Kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah gadis

Dina hiji usaha pikeun ngaronjatkeun penampilan anak, pikeun nambah daya tarik, awewe anu néangan métode dina kumaha tumuwuh payudara. Panggancangna ieu maké bedah plastik. Tapi, aya métode nu bisa anjeun pake di imah.

kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah

Nya eta mungkin pikeun ngalegaan dada tanpa bedah

Kahayang mangga lalaki mindeng ngadorong awewe jeung katresna ka resort ka plastik bedah augmentation payudara. Ieu métode radikal jeung ongkosna mahal, tapi mantuan pikeun ngajawab masalah promptly. Tapi, campur bedah ieu mah sok lemes, aya résiko tatu. Éta pisan sababna naha awewe dinten ieu nyoba pikeun manggihan téhnik kumaha pikeun ngalegaan dada tanpa bedah.

Upami anjeun hoyong pikeun ngahontal hasil nu haratis, teu ngabahayakeun pikeun kaséhatan, para ahli nyarankeun di handap ieu: olahraga, gizi ditangtoskeun, care payudara. Métode saperti nu utamana penting pikeun rumaja jeung awewe for lila nutrientibus anak. Prosedur pikeun ngaronjatkeun payudara di imah bakal butuh sababaraha usaha, tapi moal ngabalukarkeun masalah kaséhatan jeung penampilan, jeung bakal mawa mangpaat tangible ka awak salaku sakabeh, bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun volume.

Cara pikeun ngaronjatkeun payudara

Para ahli nyarankeun sababaraha basajan cara pikeun ngalegaan Breasts sabenerna jeung visually, nu anjeun tiasa nyoba kaluar mandiri, tanpa ngabalukarkeun ruksakna awak, di imah. Loba tutuwuhan ngandung phytoestrogens, nu mantuan pikeun méré gambar feminitas. Dumasar kana extracts tina bungbuahan jeung bumbu pikeun nyieun minyak, masker, creams jeung ointments pikeun ngaronjatkeun bust. Sayuran jeung bungbuahan ieu alam komponén anu gunana pikeun dahar tumuwuh Breasts anjeun (térong, kécap, walnuts).

Peran nu penting dina prosés kumaha ngaronjatkeun payudara di imah, ulin jeung latihan. Maranéhanana nguatkeun pectoral otot, nu bakal accentuate ukuran pinareup anjeun. Di salon anjeun bisa make prosedur mesotherapy. Nu injections nu jero, jadi anjeun bisa meunangkeun gancang nambahan. Upami anjeun ngan penting visual komponén nu nanya, maké husus baju jero, nu visually nyorot dada.

Remedies pikeun ningkatkeun Breasts

kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah resep

Awewe jeung katresna anu hayang nyieun Breasts maranéhanana menarik, konservatif métode, anjeun kudu mikir cara pikeun ngalegaan dada tanpa bedah. Pikeun ngatur hiji perlakuan husus dina salon kageulisan atawa di imah. Remedies pikeun ningkatkeun Breasts aya di apoték. Dina rak pamilih-rupa creams dumasar kana bahan alami. Pikeun nyieun masker jeung ointments pikeun ngaronjatkeun bisa imah. A pikaresepeun prosedur bakal mantuan pikeun ngajaga payudara di bentuk.

Kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah

Peran penting dina nangtukeun ukuran pinareup nya turunan. Tapi, lamun anjeun nyieun tangtu kaayaan nguntungkeun, anjeun bisa ningkatkeun Breasts di imah. Pikeun ngahontal hasil nu dipikahoyong, bakal mantuan kompléks, nu diwangun tina ukuran handap ieu:

  • biasa ngayakeun husus latihan pikeun enlargement payudara;
  • rasional diet, iwal teuing diets ketat;
  • kontrol sikep sabab slouching ngabalukarkeun deflectens dada;
  • maké kualitas baju jero;
  • pamakéan prosedur kosmetik pikeun ngajaga élastisitas jeung nada.

