enlargement payudara tanpa bedah di imah

Sadaya katresna sma ngimpi ngeunaan kumaha pikeun ngalegaan Breasts. Teu ngimpi ngeunaan eta ngan Schoolgirls jeung Breasts badag (saperti, contona, Anfisa Chekhova). Jeung katresna jeung Breasts leutik keur ngimpi nu hiji poé maranéhanana woke nepi ka 3 atawa 2 (di awon) ukuran pinareup jeung mangka bisa cacah dina full bagian tina perhatian ti nu guys di kelas.

Kuring inget sim kuring 15 taun ka tukang, nalika katresna sahenteuna sababaraha Breasts indit saméméh urang, katresna, pikeun kelas 9 keneh geus euweuh waktu pikeun tumuwuh.

Inget maranéhanana Katresna anu geus miboga sababaraha hubungan jeung lalaki, hiji harewos ieu dibagi remedies rahayat enlargement payudara.

Konon, rubbing jeung dahar tina kol daun — daun lengkep gede bohong, tapi lamun anjeun nangtung di handapeun pancuran jeung ka ngatur "top floor of merits tina" robah panas-tiis mandi, kawas dada nambahan.

Enya, sabenerna éta téh dina rumaja lamun anjeun geus masih keneh rumaja, tapi sawawa lamun peers anjeun teu isin ka touch anjeun sareng hiji ramo sarta ngomong, "punt", éta lamun loba katresna pangalaman anger di Ibu Alam, nu teu motherly cruelly ditipu eta di hiji tempat sarta méré sarua megah bust, salaku Oksana atawa Pauline.

Jeung nu lamun maranehna mikir cara pikeun outsmart genetik.

Awewe tugas utama nyaéta pikeun alatan augmentation payudara sarta méré deeper volume-na "kadua panon" pikeun narik leuwih perhatian jalu jeung minat. Éta sadaya jelas.

Tapi tetep, bener nambahan di imah dada rahayat cara atawa latihan? Metoda nu nyaeta efisien jeung valid, jeung nu ngan butuh waktu jeung usaha, tapi kacida fruitless jeung teu ngaruh ukuran bust?

Tangtu, nu paling drastis métode konsolidasi tetep Perseus operasi bedah plastik enlargement payudara. Tapi metoda bedah geus loba kalemahan, nu sakapeung maehan nu mana wae nu kahayang pikeun ngarasakeun mungkin kaunggulan.

nambahan payudara

Ngalegaan Breasts latihan di imah bener!

Aya loba métode efek fisik dina dada, jadi manéhna bit a "tumuwuh nepi" jilid jeung komo cukup bit a robah bentuk. Tapi dina raraga pikeun latihan ieu boga pangaruh nu mana wae nu, perlu ngarti fisiologi manusa.

Keur kitu éta téh perlu pikeun nyaho struktur dada. Jeung eta disusun dina cara saperti yén éta téh anyaman tina lawon rupa nu beda-beda konéktif jeung adiposa, jeung kelenjar susu. Tapi jaringan otot dina bust nu teu — jadi gampang pikeun nyokot jeung inflate ukuran anak ku cara make dumbbells, alat latihan — anu ngan saukur teu mungkin.

Mungkin ka pompa dada pencét, tapi mangka bakal nambahan ukuran jeung taktak, jeung deui bakal kawas hiji bajoang jeung pinareup bakal ngarobah bentuk — dina volume-ieu bakal leuwih lega, tapi bakal jadi leuwih datar.

Naon bener mangaruhan jumlah bust, jadi éta nu nangtukeun jeung reset beurat. Alatan deposit lemak jaringan, lamun hiji awewe leungiteun beurat, leungiteun beurat jeung Breasts nya, jeung lamun manéhna gains beurat, tumuwuh dina ukuran jeung payu, tapi teu ngan éta — hips, cangkeng, jeung hips anu ogé ngembang ku leaps jeung bounds.

Jadi naon anu anjeun bisa ningkatkeun di wewengkon dada kalayan bantuan latihan fisik di imah atawa di gym? Pectoral otot — otot nu ngarojong urang Breasts. Ieu téh hiji otot leutik, nu kaayaan fisik langsung mangaruhan bentuk jeung jangkungna bust.

