Dahareun, produk pikeun nguatkeun sarta ngaronjatkeun payudara

Leungitna beurat dadakan mindeng ngabalukarkeun leungitna élastisitas jeung drooping dada dina katresna jeung awewe, sabab leungitna massa lumangsung sakuliah awak, kaasup payudara awewe, sabab hiji bagian signifikan tina volume dada gumantung kana lapisan lemak nu aya di luhur kelenjar susu.

dahareun pikeun enlargement payudara

Kaleuleuwihan larangan dietary jeung kaku, diet henteu saimbang ogé ngabalukarkeun leungitna volume jeung bentuk pinareup.

Tapi, sanajan upami Anjeun leungit beurat, diet ditangtoskeun jeung latihan beurat olah awak for geus balik deui otot bakal mantuan pikeun ngajaga élastisitas, geulis bentuk pinareup, komo ngalegaan Breasts visually.

Gizi ditangtoskeun, jeung saimbang set of vitamin jeung mineralnu bakal tetep mekar, bakal ngadistribusikaeun jaringan lemak dina dada, jeung thighs moal ngidinan anjeun pikeun secede sareng hiji gram.

Jeung pikeun anu pangalusna gizi nu Anjeun eupan awak anjeun oge diserep, ulah poho ngeunaan cleansing awak akumulasi racun, sabab disebutkeun pangaruh nu dimaksud bakal jadi kalindih.

Naon ngabahayakeun pikeun geulis payudara

Kahiji, sahanteuna hiji bulan ieu, cabut tina diet ngabahayakeun produk nu aya ballast pikeun awak urang, sumber racun.

Produk ngabahayakeun pikeun awak, kaasup éndah Breasts, lawon nu ogé merlukeun alus power supply:

  • Ketchup, mayonnaise, cuka, mustard, horseradish, saos panas, kecap asin, sadaya disusun toko-meuli sauces.
  • Panas rempah jeung masakan disusun jeung eta
  • Roti bodas jeung sagala produk dijieun tina tipung gandum
  • Coklat, chocolates, manisan, muih jeung pastries.
  • Pickled sayuran jeung korea salads
  • Pangan Canned.
  • Pangan disusun, biasana ngandung nyumput lemak, rasa enhancers jeung bau, lian sagala rupa zat aditif (sosis, sausages, pangsit, cutlets, beuleum hayam, jsb.).

Pang gunana dahareun pikeun awak awewe

Pang gunana dahareun pikeun awak awewe

Paling mangpaat dahareun pikeun bikang organismenu ngandung sakabéh daptar penting awak gizi, vitamin jeung mineral anu saterusna group produk nu kudu di diet.

Hasilna dipake keur geulis Breasts

Kahiji tempat nu dikawasaan ku produk susu nyaéta kiju, kefir, yogurt, acidophilus susu, cream haseum jeung kandungan lemak nepi ka 20.

Pohara kapaké pikeun kaséhatan jeung beauty daging sapi ati jeung daging lean, lauk laut.

Saterusna penting group endog, cereals (sereal, oatmeal), kacangan.

Bungbuahan musiman jeung sayuran, preferably organically tumuwuh tanpa pamakéan bahan kimia. Sabab bungbuahan musiman jeung sayuran nurunkeun résiko nitrat jeung uyah logam beurat ti dina "paéh apel" jeung sayur tanpa bau jeung rasa.

Cai, juices keur geulis payudara

Inuman nyatu cai bersih, utamana dina usum panas jeung salila diet. Ieu lain hartosna yén 3-5 liter, sakumaha nu ditulis dina sababaraha sumber, ngadangukeun awak anjeun jeung nginum cai keur haus.

Juices cageur sayur seger jeung buah, tapi deui, teu kudu teuing dibawa jauh, alatan konsentrasi luhur, contona, gula di juices buah bisa ngabalukarkeun akibat teu pikaresepeun jeung komo diabetes.

