sabar.

Contraindications jeung mungkin komplikasi

Lipofilling payu, sabab unggal operasi miboga contraindications. Operasi teu bisa dilaksanakeun:

  • dina ayana malignant tumor dina awak;
  • upami anjeun gaduh kasakit kulit dina tahap akut;
  • dina parna kasakit cardiovascular jeung hipertensi;
  • diabetes;
  • ayana gangguan mental;
  • goréng getih clotting;
  • dina periode haid;
  • dina kasus palanggaran microcirculation sistim sirkulasi.
augmentation payudara sorangan lemak hasil

Komplikasi sanggeus operasi saperti teu mirip tapi mungkin di sababaraha kasus:

  • dina anggapan of kasalahan dokter bisa nembongan cysts, anjing laut atawa scars ka katémbong;
  • résiko inféksi (ku kasalahan dokter jeung teu observance tina aturan persiapan pikeun bedah);
  • sebaran henteu rata tina jaringan adiposa;
  • bareuh jeung bruising sanggeus operasi (ngaliwatan waktu);
  • anjeun bisa nampa panurunan dina sensitipitas (tapi ieu téh samentara jeung eta bakal ngaliwatan waktu);

Ati-ati! Operasi bisa dilumangsungkeun ngan ku profésional anu geus loba resensi positif jeung dilisensikeun. Kontak ngan dina hiji alus bergengsi klinik. Anjeun teu bisa malire nu contraindications ka operasi. Saméméh prosedur ieu téh perlu pikeun lulus ujian husus jeung lulus perlu tes.