Ideal awéwé – pilihan anyar: lima tren bedah plastik

Bedah plastik ngembang dina lengkah jeung inquiries umum. Eta responds ka parobahan tina massa rasa salaku ruble dina harga minyak. Komo ngan sababaraha taun ka tukang awewe anu dijieun ti silicone Barbie sorangan. Breasts badag, biwir bebek, nyoplokkeun "tambahan" pasangan edges pikeun ngawétkeun rupa cangkéng – sadaya ieu pinapsueun bentuk jangji ka dunya hebat pisan seksual kabagjaan. Jeung ieu awewe, calakan lalaki ngarasa kagok. Sanajan kitu, dina taun anyar, pinter lalaki geus noticeably leuwih alus. Trend geus robah sarta ayeuna dina Vogue cimerak, dahar cageur, sungut butt jeung washboard abs. Parobahan Barbie datang karakter ti komik, nyata super-awéwé, siap di mana wae momen pikeun nyokot Blaster jeung nyimpen dunya. Pikeun ngahontal saperti bentuk sampurna mungkin tanpa bedah plastik. Daily jam latihan, diets ketat, massages jeung anjeun geus siap pikeun ngalawan pikeun kasalametan dunya. Tapi loba nu milih pikeun ngajawab masalah gancang jeung reliably, ngaliwatan operasi plastik. Dina ahir, eta teu perlu jadi cageur, lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun sigana eta.

Plastik

NATURALNESS JEUNG NATURALISM

Fashion dina pamakéan bahan asing ieu isro, nu implants nu moal aya deui anu kejutan, jeung hiji kalima ukuran silicone payudara sarta bisa seuri. Bedah plastik ieu beuki dipaké bahan alami saperti lemak, pikeun méré pintonan salaku loba nu jéntré naturalism. Ayeuna ciri khas nyata awewe jadi motto: "Sadaya-na, kuring ngan boga palatih alus."

Super-wanoja komo lalaki kokotéténgan paling alami, nu surgeons leuwih milih pikeun ngagabung a plastik cosmetology. Lamun masih nu mana wae nu 10 taun ka tukang bedah pamadegan yén kageulisan teu bisa pikeun ngabenerkeun defects pintonan, kiwari para ahli geus robah jadi sabalikna. Naha bedah, di mana bakal suntikan?

Nu paling suksés jeung ditéang-sanggeus ku jalma anu nempo kaunggulan gede di kombinasi bedah jeung cosmetology. Anu pangalusna tina sagala anu profésional anu ngalaksanakeun dua, nyaho kaunggulan tina hardware jeung suntikan.

IMPLANTS payudara

Implants payudara nu hiji augmentation pinareup, salaku sok, nyaéta di luhur pang populerna bikang operasi. Naon anu anjeun meunang Harley Quinn percaya diri tanpa dimension katilu? Tapi nu sejen dada. Téknologi anyar kaasup paningkatan dina ukuran teu ku silicone, tapi alatan ngagabungkeun implants jeung sorangan lemak. Operasi ieu lasts deui, tapi dada kasampak leuwih alami.

Geulis Breasts geus sok geus sombong awewe jeung ngarasa reueus tina lalaki. Jadi popularitas mammoplasty tetep nepi moméntum. Ayeuna paling populér téknologi, nu datang ka Rusia ti Perancis mangrupakeun hiji augmentation payudara sakaligus, nu implants jeung sorangan lemak. Komo basajan susuk di kombinasi jeung contouring méré hasil alus teuing. Jarak antara Breasts jadi narrower, ngurangan résiko asymmetry. Dada kasampak alami, tapi lasts pikeun saperti operasi deui ti normal implants payudara

PANYABUTAN OF LUMPS BISHA

Popularitas operasi ieu alatan fashion di torowongan beungeut. Tapi teu sakabéh komo nu paling ramping katresna geus ditetepkeun jelas cheekbones jeung tibalik pipi. Tapi, maranéhanana saha alam geus dicabut fashionable kaunggulan, teu sedih, jeung ngagolér dina ahli bedah nu sacara péso. Cabut payil ieu paling mindeng encapsulated formasi lemak, nu perenahna antara macana otot jeung ampir otot raray. Ieu lumps lemak ieu ngaranna ngahargaan ka perancis physiologist Bichat. Ayeuna ubar nyebutkeun yen maranehna teu ngalakukeun nu mana wae nu signifikan fungsi dina awak, jadi maranéhanana panyabutan nu teu ngarugikeun kasehatan.

Beungeut – kartu jalmi sareng jalmi bakal jadi popular di sadaya kali. Ayeuna fashionable pikeun ngantebkeun cheekbones luhur jeung pipi tibalik, jeung ku sabab panyabutan of lumps bisha nu paling populér operasi di awewe. Dina prosés manipulasi ti ahli bedah nu macana, nyabut lemak awak. Ieu téh cukup dianggurkeun operasi, nyokot ngeunaan hiji jam jeung murah. Tapi pangaruh, salaku nyatakeun dina raray

IMBIT AUGMENTATION

Pikeun ménta ti imam jadi manéhna nyokot nu pikabitaeun bentuk kuat walnut, utamana dina skala badag aya tugas gampang. Pikeun conto, jalma anu ku alam heureut pelvis, ngahontal gede imbit latihan ampir teu mungkin. Tapi, fashionistas obsessed jeung pamanggih "nut" imam, sok siap mantuan bedah plastik pikeun ngabenerkeun bentuk jeung ukuran imbit. Tapi nu leuwih anyar Rusia seuri di Brasil awewe, anu geus burit ngaronjat, teu ngurangan!

Badag elastis imbit jadi leuwih menarik unggal poé. Komo sawatara sababaraha taun ka tukang bedah plastik pikeun ngabenerkeun bentuk jeung ukuran imbit anu teu jadi populer, tapi taun ka tukang jumlah pasien anu ngimpi ngeunaan gedé imbit, geus ngaronjat sacara signifikan. Nu daya tarik tina Kim Kardashian jeung sagala sorts of model jasmani, kasuksésan maranéhanana jeung popularitas di antara lalaki geus pasti dipangaruhan rasa urang awewe. Paling éféktif téhnik pikeun ngaronjatkeun imbit parobahan dina sorangan gendut

Blepharoplasty

JALU PLASTIK

Ku jalan kitu, lamun kuat satengah condescendingly nyangka yén awéwé, sakumaha sok, nganggur teu, iwal penampilan maranéhanana, surgeons plastik anu di buru ka dispel ieu preconception. Popularitas bedah plastik antara lalaki di taun anyar geus ngaronjat salaku kungsi saméméh. Lalaki geus akun pikeun 15-25% ti sakabéh klien di klinik bedah plastik.

Ayeuna lalaki bisa bersaing jeung awewe di dandan jeung kaéndahan. Unggal taun lalaki kabéh leuwih paduli penampilan maranéhanana. Dina loba profesi jenis ieu muterkeun hiji peran penting. Aktor, politikus, TV presenters terus dina lebet nu, ku kituna perlu pikeun kasampak ngayakinkeun. Ayeuna, 15-25% pasien klinik nu wawakil kuat sex. Lalaki make blepharoplasty (operasi kongkolak panon), rhinoplasty (irung reshaping) jeung liposuction (nyoplokkeun kaleuwihan lemak).