Lamun maranehna rutin ngompa ku cara maké hiji kompléks husus latihan, visually Breasts bakal kasampak rada badag jeung taller.

Latihan ieu pikeun augmentation payudara disarankeun teu ngan pikeun katresna ngora nalangsara ti kompléks inferiority rumaja tapi ogé sawawa awewe, sabab jeung umur, dada ngabogaan kacenderungan ka rampak. Order Anjeun "bola" geus jadi "elop-eared anjing ceuli" kana waktu, périodik latihan di imah pikeun miara kageulisan feminin maranéhanana dina bentuk fisik alus.

Jeung, ku cara, jeung umur, droops teu ngan badag, tapi ogé leutik Breasts awewe, ku sadaya ladies meunangkeun up ti maranéhanana cozy samet jeung sofas — mimiti ngalakukeun olah awak!

Naon atuh? Susunan latihan pikeun bust.

Jadi, pikeun palajaran ieu Anjeun bakal kudu saeutik pisan rohangan, dumbbells ti 1 nepi ka 3 pon, alus bra pikeun olahraga, jeung loba persib.

Ulah maranéhanana Anjeun tiasa di imah di imah — jeung ieu téh komo desirable, ku kituna teu narik perhatian undue ka diri di gym sarta ngamaksimalkeun fokus dina prosés pikeun hasil gede.

1. Nu ragrag tina tembok.

Nangtung di hareup tembok a, nempatkeun leungeun loba jeung "turun" dina tembok sadaya beurat leungeun, taktak, pencet eta pikeun 10 detik jeung tenang. Malikan deui 10 kali pikeun 2-3 pas.

2. Pencét dumbbells bohong di lantai.

Nyieun sorangan a Mat, bohong deui nya.

Nyokot dina unggal leungeun pikeun 1 teu-teuing-beurat dumbbells, leungeun jeung dumbbells di leungeun ti kalapa jeung ngangkat eta jadi nu dumbbells éta di kira-kira jejeg hubungan ka lantai.

Ngalakukeun latihan ieu lalaunan. Jadi ngangkat leungeun anjeun ka luhur jeung ka handap di hiji sudut 90 ° ka lantai 10-20 kali. Tuluy meunangkeun sababaraha sesa (10-30 detik) jeung ngaléngkah ka nu kadua bagian tina latihan.

— Deui, sumebar leungeun jeung dumbbells di arah nu beda ti jero awak, sarta ti posisi ieu, squeeze jeung unbend leungeun na dada jeung ti dada 10-20 kali.

Malikan ieu susunan latihan pikeun ngaronjatkeun payudara 2-3 kali.

3. "Ngambang" jeung dumbbell di sisi walungan.

Deui tempatna di urang Mat, nyokot leungeun dumbbells jeung ulah gently flapping maranehna nepi jeung balik sirah anjeun.

Lamun Anjeun geus loba gaya kuat, kasebut nyaéta dimungkinkeun sanggeus Mach pikeun sirah ka handap di antarana sapanjang awak, tuluy balik deui ka luhur jeung leuwih sirah.

Malikan 10-15 kali — lalaunan jeung taliti, rarasaan daya jeung sukur ka Anjeun tumuwuh Anjeun otot dada .

4. Play palem.

Mawa leungeun anjeun ka arah nu séjén, sedengkeun nu elbows kudu tingkat jeung dada anjeun. Ieu bakal nyorong pisan handapeun palem, maranéhanana basa, di unggal séjén, jeung geura nunda leungeun anjeun turun.

Ieu téh perlu pikeun malikan ieu latihan pikeun ngaronjatkeun dada 10-20 kali.

ukuran-dada

5. Ulah sasak salaku anak!

Kuring mah teu kudu nerangkeun naon sasak jeung kumaha atuh eta. Tapi deui — geus bohong asup deui anjeun, ngangkat leungeun pikeun manggihan kasaimbangan dina raraga cimata burit jeung taktak off lantai, ngajaga fokus anjeun heels jeung palem.

Anjeun bisa ngalakukeun hiji disederhanakeun vérsi — tanpa angkat taktak anjeun off lantai, condong dina taktakna.

Kuring pohara nyarankeun ieu latihan. Loba katresna geus ninggalkeun manéhna eupan balik positif — bener mantuan pikeun ningkatkeun bust.

