Sabaraha kanaékan dina dada

Sabaraha kanaékan dina dada

Meureun teu pangeusina awéwé anu teu tangtu hayang anca bust – geulis, gedé jeung sungut. Leyuran pangalusna nyaéta plastik bedah facelift atawa augmentation pinareup.

Putusan pikeun ngarobah anjeun Breasts awewe datang dina sababaraha kasus:

  • gadis lahir jeung Breasts leutik atawa awon bentuk pinareup
  • bust geus robah sanggeus dahar payudara atawa leungitna beurat
  • Breasts nu beda-beda ukuran

Biaya

Sabaraha augmentation payudara sarta naon nangtukeun harga? Aya sababaraha item nu mangaruhan harga operasi. Sajaba ngadatangan dokter bedah jeung persetujuan pikeun bedah nu, anjeun kudu beuratna finances anjeun.

Biasana, iklan operasi, klinik nyebutkeun ngeunaan cost of bedah, tapi nyebutkeun euweuh ngeunaan waragad tambahan.

Salaku hasilna, ahirna harga leuwih luhur batan asalna nyatakeun.

Naon cost?

Harga pikeun operasi augmentation pinareup ngawengku sababaraha titik.

  • ahli bedah
  • harga implants
  • biaya tés jeung pamariksaan
  • anesthesia
  • mayar rumah sakit
  • harga husus baju jero sanggeus operasi

Bédana gedé di cost of bedah plastik bakal gumantung kana klinik. Ti dirina lokasi.

Harga bisa rupa-rupa komo di kota sarua.

Pikeun starters, lamun milih hiji rumah sakit di mana anjeun bade ngalakukeun operasi, jadi, pastikeun pikeun ménta dokter, naha nu final biaya yén anjeun bersuara jeung teu kudu nu mana wae nu salajengna ngahasilkeun nu mana wae nu waragad.

Contona, dua klinik sarua status dina pariwara bisa diajak ngobrol ngeunaan nu beda-beda waragad operasi. Anggap anjeun ka harga leuwih luhur, jeung nu kadua kurang.

Tapi dina kadua dianggap ngan biaya operasi, tapi ngeunaan waragad tambahan atawa harga implants teu bisa nyebut. Jeung biaya, di ahir, bakal komo leuwih mahal ti nu kahiji.

Ku alatan éta, perlu pikeun pendekatan pilihan nu klinik jeung teu percaya dulur bongbolongan dina hiji murah operasi.

Sabaraha karya hiji bedah plastik?

Sabaraha karya hiji bedah plastik

Biaya jasa maranéhanana bakal nunjuk boh dokter atawa klinik mana karya anjeunna.

Di waragad leuwih panjang interval ti dokter beda. Eta sadaya gumantung kana pangalaman, resensi alus dokter jeung kualifikasi.

Dokter geus nu mana wae nu tingkat maju, terus harga otomatis naek. Sababaraha urang teu penting biaya. Hal utama anu maranéhanana teu epektip jeung tanpa akibat.

Ngora surgeons teu ngalakukeun badag harga pikeun jasa maranéhanana. Pikeun starters, maranéhanana kudu mangtaun reputasi jeung trust konsumén.

Titik sejen naha urang mamatahan nu teu puguh jeung nu pilihan dokter. Dokter sarua bisa digawé di rumah sakit beda jeung di kota nu beda. Jeung ongkos bisa jadi béda. Tempat leuwih mahal, tempat leuwih murah. Salaku utama persentase nyokot kabéh klinik. Jeung beda bisa jadi puluhan rébu rubles.

Ogé biaya nu kapangaruhan jeung cara nu bedah nu bakal dipigawé jeung kumaha implants nu diselapkeun kana dada.

Cara nu paling umum nyaéta lamun hiji incision dijieun dina dada, tapi lamun hiji incision dijieun kira-kira areola, operasi bakal leuwih mahal kitu eta leuwih pajeulit batan metoda kahiji.

Aya jalan sejen – incision dina kelek. Tapi eta bakal komo leuwih mahal, salaku paling hese. Metoda ieu anu dipikacinta ku loba, sabab teu tetep jelas tina scars.

Biaya bedah kaasup:

  • sadaya consultations (saméméh bedah, nalika jeung sanggeus)
  • tata kursus operasi
  • operasi
  • pos-operative care (ganti ngarobah, pamariksaan)

Sabaraha loba nu implants?

Biaya implants ngan hiji-kasapuluh tina nilai sakabéh manipulations.

Sabaraha loba nu implants dental

Harga implants ieu dipangaruhan ku ciri maranéhanana, nu produsén, bentuk implants. Jeung, lolobana kabéh, klinik raises tambahan dipikaresep.

Klien pilih implants. Jeung pikeun manéhna mutuskeun milih branded atawa henteu. Di konsultasi ahli bedah nu kudu ngabejaan ka anjeun naon implants jeung leuwih alus ti. Jeung klien bakal nyieun hiji pilihan. Lamun milih pastikeun anjeun pikeun nempo produsén rek. Sababaraha pausahaan nyieun hiji jaminan pikeun hirup.

Deui dina pilihan dokter. Datang jeung pikiran.

Sababaraha surgeons alatan mangpaatna bisa nambahan harga implants jeung goréng implants nawarkeun. Leuwih alus pikeun balik ku saran babaturan jeung kenalan. Maranéhanana anu geus miboga bedah ti dokter ieu.

Kumaha anjeun bisa mikawanoh goréng jeung dokter?

  • ayeuna anjeun nyaho harga rata-rata implants jeung anjeun kudu alerted overstatement atawa parnyataan nu ngahinakeun harga
  • dokter ngabejaan anjeun tentang implants jeung geus mutuskeun naon anu bakal nunda anjeun
  • suspiciously, dokter persuades anjeun pikeun nyokot tangtu susuk
  • dokter refuses pikeun nyadiakeun Éropa sertipikat kualitas

Saméméh bedah

Saméméh bedah

Operasi anu dipigawé dina anesthesia Umum. Saperti biasa, saméméh dioperasi, sabar perlu ditalungtik. Paling mindeng, ieu dawam tes, nu bisa mawa ka klinik nu pangdeukeutna.

Tapi lamun harga pikeun tes anu kaasup dina biaya operasi, eta leuwih hade pikeun nganteurkeun dina klinik, di mana bakal ngalakukeun operasi plastik.

Contraindications

  • goréng clotting getih
  • Onkologi
  • ayana prosés radang dina awak
  • kakandungan atawa breastfeeding

Rehabilitasi

Sanggeus dioperasi, sabar hiji poé kudu méakkeun dina rumah sakit dina pengawasan dokter a.

Mangka 4 poe unggal poe eta perlu datang dina konsultasi ka dokter, bandaging, sumur, ngan hiji pamariksaan.

Sutures dipiceun di kawijaksanaan dokter. Tapi, dina average, removable.

Kadang sadaya tambahan ieu manipulations nu geus kaasup biaya operasi. Mangga pariksa langsung jeung dokter.

Komprési garment sanggeus operasi waragad kira-kira lima rebu roubles.

Jadi, aturan dasar:

  • showering jeung kontak jeung cai ngan di ahir minggu
  • bulan wajib maké komprési baju jero
  • olahraga jeung ngangkat beurat limit pikeun bulan a

Kacindekan

Jadi dumasar kana sakabéh luhur, harga transaksi saperti teu datang murah. Kudu ati lamun anjeun keur ditawarkeun bedah di harga kalapa. Eta sacara questionable dokter jeung klinik.