Augmentation payudara: sadaya nu anjeun hayang nyaho tapi éta sieun nanya

Mun anjeun teu kawas bentuk atawa ukuran Breasts anjeun, mangka kasebut nyaéta dimungkinkeun yén anjeun geus mindeng pamikiran ngeunaan bedah plastik. Jeung anjeun geus teu nyorangan — nurutkeun statistik, leuwih ti satengah tina katresna nu sugema jeung Breasts maranéhanana sarta bakal kawas nya pikeun ngarobah hiji hal. Lain hal nu implants payudara leuwih operasi séjén nyaéta shrouded di mitos sarta legenda, nu hasil nu megatkeun dina eta sababaraha (mindeng maranéhanana nu babaturan atawa kulawarga geus ngalaman hiji operasi sarupa jeung ieu wareg).

Urang nanya ka dokter bedah plastik salapan masalah ngeunaan augmentation pinareup, tren dina bedah plastik, nu resiko, periode recovery sanggeus operasi jeung narima cukup nyugemakeun jawaban.

 Kumaha ngarti yén bedah bener perlu

Kumaha ngarti yén bedah bener perlu?

Kaputusan ngeunaan dioperasi, sabar nyokot sorangan dokter dina kasus nu mana wae nu teu ngolo-ngolo jalma. Urang ngan bisa nerangkeun yén dina ieu hal urang bisa ngalakukeun jeung ku naon hartina (implants payudara ayeuna nyaéta tilu bedah cara). Mimitina, gadis sorangan nyebutkeun yén manéhna hayang ngarobah: saluyukeun, pikeun ningkatkeun, pikeun nyabut asymmetry atawa ptosis payu, sarta sanggeus urang nyarankeun solusi pikeun masalah.

Leuwih ti éta, sok we nolak operasi. Di dieu, contona, kasus anyar: sabar jeung pinareup endoprotezirovannoy geus megatkeun pikeun ngalereskeun nu kabentuk sanggeus operasi dalapan taun ka tukang ptosis jeung rada ngurangan payudara kuring ngajelaskeun ka dirina nu ieu bakal ngakibatkeun tambahan scarring, jeung dikirim ka mikir ngeunaan eta.

Pikeun alesan médis augmentation pinareup, lamun manéhna teu tega, ogé ngawengku hypertrophy tina kelenjar susu. Tapi lamun urang keur ngobrol ngeunaan geus sustinuerunt nutrita ngalahirkeun jeung dada-wanoja — poslelaktatsionnaya hypertrophy (mindeng Breasts sanggeus lactation bisa jadi dina kaayaan ptosis, mangka bisa dipigawé arthroplasty). Dina sababaraha kasus urang resort ka prosedur mastopexy.

Cara milih ahli bedah professional?

Ieu téh hésé pisan tatanya. Ayeuna di Rusia aya waktu anu pohara badag jumlah klinik jeung surgeons, jadi sabar kadang hésé nyieun pilihan katuhu. Kahiji sakabeh, kudu sacara saksama maca kasimpulan tina ahli bedah: kudu nempo naon atikan-na, mana manéhna dilatih (di naon bagian), naon nya pangalaman operasi (manéhna kudu sahenteuna 7 taun).

Tambah, hal anu penting pikeun nengetan reputasi klinik sorangan — kasuksésan operasi gumantung teu ukur dina profesionalisme bedah, tapi ti alat nu ngalir klinik (jeung utamana alus papaver diperlukeun). Mariksa klinik sacara pisan gampang pikeun anjeun pikeun datang ka bantuan ratings jeung resensi dina panglawungan husus.

Naon mitos ngeunaan augmentation pinareup masih percaya mayoritas katresna?

Pertanyaan paling umum pikeun rundingan téh, tangtu, patarosan ngeunaan kanker. Paling hal séjén nu nanya naha implants payudara jeung kanker payudara, jeung naha operasi bisa ngangsonan kanker jenis ieu. Tapi, anjeun kudu nyaho, yen ngagantian hip teu ngabalukarkeun masalah saperti — dikonfirmasi ku nu pohara serius jeung jangka panjang urang studi. Handapeun garis nyaeta implants disimpen dina otot, jadi no kontak jeung payu, no.

Lamun di hiji titik nu gadis nyadar yén manéhna hayang mulang ka saméméhna ukuran pinareup, kumaha kompléks nyaéta operasi?

Dina prakna mah saperti ieu teu kasus nu bener, tapi lamun anjeun geus undergone bedah campur, pikeun mulang ka nagara asli hésé pisan. Jeung kolot nu bedah, nu harder nya eta pikeun mulang ka ukuran sakumaha anu kasebut manjang ti jaringan, scars. Komo lamun operasi istilah hiji taun, masih parobahan dina kelenjar. Ieu leuwih alus pikeun mikir saméméh operasi, ti kuciwa jeung nyoba mulang hiji hal.

Kumaha gede résiko inféksi sanggeus augmentation payudara atawa risiko nu implants "teu biasa"?

Dina prakna mah aya kasus lamun susuk geus ngan teu ut radix, tapi aya réaksi individu. Contona, sababaraha inflammation kronis, formasi abu. Sabar bisa nempo sia keur sorangan: kelenjar susu enlarges dina hiji sisi, jeung no inflammation atawa redness aya, ngan hiji kanaékan slight. Sadaya ieu bisa nunjukkeun akumulasi serous cairan, nu merlukeun panyabutan.

