6 cara éféktif pikeun ngalegaan dada remedies rahayat

Awewe mindeng hayang ningkatkeun payudara élastisitas pikeun nyieun eta leuwih geulis jeung rounded. Leafing ngaliwatan hiji heubeul rahayat herbalists, ngagambar perhatian ka kanyataan yen pokus teu on ngaronjatna ukuran, nyaéta pikeun ngajaga élastisitas anak jeung daya tarik.

kumaha realistis eta

Kumaha nya eta bener?

Remedies rahayat, di antarana métode anu tujuan dina ngaronjatkeun élastisitas jeung ilangna laxity kulit, tapi bisa éféktif dipaké pikeun augmentation pinareup. Loba saran aimed di preserving rounded bentuk éndah ieu bagian ti awak bikangna. Pikeun ngaronjatkeun ukuran anjeun bisa, dahar pangan nu tangtu nu bakal mantuan nyieun leuwih volume lemak jeung nyieun bust leuwih subur.

Top 6 populér métode pikeun bust

Di antara sadaya asisten jeung apotik pakakas, urang gé ngabahas pangalusna jeung dibuktikeun.

1. Produk

Aya loba dahareun mitos. Urang geus sagala ngadéngé ngeunaan kol atawa kapang, contona. Tapi dampak maranéhanana dina ukuran bust nyaéta ngan hiji populér mitos. Tapi, aya nu kurang populér produk nu bisa mantuan as:

Kacangan. Tipena béda tina kacang anu pohara kapaké pikeun awak bikangna. Maranéhanana ngandung loba vitamin, mineral, asam amino. Produk ieu mangrupa kurnia alam, teu nulungan pikeun miara kageulisan jeung kaséhatan.

Lamun anjeun aya sieun pikeun meunangkeun leuwih alus, maranéhanana kudu dikonsumsi di moderation – hiji poé sakeupeul. Sareng hiji kurangna beurat awak bisa dikonsumsi rupa-rupa kacang salaku snacks antara hidangan. Dina hal ieu, hiji sajaba alus teuing pikeun kacangan bakal madu.

Bumbu jeung rempah. Wétan awewe pikeun ngajaga bentuk pinareup sok dipaké bumbu jeung rempah. Turmeric, fenugreek, sage, cumin nu, kayu manis, fennel, anise, rosemary! Maranéhanana kabéh pisan sehat jeung nu rasa alus teuing. Hal ieu dipercaya nu rempah ieu mantuan pikeun nada nepi awak bikangna jeung jadi cherished pikeun lalaki, maranéhanana ogé aphrodisiacs.

Poék anggur. Poék anggur jeung anggur beureum beunghar vitamin, mineral jeung zat. Maranéhanana bisa ngalambatkeun fading kaéndahan bikang. Ogé buah anggur beureum mangrupakeun sumber alus teuing antioksidan, nu gelut radikal bébas jeung nyegah awak anjeun ti sepuh. Dina usum dahar sakeupeul tina berries. Maranéhanana kudu dikonsumsi jeung mesek – eta ngandung jumlah pangluhurna gizi. Pikeun meunangkeun aub di ieu luar biasa produk teu perlu – ieu lumayan luhur di kalori. Sababaraha kali saminggu téh alus nginum hiji kaca anggur beureum.

Tipe nu beda-beda minyak sayur. Unggal minyak geus dipake anak qualities, tapi maranehna kudu jadi dihakan dina bentuk alami anak – frying dina minyak mustahil!

Eta kudu dikonsumsi saban poé salila hiji séndok. Leuwih ti dosis ieu teu disarankeun, sabab produk ieu pohara luhur di kalori – 900 kalori per saratus gram.

Leuwih sering dipake tinimbang kudu dibikeun ka handap – lino factum, HELIANTHUS et oliveta nascuntur terram, mare Lycium. Maranéhanana nu paling mangpaat pikeun tumuwuh payudara. Minyak Walnut jeung waluh siki minyak sampurna pikeun tangtu pangakuan. Dina jero sapuluh poe eta disarankeun pikeun nambahkeun ka salads atawa nu mana wae nu masakan séjén. Alus pilihan séjén minyak unggal poé anjeun make nu mana wae salah sahiji nu di luhur. Ulah poho ngeunaan jumlah – teu leuwih ti hiji séndok per poé!

infusions

2. Infusions

Métode tradisional nyarankeun ngagunakeun pikeun nyiapkeun infusions "bikang" bumbu nu ngandung hormon alami jeung loba dipake séjén pikeun ladies geulis zat nu dipaké pikeun lift pinareup.

Ti kurawa congcot. A ciwit tina atah brew Cangkir cai ngagolak, bungkus anduk. Dua puluh menit saterusna, nu infusion bisa dipaké. A seungit pait nginum pohara mantuan pikeun kaséhatan awewe, tapi kudu make eta di dosis disarankeun, disebutkeun manéhna teu bakal nguntungkeun. Anjeun kudu nginum eta sapanjang poé sanggeus hidangan, di bagian leutik sababaraha SIPS.

