Naon nyangka sanggeus hiji endoscopic augmentation pinareup?

Informasi umum

Leutik pisan Breasts mangrupa salah sahiji nu pang populerna kompléx antara awewe. Kaayaan nu leuwih pajeulit lamun nu neckline kaluar ti bentuk sanggeus kalahiran anak atawa keur sababaraha kaayaan serius séjén.

Ayeuna spesialis nawarkeun loba cara ngarengsekeun masalah ieu, salah sahiji nu endoscopic augmentation pinareup.

INFORMASI UMUM

Endoscopic payudara nambahan ngakibatkeun standar bedah jeung hiji caveat – pamakéan endoscope.

Prosedur bedah anu dipigawé dina anesthesia Umum, salila nu ahli mawa kaluar incisions di disumputkeun wewengkon.

Mangka kalayan bantuan alat husus dina dada wewengkon nyetel saméméhna dipilih implants. Cara ieu nyata ngurangan résiko pos-operative konsékuansi jeung komplikasi.

KAUNGGULAN

Metoda ieu ngaronjatkeun payudara geus sababaraha kaunggulan signifikan. Nyaho eta, awéwé nu mana wae nu bakal loba nu leuwih gampang pikeun mutuskeun dina campur bedah jeung estetika tujuan.

Utama kaunggulan téhnik:

  • incision leutik jeung anu dilumangsungkeun di wewengkon mana eta bakal teu jadi noticeable sanggeus penyembuhan;
  • kaasup jaringan trauma salila bedah alatan pamakéan pikeun ngahasilkeun hiji susuk endoscopic alat;
  • nyeri postoperative téh rélatif handap;
  • ahli bedah nu bisa mere dada paling éndah bentuk alatan kamungkinan ka posisi nu melu dina dada kelenjar di cocog level;
  • low rate tatu ngurangan periode rehabilitasi jeung pos-operative resiko ka minimum a.

Kasempetan pikeun meunangkeun anca dipegatkeunana "kaleungitan" mantuan mangtaun popularitas saperti tina metoda ieu enlargement payudara antara klien of plastik surgeons.

KALEMAHAN

Utama disadvantage tina metoda ieu nyaeta pamakéan mahal endoscopic alat. Sasuai, harga an operasi kawas di luhur hiji satengah atawa leuwih kali.

Endoscope mantuan ka gently dissect jaringan tina kelek, nu ngurangan résiko karuksakan utama pembuluh getih sarta ngaluarkeun getih.

Ku alatan éta upami anjeun milih metoda ieu, sabar bakal geus mayar pikeun alat. Kalemahan séjén saperti operasi bakal teu sadia.

KASAKSIAN

A awéwé kahayang pikeun ngalegaan Breasts nyaéta primér indikasi pikeun operasi. Breasts bisa leungit bentuk jeung SAG, jeung ngalereskeun masalah jeung olahraga téh henteu salawasna mungkin.

Dina kaayaan naon disarankeun pikeun ngahalangan:

  • leungitna élastisitas sanggeus anak lahir jeung breastfeeding;
  • leutik ukuran pinareup;
  • leungitna beurat gancang;
  • palanggaran simétri dina susunan awak;
  • bentuk parobahan alatan hiji tatu;
  • saméméhna dipigawé bedah payudara nu disababkeun anak deformasi.

Naha klien prosedur ieu bisa nangtukeun ngan bedah plastik salila rundingan mimiti.

Tapi, dina henteuna contraindications ningkatkeun Breasts ku awéwé kahayang téh, komo lamun bentuk jeung ukuran teu boga kalemahan.

CONTRAINDICATIONS

Nu mana wae nu invasif campur dina awak dilumangsungkeun ngan lamun sabar boga masalah kaséhatan serius.

Sababaraha panyakit nu bisa nyieun kaayaan kritis dina meja operasi, batur ngaganggu ajakan penyembuhan tina jaringan.

Mutlak contraindications:

  • nu gangguan ngaluarkeun getih, kitu ogé kapaksa administrasi ubar nu mangaruhan eta;
  • paling kasakit cardiovascular;
  • panyakit darah jeung organ hématopoiésis;
  • Onkologi;
  • epilepsy;
  • sistemik kasakit otoimun (rematik, scleroderma, vasculitis jsb.);
  • HIV AIDS;
  • hepatitis;
  • parna diabetes hambalan;
  • kasakit kronis di exacerbation panggung;
  • ayana inflammation dina awak;
  • kakandungan, payudara-nyoco;
  • umur 18;
  • kawedukan téh ngurangan.

Aya ogé relatif prohibitions. Lamun hadir dina kahirupan jalma, nu kamungkinan nu prosedur tetep kaputusan bedah plastik jeung nya sabar.

Gangguan jeung awak teu disarankeun salila haid, sanggeus parna stress, kaayaan mabok alkohol, sarta ogé dina ayana nu tangtu kasakit tiroid.

Sajaba ti éta, bedah teu disarankeun, lamun sabar ngabogaan burdened alérgi sajarah. Dina hal ieu, anjeun kudu ngalaksanakeun hiji test dina tolerability of the pangobatan dipaké pikeun anesthesia.

Ngaluarkeun ayana mutlak jeung relatif contraindications, eta disarankeun pikeun ngajalanan full ujian preoperative.

kagiatan preparatory

PERSIAPAN

Saperti persiapan pikeun augmentation dada teu beda ti nu mana wae nu preoperative tes.

Anjeun kudu kahiji pikeun ménta therapist sacara arah di handap ieu tes:

  • OAM;
  • Nu KLA;
  • getih clotting;
  • konfirmasi group jeung RH faktor;
  • gula;
  • biokimia;
  • agén tepa (hepatitis, HIV, sipilis).