Minyak zaitun dina hiji burih kosong – pikeun awewe curvy

Minyak zaitun (parawan tambahan, unrefined, mimiti tiis dipencet) dina burih kosong isuk-isuk téh pengayaan tina awak ku peta asam lemak teu jenuh, nu kapaké pikeun awak, kulit lemes jeung subur Breasts.

Lamun Anjeun teu bisa inuman dina hiji burih kosong 1 séndok minyak zaitun, mangka nyoba tuang minyak dina sapotong roti jeung dahar eta.

Isoflavones Produk pikeun geulis Breasts

Dina diet awewe jeung Breasts éndah kudu gizi ieu kawas isoflavones, sabab tindakan nu sarupa ka éstrogén hormon bikang. Isoflavones, disebut oge phytoestrogens.

The éstrogén hormon bikangna nyaéta hormon nu disékrésikeun kira-kira ahir haid. Tingkat éstrogén kalolobaan gumantung kana kaayaan kulit, bentuk, enlargement payudara di awewe.

A hidangan ngandung jumlah cukup tina isoflavones nu bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun kaayaan awak jeung ngajaga Breasts éndah, alleviate gejala menopausal, nyegah osteoporosis jeung komo, bakal pencegahan kanker payudara.

Diet jeung pangan nu ngandung isoflavones

Diet jeung pangan nu ngandung isoflavones

Komo awéwé anu ningali beurat maranéhanana atawa nuturkeun a diet, anjeun bisa aman dahar kecap barang nu ngandung jumlah signifikan isoflavones.

Eta produk, saperti kecap, miso, susu kecap, tahu, natto, tahu, kecap barang séjén jeung pangan jeung kecap panambah.

Rata-rata eusi isoflavones per 100 g jeung produk ngandung isoflavones

Produk ngaran Rata-rata eusi
Kécap Jadi 140,4 mg
Kecap 0.9 mg
Miso 49.7 mg
Susu kécap 24.8 mg
Natto 73.5 mg
Tahu 20.3 mg
Okara 10.5 mg

* Hasil tina panalungtikan ilmiah proyék "ulikan kasalametan food", 1998.

Kecap barang dina diet

Salaku kecap barang dieting

  • Saponin kecap, nu nurunkeun kadar kolesterol, slow nu diserep of carbs jeung lipid dina getih.
  • Kecap péptida ngaronjatkeun métabolisme.
  • Kecap lésitin mantuan pikeun ngajaga métabolisme alus, nurunkeun kadar kolésterol jeung trigliserida dina getih, fungsi ati.
  • Vitamin ieu dikandung dina kecap, ngaronjatkeun kaayaan kulit, mantuan pikeun mulangkeun awak sarta meunang leupas tina produk dékomposisi jeung durukan lemak.
  • Beusi dikandung dina kecap, nyegah perkembangan anemia, kacapean, ngaronjatkeun sirkulasi goréng.

Isoflavones kécap. Perhatian ka overdose!

Luhur limit poean disarankeun dosis isoflavones kécap anu 70 ~ 75 mg. Lamun kadaharan nu asup kana awak leuwih jadi eta moal jadi masalah gede, tapi anjeun kudu ati-ati upami anjeun hoyong pikeun nyokot suplemén jeung ngumpul isoflavones. Alatan konsumsi kaleuleuwihan isoflavones kécap bisa ngaruksak kasaimbangan hormon bikang jeung ningkatkeun résiko hyperplasia.

Meunang leupas tina damang produk, ngaganti ka cageur, produk alami nu ngandung dina struktur anak susunan badag vitamin jeung mineral, strengthening lamun perlu, kakawasaan isoflavones, Anjeun ngeusian awak anjeun jeung awak jeung zat gizi bakal jadi langsing, jeung kulit éndah, jeung elastis Breasts, Anjeun bakal radiate énergi jeung kaséhatan.