Tina oregano (motherboard). Nyiapkeun sarua ti congcot hop. Nginum salila poé tikoro.

Ti fenugreek. Sadaya bagian tutuwuhan ieu anu kapaké. Tapi lolobana phytoestrogens jeung nu séjénna penting pisan pikeun awak bikangna zat anu dikandung dina siki. A ciwit tina siki eusian cai pikeun sababaraha jam, tuluy dibawa ka kulub hiji, tiis jeung galur. Nginum salila poé sababaraha SIPS.

Berries (strawberries, raspberries, buckthorn laut, cranberry). Infusion ieu téh nyata alam kado keur unggal awéwé. Berries ngandung hiji kompléks vitamin jeung zat biologis aktip nu mantuan control beurat, méré nonoman jeung kaséhatan, ngaronjatkeun élastisitas kulit. Nyokot nu mana wae nu berries seger, garing atawa beku, nutupan jeung cai nu ngagolak. Keukeuh, dibungkus ku anduk pikeun dua puluh menit. Steamed mash nu berries jeung séndok jeung inuman tea tinimbang nu biasa saméméh atawa sanggeus hidangan a.

Ti siki flax. A ciwit tina siki flax pikeun nyieun kaca cai ngagolak. Dina menit, nu infusion kudu dicampur saméméh formasi slimy jelly. Bungkus anduk. Nginum saméméh dahar satengah Cangkir babarengan jeung siki. Inuman cleanses awak, ngaluarkeun racun, ngajadikeun kulit supple jeung éndah.

Sprigs tina raspberry babarengan jeung berries garing. Bisa jadi brewed dina cara nu sarua salaku biasa tea jeung inuman sapopoe teh. Ieu téh hiji gede awewe vitamin inuman pikeun mantuan ngajaga daya tarik jeung kaéndahan. Lamun anjeun resep ieu inuman leuwih ti sadaya batur, anjeun bakal geura-giru bewara nu anjeun jadi slimmer. Anjeun bakal ngabogaan vigor jeung énergi.

Awas! Ngagunakeun métode ieu, mastikeun yén éta bakal dipake pikeun anjeun – konsultasi jeung dokter anjeun. Herbal infusions jeung maké jangka panjang bisa ngarobah kasaimbangan hormonal.

3. Decoctions

Rupa-rupa concoctions disusun di imah ogé bisa mantuan:

Beureum tambaga. Kembang ieu geus loba mangpaat sipat revitalizes jeung rejuvenates awak bikangna, normalize kasaimbangan hormonal. A séndok téh atah tuang sagelas cai ngagolak, tetep dina mandi cai pikeun sapuluh menit. Tiis, galur jeung inuman sapopoe teh.

Alfalfa. Anjeun bisa masak kitu ogé hiji dekok tina clover. Nginum salila poé tikoro.

Burdock akar. Kudu dihakan seger atawa garing akar. A sakeupeul tina minced atah tuang sagelas cai nu ngagolak jeung tetep dina mandi cai pikeun dua puluh menit. Tiis, galur, nginum a séndok sanggeus hidangan a. Di sababaraha nagara tina burdock akar masak rupa-rupa hidangan cageur.

Fennel. Kaldu mantuan ngagentos stress, relaxes, tah eta anu alus pikeun make saméméh waktu sare. Mantuan produksi éstrogén. Tea tina siki tina ramuan brewed jeung golak cai, tetep dina mandi cai pikeun dua puluh menit. Ngidinan pikeun niiskeun jeung inuman salaku tea a.

compresses

4. Compresses

Minyak compresses ngaronjatkeun sirkulasi getih jeung aliran limfa. Ningkatkeun élastisitas kulit, nyieun eta lemes jeung velvety. Loba katresna anu méré lahir, nyarankeun metoda ieu. Awewe cina make ieu alat super, nu ngamungkinkeun eta pikeun cicing ngora for lila.

Nu niiskeun kudu haneut. Panawaran eta pikeun satengah jam. Hiji deui paparan waktu teu bakal nguntungkeun. Kulit di waktu anu singget jadi jenuh jeung zat gizi dina peta panas.

Pikeun niiskeun, anjeun bisa make minyak sayur – zaitun, Flaxseed, sunflower, buckthorn laut, alpukat. Maranéhanana bisa nambah sababaraha tetes minyak atsiri. Ieu aya alusna cocog pikeun nu di handap ieu: geranium, ylang — ylang, hops, marjoram, jeruk bali, rosemary, lavender. Bersih lawon linen. tincta haneut minyak sayur dilarapkeun ka dada jeung nutupan jeung anduk.

Awas! Panas perlakuan ngan bisa dipigawé sanggeus mastikeun yén nu Breasts nu séhat. Mastitis jeung panyakit séjénna nu contraindications pikeun compresses jeung wraps. Oge, sababaraha zat bisa ngurangan payudara.