Ogé sabar bakal kudu méré dokter anyar electrocardiogram jeung data fluorography ujian.

Lamun awéwé geus nu mana wae nu panyakit kronis, perlu pikeun mastikeun maranéhanana remisi di kantor hade ahli.

Sanggeus completing kabéh survey, therapist méré anjeun kacindekan luyu pikeun ngidinan endoscopic pipilueun.

TILU CARA

Aya sababaraha cara ngayakeun hiji augmentation pinareup jeung endoscope. Masing-masingna miboga kaunggulan jeung kalemahan, béda ku mangsa nu bakal datang loka incision dina kulit.

Podzhelezisty

Incision kira-kira 3 cm anu dipigawé langsung dina Breasts, dina crease kulit. Jeung saperti aksés ampir eliminates trauma ka dada, tapi, nu utama disadvantage nyaeta katempo tapak tatu di ahir.

Ogé sanggeus sababaraha waktu dina dada mimiti palpable susuk dipasang.

Periareolar

Tapak tatu kira-kira areola, whereby sanggeus operasi ka nempo manéhna ampir teu mungkin.

Ieu tipe campur cocog pikeun maranéhanana awewe anu hayang nyumputkeun kanyataan bedah augmentation payudara.

Axillary

Anu dipigawé paling mindeng. Di dieu ogé ngaleungitkeun nu trauma tina kelenjar susu, jeung bentuk pinareup kasampak salaku alami mungkin.

Lokasi susuk dina otot nu eliminates na probing komo sanggeus lila, saterusna anjeun bisa mere lahir jeung dada eupan. Tapak tatu nu aya dina kelek, nyieun eta kawih.

TÉHNIK

Dina kalolobaan kasus anesthesia Umum pikeun bedah. Prosedur sorangan jangka pondok jeung lasts kurang ti 40 menit.

Kumaha endoscopic augmentation payudara:

  1. Sabar diteundeun dina meja operasi, dina anesthesia.
  2. Incision anu dipigawé teu leuwih ti 3 inci, nu lumangsung dina awal perenah.
  3. Ngagunakeun endoscope anu dipigawé saku. Eta bisa jadi boh sacara langsung di handapeun kelenjar susu atawa dina otot dada.
  4. Saterusna aya pisan rumusan susuk jeung alat. Salaku sabar perenahna dina tonggong jeung dada anu nyata bergeser, a hint ka dokter kabéh sarua saméméhna ditandaan contours.
  5. Lamun susuk dipasang, incision ieu sutured kosmetik kelim.
  6. Dina dada-na anu dipaké komprési garment jeung klien ngirim ka imah.

Ngaluarkeun getih jeung metoda ieu teu ka observasi, saprak babarengan jeung endoscope dipaké koagulasi.

Dina waktu anu singget nginum obat sare dissipates, dituturkeun ku periode rehabilitasi.

PAMULIHAN

Dina henteuna mana wae nu aral kaayaan, sabar tetep di rumah sakit 1-2 poé. Waktu ieu téh cukup pikeun assess kaayaan Umum tina organisme jeung anak recovery sanggeus operasi nu.

Tapi, nu rundingan, nu bedah plastik kudu nganjang salajengna 3 bulan rutin. Salila periode ieu jaringan pinuh kana tempat nu, ngamungkinkeun anjeun waktu ka bewara penampilan komplikasi postoperative.

Kahiji 5-7 poé periode recovery ditugaskeun ka kompleks painkilling ubar. Analgesics diperlukeun pikeun nulungan nyeri sanggeus operasi, nu saeutik demi saeutik subside sanggeus hiji atawa dua minggu.

Salila 3 bulan anjeun bakal kudu maké komprési garment, pikeun abandon fisik beurat beban, kitu ogé nu mana wae nu heatings jeung kosmetik manipulasi dina dada.

MUNGKIN KOMPLIKASI

Campur bedah dina awak bisa dibarengan ku pikaresepeun komplikasi.

Sababaraha di antarana nyaéta hasil karya salah sahiji ahli bedah, batur nu hasil salah pendekatan ka rehabilitasi sabar jeung saran ti dokter.

Naon komplikasi lumangsung sanggeus augmentation payudara sarta maranéhanana poko sabab:

  • kurangna sensitipitas of the nipple — karuksakan qui antar costas saraf;
  • suppuration tina tapak tatu — inféksi salila bedah atawa bener tatu care dina periode postoperative;
  • seroma — an awal latihan, malformed rohangan salila operasi, atawa ignoring komprési baju jero;
  • penampilan keloid scars — an individual peculiarity tina organisme.

Ayana nu mana wae nu komplikasi merlukeun rundingan saharita, nu ahli anu dipigawé bedah nu. Hal ieu pikeun nyegah saperti pikaresepeun akibat dokter observes sabar 3 bulan sanggeus endoscopic augmentation pinareup.

dipiharep hasil

DIPIHAREP HASIL

Hasil awal bakal noticeable geura sanggeus mimiti ngaleupaskeun komprési baju jero. Pangaruh final prosedur, nu klien baris jadi bisa evaluate sanggeus ngarengsekeun penyembuhan tina jaringan. Ilaharna, ieu periode lasts teu leuwih ti 2-3 bulan.

Paling pabrik implants méré jaminan waktu hirup dina produk maranéhanana, ku alatan éta, lilana hasilna ngan gumantung kana élastisitas kulit sabar

Dina henteuna faktor predisposing firmer Breasts bakal delight boga maranéhanana pikeun 10 taun atawa leuwih. Dina mangsa nu bakal datang, anjeun bisa jadi kudu angkat kelenjar.