Dasarna, komplikasi sanggeus operasi gumantung kana sabar individual, jeung kumaha ieu periode rehabilitasi (hal ieu penting pikeun nyingkahan guncangan atawa tatu). Komo capsular contracture (catetan: komplikasi augmentationem mammoplasty, dina nu kira-kira hiji silicone susuk kabentuk hiji padet kapsul serat jaringan konéktif) kajadian alatan ciri organisme, jeung tangtu merlukeun bedah deui-campur.

Ti kolega kuring ngadéngé loba pikaresepeun carita. Contona, pencét dada dina kétang di kacilakaan, sanggeus nu bisa jadi sababaraha komplikasi. Lamun sabar fulfills sadaya sarat dokter, no komplikasi timbul.

Naon tren aya ayeuna

Naon nu keterbatasan nungguan nu sabar sanggeus operasi?

Lamun augmentation pinareup jeung implants aya sababaraha pantangan anu dibahas di rundingan kahiji. Lolobana nu bans nu patali jeung ngurangan aktivitas fisik — urang nyarankeun ka refrain ti ieu dina kursus bulan (tapi gumantung kana kaayaan nu tangtu ieu periode bisa diperpanjang). Ogé anjeun kudu nyingkahan treatment cai, salila nu awak adspexisse kahiji jeung foremost, saunas jeung baths.

Saran ogé patali jeung komprési baju jero, nu sabar sanggeus operasi kudu dipaké di sadaya kali, ampir tanpa nyoplokkeun, boh poé jeung peuting. Tapi, ieu téh pasti mungkin pikeun nyabut pancuran — ku jalan kitu, pikeun nyokot pancuran salila periode rehabilitasi anjeun bisa aman, jeung ngan pikeun minggu kahiji sanggeus operasi urang nyarankeun ka refrain ti ieu.

Perkiraan lilana maké komprési baju jero nyaéta 30 poé. Linen ngajaga sabar ti rupa-rupa dislocations tina prosthesis: dioperasi, bedah teu secures susuk, jeung komprési lokal restricts gerakan anak. Sanggeus bulan urang geus nyaho yen nu di jero kabentuk hiji ipis-walled kapsul susuk, awak sorangan restricts susuk ti jaringan sabudeureun.

Nya eta bener nu jieunan payudara generasi anyar ngalelep teu bisa dibédakeun tina nyata?

Eta pasti bakal jadi noticeable lamun sabar geus cukup jaringan dina kasus ieu rasa moal deukeut ka alam, sabab aya hiji hyperextension. Lamun sabar geus sorangan sinewy jaringan anu leuwih alami fits susuk, pangaruh anu cukup alam. Ku kituna hasil sok gumantung kana physique tina jalma jeung ukuran susuk. Tapi kuring sok ngamimitian ti alam ciri sabar, milih ukuran dumasar kana data fisik.

Naon tren aya ayeuna di operasi plastik?

Pikeun date, sakabéh bedah plastik fokus dina minimally invasif téhnik, tapi alus surgeons sok taliti milih metoda nu dipake. Hayu atuh ngajelaskeun: aya sababaraha minimally invasif téhnik, nu ngakibatkeun ampir ka pangaruh nu sarua salaku campur bedah.

Contona, pikeun ngalakukeun endoscopic ngangkat di full bedah anjeun kudu nyieun angka nu gede incision ti ceuli pikeun ceuli, jeung bedah minimally invasif, urang nyieun opat incisions leutik. Saperti operasi anu leuwih mahal sabab merlukeun alat husus, plus, nu ahli perlu mibanda. Sedengkeun pikeun endoscopic facelift, hasilna sarua.

Kadang minimally invasif téhnik nu teu digawe: contona, ngangkat pinareup bakal kungsi méré hasil nu sarua salaku facelift full (hasil di handap ieu leuwih bukti, tapi metoda palaksanaan leuwih radikal). Tapi masih ngagunakeun minimally invasif jeung téknologi nyaéta trend. Hasil tina téhnik saperti, jeung sababaraha operasi lengkep, sedengkeun nu séjén — teu cukup.

Jeung hal ka tren di augmentation payudara bedah jeung implants, ayeuna, kuring mikir saeutik geus robah. Urang geus intensif di Vogue médis poliurétan, jeung penderita milih kualitas pangluhurna jeung dipercaya implants (e.g., Mentor).

Nasehat anjeun bakal méré ka katresna anu rencanana pikeun ngalegaan Breasts, tapi masih boga mamang?

Lamun di ragu, tapi aya kahayang atawa perlu, éta téh leuwih alus pikeun nyieun hiji kaputusan dina arah nu implants, sabab ayeuna maranéhanana keur incredibly dipercaya. Urang bisa nyebutkeun teu ngan estetika alus hasilna, tapi ogé ngeunaan téhnik nu éfisién dirarancang. Lamun anjeun aya sieun tina waktu spent dina meja operasi, kuring bisa nyebutkeun yen eta biasana lasts kira 40 menit. Jeung dokter sok nyoba pikeun mastikeun yén ieu salaku gampang mungkin pikeun sabar.