6. Ulah push-UP — dada batu!

Latihan fisik ieu ngabogaan dampak anu positif dina kanaékan payudara bikang.

Anjeun ngan boga pikeun ngalakonan push-UP — jadi anjeun bisa pikeun 1 waktu, tapi ideally 10-15 kali pikeun 2-3 susunan.

Enya, ngalakonan push-UP hésé pisan jeung pikaresepeun. Enya, di kelas gym urang sadaya shirked eta salaku manéhna bisa. Tapi maranehna pohara kapaké pikeun urang kageulisan bikang, jadi néangan video dina YouTube kumaha ngalakonan push-UP jeung ulang gerakan basajan.

Lamun pohara teuas, anjeun bisa mantuan diri jeung périodik dumasar teu ukur dina suku jeung leungeun, tapi dina tuur-na.

7. Latihan dina treadmill Dada pers di gim.

Latihan ieu Anjeun bakal ngalakukeun dina gim, tangtu, lamun Anjeun geus hiji imah aya anak simulator.

Nanya palatih kumaha carana make alat ieu pikeun nguatkeun otot dada, manéhna atawa manéhna bakal nginpokeun ka Anjeun.

8. Interlock leungeun!

Ciwit babarengan palm jeung niatna interlock ramo, ngajaga elbows kana wewengkon dada. Cacah hiji, dua, tilu jeung nyieun hiji usaha pikeun pindah leungeun dina arah anu béda. Ulah 10-20 kali nepi ka anjeun meunang capé.

9. Ngojay di kolam renang!

Pool nu teu ngan relieves stress, strengthens otot tembok tapi ogé idéal pikeun strengthening dada anjeun.

Ngajalankeun leungeun nya nepi jeung turun, Anjeun bakal nguatkeun otot taktak, leungeun, dada jeung oge pikeun nyiapkeun beuheung-na pikeun nu usum panas.

10. Nyieun dada anjeun jelas pancuran dina isuk-isuk.

Teu kudu lila ka tuang bust anjeun pancuran. Bakal panungtungan ngan 10-15 detik tiis stream, tuluy tuang haneut ngalirkeun data, jeung deui saeutik cai tiis.

Ngan teu pisan tiis mah ribcage!!!

Dada visually nambahan bener, reueus sikep.

Ieu rusiah rusiah nyaho loba katresna anu indit menari atawa ballet. Komo lamun Boobs Anjeun geus 0 ukuran, lamun ngalempengkeun deui anjeun, tulang tonggong, mental ngabogaan rod jero sorangan, jeung bakal ngahontal kaluar ka panonpoé salaku hiji stalk, Breasts Anjeun bakal rengse — bakal dada bakal pindah ka hareup jeung Anjeun bakal boga 1 ukuran. Éta pisan sababna naha sikep anu alus pikeun awewe anu sagalana. Katresna, diajar leumpang! Ngamekarkeun hiji gampang gait. Kuring nyarankeun augmentation pinareup jeung ngadegkeun sikep maké dina sirah buku nya asah. Unggal poé sababaraha kali meunang deui ka tembok nu jadi tembok keuna sirah, taktak, butt, heels. Jeung tetep jalan nu keur 5-10 menit poé.

Nu biasa latihan pikeun latihan otot dina leungeun, cangkeng, taktak, jeung otot dada nu ngarojong bust ieu, ogé geus teu geus dibolaykeun.

Kuring yakin, ieu kelas cukup éféktif, teu ngan visually ningkatkeun dada Anjeun (jeung kumaha invitingly seksi sarta bakal lengket kaluar maju Anjeun nipples! ), tapi pohara tiis pikeun ngangkat harga diri Anjeun — naon anu kuring hayang.

Coba salila poé teu slouch, diuk lempeng, ngajaga sikep anjeun, komo diuk dina korsi atawa digawé dina komputer. Mindeng méakkeun di jero thread-rod, nu, salaku tangkal ngahontal pikeun sun, up.

Leumpang jeung sirah mah nepi, tapi teu ngolo-ngolo diri kacida teuing, teu kasampak ridiculous.

Ngajaga sikep anjeun! Ngarasa diri kawas Ratu jeung Anjeun bakal jadi. Mawa diri ngaliwatan hirup, salaku Hadiah, sarta loba lalaki, guys, Anjeun hoyong pikeun lumaku.