5. Wraps

Dina pangaruh maranéhanana anu maranéhanana anu sarupa ka compresses. Ngamajukeun jero calefactionem cunctam kulit, ngaronjatkeun daya serap gizi, nourishes kulit jeung vitamin, ningkatkeun élastisitas kulit. Palasik bahan dipaké pikeun awak wraps – juket laut, minyak sayur, buah jeung berry puree. Sadaya ieu komposisi boga cleansing, ngandung gisi, moisturizing jeung ningkatkeun kulit sipat. Lamun dipaké pikeun prosedur ieu, buah purees, maranéhanana sajaba ti éta jadi meta salaku lemah lembut peeling. Prosedur ieu dipigawé di handap ieu runtuyan:

  1. Beungeut kulit.
  2. Nerapkeun ubar.
  3. Panutup jeung nempel film jeung simbut.
  4. Sanggeus tilu puluh menit ngumbah off jeung cai haneut jeung nerapkeun cream.

6. Douche

Prosedur ieu ngaronjatkeun élastisitas kulit, ngaronjatkeun sirkulasi getih, ngaktifkeun produksi kolagén jeung elastin.

Nu tuang dina cara di handap ieu. Mimitian ku cai haneut, robah eta jeung cai tiis. Rengse prosedur pangaruh cai tiis.

Unggal waktu béda suhu antara kanaékan – ti panas ka tiis. Sok mimitian jeung cai panas jeung finish jeung tiis.

Penting! Fokus dina parasaan anjeun, anjeun teu bisa ngalakukeun hiji jelas pancuran. Ku waktu nu cai panas kudu dua kali deui ti tiis.

manteng tanda

Jeung nu bakal mantuan ka nyabut manteng tanda dina Breasts?

Mun Anjeun paduli manteng tanda, pikeun ngabéréskeun masalah ieu, teuing, aya métode tradisional:

Minyak nu penting jeung minyak sayur. Panawaran di handap ieu spésiés: zaitun, linseed, nambahan sababaraha tetes ylang – ylang, lavender, rosemary, patchouli, wungu. Pakakas ieu ngaronjatkeun élastisitas kulit, nu hiji alus teuing hartina meunang leupas tina manteng tanda atawa mantuan nyieun eta kurang katempo. Anjeun kudu make pikeun cukup lila. Maranéhanana kudu dilarapkeun dina tuntas kulit cleansed. Scrubs. Ieu anjeun bisa ngalakukeun jeung uyah – laut atawa teratur. Upami anjeun gaduh kulit hipu rawan iritasi, scrub kudu disiapkeun ti gula. Jang ngalampahkeun ieu, dina jumlah nu sarua, campuran uyah atawa gula, jeung minyak zaitun. Lemah lembut gerakan sirkular ngabersihan kulit, ngumbah dipareuman jeung cai jeung nerapkeun urut gerakan jeung gizi. Peelings. Maranéhanana bisa dijieun ti nu mana wae nu haseum bungbuahan jeung berries. Nyieun puree, panawaran eta dina kulit jeung dina sababaraha menit, sacara saksama ad fricabis. Prosedur ieu téh pohara efektif dina lalaki leupas tina manteng tanda, salaku gently larut jeung exfoliates luhur bagian épidermis, smoothes kulit, ninggalkeun eta lemes jeung lemes.

Métode séjénna ngangkat

Sarta pamustunganana, ulah poho ngeunaan séjén kabuktian yen urang dibahas saméméhna:

  1. Latihan kakuatan. Ngamekarkeun pectoral otot nu ngawula ka salaku pangrojong pikeun dada. Nu pencegahan parobahan patali umur -.
  2. Senam. Nyieun otot kuat, ngabenerkeun sikep, langsing sarta ramping inohong.
  3. Cream jeung gels. Dana ieu nyumbang kana produksi kolagén jeung elastin. Nourish jeung nguatkeun kulit.
  4. Topeng. Moisturize, nourish jeung tighten kulit, nyegah sagging.
  5. Urut. Ngaktifkeun pembaharuan kulit, mantuan pikeun nyegah penampilan manteng tanda.
  6. Diet. Nu key pikeun ngajaga bust anjeun di bentuk. A diet saimbang mantuan ngajaga kulit youthful.
  7. Pull-up bra. Ieu perlu bagian tina bikang toilet tightens dada, ngabudalkeun nu silhouette hiji langsing, nyegah manteng nandaan jeung penampilan sagging.
  8. Masonite. Podshivanie tina kulit buah dada ku nu husus serat ngamungkinkeun pikeun ngaronjatkeun élastisitas anak jeung nyegah sagging.
  9. Stiker. Fashion gizmos awewe toilet, nu dina sababaraha kasus bisa ngaganti a bra.
  10. Tape pikeun visually ngabenerkeun masalah. Ngamungkinkeun anjeun pikeun bentuk pinareup. Dipaké pikeun baju jeung neckline jero jeung bulistir deui.

Di Arsenal modern ladies, aya loba pakakas pikeun ngajaga nonoman sarta kageulisan bust. Kaasup rahayat métode. Aplikasi terpadu pakakas bakal jadi anu pangalusna kaputusan jeung bakal mere hasil nu pangsaena – elastis jeung tightened dada.