Produk

Pikeun ngaronjatkeun relief awak anjeun bakal mantuan dahareun pikeun ngalegaan Breasts. Alus dahar produk di handap ieu:

  • Kol. Citakan ieu sayur di diet salila rumaja promotes tumuwuhna éndah bust. For geus dewasa, eta bisa dipake pikeun ngaronjatkeun fungsi tina sistem pencernaan, cleansing awak ti zat ngabahayakeun.
  • Walnuts. Inti ngandung jumlahna ageung phytoestrogens, nu positif mangaruhan augmentation pinareup. Pikeun digawé éféktif, rendang nu kacangan, campur eta jeung madu. Dicandak dahar ngeunah tilu kali sapoé. Beunghar dina alam éstrogén jeung eggplants.
  • Campuran susu jeung 1 séndok of turmeric. Ieu lada cocktail anjeun hayang nginum saméméh dahar pikeun ngaronjatkeun volume dada. Ti produk susu anu kapaké minangka keju.
  • Cara sejen kumaha ngaronjatkeun payudara di imah, keur dahar siki flax. Produk beunghar angka nu gede ngarupakeun zat nu mangpaat pikeun nambahan bust kalawan ngagunakeun teratur.

Urut

Hiji metodeu éféktif ngajaga élastisitas jeung nada nyaéta urut pikeun ngalegaan dada. Pikeun ngalakonan prosedur ieu anjeun bisa ngalakukeun ku sorangan di imah atawa indit ka salon husus. Diri urut bisa dipigawé di sababaraha cara:

  • Rapih, lemes jeung ngalir gerakan stroke jeung pat-na dada. Pikeun pangaruh nu hade, make minyak urut. Pats nyieun jarum jam, mun massaging tekanan dina arah ti handap ka luhur. Unggal sési tina prosedur ieu kudu kamari kira-kira 15 menit.
  • Kudu pancuran tiis. Séjén treatment jeung cai panas jeung tiis décolleté sarta dada, teu nyoba toél nipple wewengkon. Make prosedur aduh. Waktu processing unggal payudara pangaruh tina kanaékan kudu 2-3 menit.
  • Pikeun urut anjeun bisa make alat husus – vacuum pompa. Ku overlaying nu cocog dina dada aliran getih, nu nambahan ukuran.
kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah latihan

Olah awak for geus élastisitas

Aktivitas fisik mangpaatna pikeun formasi geulis, voluminous bust. Make sababaraha latihan ka sungut Breasts di imah:

  • Jadi lempeng, angkat luhur dahan sajajar dada. Melu leungeun lamun dina sholat. Panawaran tekenan ka palm 10 min. Ulah latihan 8 kali. Pikeun ngaronjatkeun efisiensi bakal mantuan bal leutik nu anjeun hoyong candak nepi.
  • Nyokot lempeng posisi awak nangtung. Manjangkeun leungeun maju, nyieun hiji gerak reminiscent of ngojay breaststroke. Pikeun leuwih badag beban, nyokot dumbbell. Malikan 8-10 kali, ulah 2 sét pikeun leuwih éféktif enlargement payudara.
  • Narik suku hareup ka hareup, leungeun squeeze kana fist. Nyieun hiji leungeun gerak "gunting", ngajaga eta sajajar jeung lantai. Ulah latihan salila kira 10 menit.
  • Nunda leungeun anjeun balik sirah, deukeut babarengan dina kenténg. Coba harder pikeun narik elbows ka hareup, tuluy balik deui. Ulah 10 pangulangan. Latihan mungkin kalayan bantuan asisten, jadi manéhna stretched otot.

Olah awak pikeun ngaronjatkeun dada

Nyieun bust visually leuwih bakal mantuan anjeun latihan pikeun ngaronjatkeun dada. Aranjeunna dumasar kana susunan push-UP anu kudu dipigawé ku cara ngarobah jarak leungeun ti nu séjén. Latihan ieu teu merlukeun kaahlian husus atawa alat. Mimitian ku palasik push-UP. Lengkah saterusna, sumebar leungeun anjeun salaku loba salaku mungkin – jadi anjeun kuat beban dada. Tuluy turun ka lantai sajauh mungkin, ka touch-na dada. Ngalakonan nu pilihan pamungkas ieu latihan, tempat leungeun deukeut ka unggal séjénna. Anjeun kudu ulah 3 sét 30 gerakan.

