Augmentation payudara: naon nyaho saméméh anjeun mutuskeun dina bedah

Mammoplasty mangrupa salah sahiji nu paling dipénta estetika operasi augmentation payudara atawa ngarobah bentuk anak dina awewe umur nu mana wae nu. Kami baris ngabejaan ka anjeun naon anu anjeun kudu mertimbangkeun lamun anjeun sacara serius mikir pikeun ngarobah bentuk atawa ukuran Breasts maranéhanana.

Saméméh anjeun mutuskeun dina mammoplasty, hal anu penting pikeun diajar masalah.

augmentation payudara

Sacara saksama pendekatan pilihan dokter

Sakapeung, ngan pindah kana hiji dokter — jeung geura-giru nyadar: aya nu pernah jeung kungsi. Komo lamun geus stellar dokter, komo lamun nu ditawarkeun kaayaan husus, ngahurungkeun kira-kira jeung ninggalkeun. Mammoplasty utamana operasi, albeit estetika. Eta beda ngan dina yén éta téh solely kahayang anjeun, jeung ku kituna dokter kudu milih husus predilection. Eta perlu teu ngan ku professional tapi ogé nikmat ka anjeun. Enya, anyar payudara pisan hipu. Ieu téh loba gampang pikeun ngabahas jeung dokter, komunikasi jeung nu anjeun ngarasa rileks sarta tenang. Ku jalan kitu, sikep ieu kalolobaan nangtukeun kasuksésan operasi.

Evaluate tipe awak anjeun

Kuring satuju, exilis gadis jeung Breasts ukuran kaopat masih teuing... ukuran anyar bust nyaéta leuwih hade ka milih babarengan jeung dokter: primér panarimaan manéhna baris mintonkeun anjeun mah karya jadi anjeun bisa ngahargaan katingal tina Breasts tina bentuk tangtu jeung ukuran katresna complexion anjeun. Ku jalan kitu, dina pengejaran naturalness loba katresna condong implantatorum bentuk teardrop. Tapi sugan dumasar kana anatomis bentuk pinareup, leuwih alami anjeun bakal béda jeung buleud implants. Dis leuwih sering dipake tinimbang anjeun, tapi ngadangukeun pamadegan ahli bedah nu. Milih implants, dokter bakal lumangsung teu ngan ti kahayang anjeun, tapi oge dina loba faktor sejen — struktur dada anjeun, nu biasa sikep pikeun anjeun jeung, tangtu, nu asli bust.

Anjeun bisa jadi kudu tightening kulit

Alas, warisan ieu téh teu ngan dibikeun lahir jeung fattened Breasts katresna. Kadang ieu koreksi perlu katresna jeung bentuk conical dada atawa parna payudara asymmetry. Tanpa manipulasi ieu pikeun ngahontal hasil sampurna dina sadaya kasus di luhur teu bakal bisa dipaké. Upami anjeun geus megatkeun sanggeus lahir, nepi ka ngaluyukeun badag kulit kaleuwihan, anjeun bisa make dua cara: boh cara nempatkeun angka nu gede susuk nu sok nuhun pisan unaesthetic (jeung mawa saperti riches beurat teuing), atawa ngagabungkeun nu koreksi tina bentuk pinareup jeung angkat.

Mutuskeun naha anjeun bakal ngalahirkeun jeung eupan

Najan kanyataan yén dina téhnik operasi breastfeeding persists, masang susuk ngaliwatan hiji incision dina areola wewengkon nipple (periareolar metoda) ngalanggar integritas bagian tina susu ducts. Jeung nu bisa ngahesekeun nyoco orok anyar anjeun. Lamun dokter megatkeun pikeun ngalakukeun operasi ngaliwatan hiji incision dina dada (submammary) atawa ngaliwatan hiji incision dina kelek (axillary metoda), mangka anjeun teu kudu salempang!

augmentation payudara pro

Jadi siap pikeun dua operasi

Sugan we kudu ngadagoan pikeun augmentation payudara boga puerilis bust. Upami anjeun keur jeung bentuk saperti tina ngimpi ngeunaan hiji katilu nu lengkep, anjeun kudu indit ka manéhna dina dua hambalan. Kahiji anjeun bakal masang implants leutik ukuran, jeung saterusna, lamun kulit rada stretched, maranehna diganti ku volume badag. Sanggeus lahir, dada orok sacara expands cara alami, sarta ku kituna saperti multipass pikeun ngabenerkeun bentuk anak sanggeus teu kudu.

Teu "digolongkeun" teuing low harga

"Augmentation pinareup ..."

Advertisements saperti littered di seluruh Internet. Tangtu, éta teu kaasup nu pikeun duit anjeun bakal meunangkeun hasil gede, tapi... Saméméh anjeun asup kontrak jeung klinik, pastikeun kualifikasi tina ahli bedah nu, kitu ogé hiji penitus, naon implants bakal bisa dipaké. Eta kajadian nu jeung ngaleupaskeun model anyar, pabrik ngajual eta di harga pisan low alatan kurangna percobaan klinis. Kanyataanna, anjeun bakal enrolled di hiji kelompok ékspérimén... Jeung naon hasil tina percobaan saperti an pohara hésé pikeun ngaduga.

Aktivitas hirup anjeun bakal ngurangan

Pikeun sawatara waktu, tangtu... Dina minggu kahiji sanggeus operasi komo dawam gerakan bisa dibikeun ka anjeun jeung sababaraha kasusah. Eta bakal hésé ngalakukeun nanaon patali ka tegangan otot dina leungeun jeung dada. Jeung pangaruh anesthesia Umum, sababaraha poé bakal kapangaruhan: drowsiness, létoy, lemah... olahraga kudu poho sahenteuna pikeun sababaraha bulan. Pencinta cimerak bakal bisa ka settle keur ngojay, Flex atawa leumpang.

augmentation payudara recovery

Anjeun nungguan hiji periode rehabilitasi

Dina waktu sabulan anjeun bakal maké husus baju jero. Eta mah, saliwatan, cukup nyaman komo geulis seksi. A minggu bakal boga saré dina tonggong: volumen super ka sisi — Bangun dina isuk jeung hiji asymmetrical bust. Dina dua minggu teu bisa ngangkat leungeun-na di luhur level taktak — sedengkeun implants sahenteuna sawaréh teu bray, maranéhanana ngan saukur bisa pindah. Ngeunaan mandi, sauna jeung nu séjénna fovere prosedur kudu poho salila genep bulan. Sakabeh nu di luhur larangan nu diperlukeun dina raraga kira-kira susuk ngawangun jaringan konéktif kapsul, jeung anjeun bisa ngarasa jieunan Breasts salaku sorangan.