Kanyataanna, unggal psikolog weruh yén lalaki nyata, bisa sunda, jeung teu ngan saré jeung dulur, kuring cinta Breasts awewe (wah, teu ngan), jeung karakter. Naon anu pangalusna expresses karakter nona, teu geulis sikep?!

hasil

Dada nambahan remedies rahayat.

1. Make husus creams teu jadi loba pikeun enlargement payudara sabaraha ka moisturize jeung nyieun eta lemes. Sanggeus kabéh, geulis bust teu ngan angka nu gede bust tapi oge katahan, jeung lemes, kulit lemes.

2. Meuli sorangan sababaraha bras — pushapas, husus koréksi, ngarojong dada.

Teu puguh ka sekop sastra dina Internet pilihan bra, ngaronjatkeun dada, jeung meuli sorangan sababaraha model beda, pikeun bisa nyokot kaluar hiji nu paling visually lifts Breasts Anjeun dina panon tina populasi jalu.

3. Baju milih hiji model jeung beunghar ruffles, renda jeung draping dina dada. Sanajan, sakapeung model ieu komo leuwih ngantebkeun minimalism awewe bust. Ku alatan éta, hal anu teu kritis saran.

4. Urut pinareup kudu jadi lemah lembut jeung rapih. Tapi hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarojong Percy dina bentuk fisik alus, jadi teu kudu neglected. Kumaha ulah urut payudara milarian eta dina YouTube.

5. Rutin nyieun cinta. Ieu bakal nangtung kaluar hormon bikang, jeung Breasts saeutik demi saeutik bakal tumuwuh oge ti 0,5 nepi ka 1-1,5 bakal tumuwuh pasti. Ngan sunda kudu periodik ti waktu ka waktu, jeung teratur sababaraha kali saminggu, jeung preferably for cinta. Tapi teu puguh jeung asupna kana sawawa hirup seksual katresna dina 16-18 taun! Ieu bisa boga dampak negatif dina psyche hiji rumaja!

Idéal lamun dipikacinta manusa salila lovemaking lemah lembut jeung 5-10 menit pikeun fondle Breasts Anjeun — mangka ieu bakal jadi kombinasi sékrési hormon + urut bust.

6. Méré lahir ka anak. Terus bust Anjeun bakal nambahan sababaraha ukuran. Sanajan kitu, mangka, lamun Anjeun eureun ka eupan orok anjeun payudara, manéhna gé deflate kawas balon. Sanajan sababaraha awewe boga kelenjar susu sanggeus ngalahirkeun geus teu turun — jadi kamungkinan, albeit leutik, jadi di antara ieu katresna, sésa-sésa.

7. Pindah ka psikolog a — a mumpuni, professional psikologis nasihat ngeunaan cara jadi leuwih percaya diri, kumaha pikeun meunangkeun leupas tina kompléks inferiority ngeunaan ukuran pinareup.

Yakin manéhna atawa manéhna bakal mamatahan Anjeun pikeun sukses di nanaon — gawé, sakola, kahirupan pribadi, jeung saterusna parameter tina chests maranéhanana moal nyusahkeun ka Anjeun nightmares peuting.

8. Parobahan dangong anjeun ka bust jeung lalaki. Teu ngarti nu Breasts badag nyieun jalan anjeun ka asih jeung kabagjaan tanpa uteuk dina sirah mah mustahil. Tingali kumaha loba Artis sawawa video nu saukur stunning dimensi buffers, jeung nu maranehna happy?

Mangga ngarti yén lamun hiji guy diaku atawa bisa cinta Anjeun ngan keur leuwih badag Breasts, eta teu cinta di sadaya, tapi sakeupeul, nu sooner atawa saterusna bakal muter ngalawan Anjeun. Man saperti masih bakal curang dina Anjeun — éta, lamun anjeun nempo leuwih badag Boobs ngora.

Teu bogoh. Jeung Anjeun teu kudu eta. Anjeun kudu nilai sorangan — sarta Anjeun pantas leuwih alus.

Pikeun conto, lalaki anu bakal cinta penampilan Anjeun dina full kit, babarengan jeung Anjeun karakter jeung naon nu disebut jiwa.