Susunan latihan pikeun ngaronjatkeun payudara

Aktif workout di gym atawa di imah bakal mantuan boga hiji leutik dada. Pindah saeutik demi saeutik ti gerakan basajan, nepi ka kompleks, anjeun bakal nyieun susunan latihan pikeun ngalegaan dada. Dasar bisa nyokot léngkah di handap ieu:

  • Kahiji latihan bakal preparatory pikeun ngaronjatkeun. Ogé bakal haneut nepi otot anjeun, mawa awak dina nada. Diuk jeung anjeun deui ka pangrojong: hiji korsi jeung hiji deui atawa tembok. Diuk jadi tulang tonggong jeung deukeutna otot geus teu ngalaman beban. Connect hareupeun manehna, leungeun dina dada tingkat. Nyieun bertahap tekenan. Punten dicatet yén otot dada saurang lalaki tegangan, jadi kanaékan bust bakal lumangsung sooner.
  • Nangtung di doorway nu, lean leungeun dina jamb. Ngalakukeun pushers gerakan, lamun anjeun hoyong pikeun pindah hal. Dina hal ieu, dicatet yén tegangan ieu dina sternum nu, jeung teu dina tonggong. Push leungeun dina jamb pikeun 1 menit.
  • Ngagolér dina gymnastic bangku atawa nu sarupa surface, nyengkram hiji dumbbell pencet pikeun dada anjeun. Nyieun napas slam anggota awak luhur anjeun ka sisi, gempur – mulang ka posisi aslina. Wirahma ieu nyumbang ka enlargement payudara.
  • Bangku pencét mangrupa salah sahiji anu pang efektif olah awak kumaha nyieun Breasts leuwih badag. Bohong di lantai, nyengkram dumbbells, nyorong ka sternum. Tighten otot dada, concentrating dina nu sensasi, ngangkat jeung nurunkeun luhur dahan. Kudu ulah 3 sét 8 kali.

Remedies rahayat

Urang cara alami pikeun ningkatkeun Breasts dumasar kana 2 sipat tina bumbu jeung zat: eusi phytoestrogens jeung ngaronjatkeun aliran getih. Di imah anjeun bisa nyieun di handap ieu pakakas basajan:

  • Tuang kana panci kalayan 250 ml cai, nunda deui sababaraha hops, a bit tina oregano, sage jeung jeruk nipis. Nunda sagalana dina kompor, kulub ngagunakeun sedeng panas, kira-kira 6 menit, mangka lungkawing pikeun 1 jam. Nginum a dekok pikeun augmentation payudara saméméh dahareun salila 3 sdm.
  • Pikeun nyieun neken, soak sapotong lawon minyak atsiri of almond atawa jeruk bali. Panawaran dina wewengkon dada, ninggalkeun dina sapeuting. Dina isuk nyabut lawon, bilas remedies pikeun enlargement payudara di pancuran.
  • Dina dada wewengkon panawaran grid iodin. Ubar ieu dianggap aman, tapi, anjeun kudu mastikeun yén manéhna teu injure kulit hipu.
  • Urut dada bisa dipigawé jeung fenugreek minyak. Anjeun ngalakukeun prosedur dina isuk jeung sore.
kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah cream

Cream

Husus médis jeung produk kosmetik pikeun nyieun bust splendor bisa ngandung hormon alam, ngaronjatkeun aliran getih atawa ngamajukeun tumuwuhna jaringan lemak. Anjeun bisa meuli cream ka ngalegaan Breasts di toko ubar atawa salon. Ubar populér nyaéta:

  • Ngandung Gardenia sari jeung kompléks vitamin. Pangaruh dumasar kana rangsangan tina proliferasi tina jaringan adiposa. Di parentah pikeun make Nyebutkeun yén pangaruh lumangsung dina 4 minggu ngagunakeun unggal poé. Pikeun ngajaga hasil, anjeun kudu make cream terus.
  • Plasénta sari, nu bakal mantuan pikeun robah ukuran pinareup jeung nol keur bulan kahiji. Manual Sarikat action gancang lamun négatif robah sanggeus periode dahar atawa teuing leungitna beurat gancang.

Salep

Sajaba ti éta ka apoték creams, anjeun bisa make salep pikeun augmentation pinareup, masak di imah. Produk nu alami, aman jeung éféktif. Pikeun nyieun hiji salep diri di resep di handap ieu:

  • Pikeun kahiji resep ointments aimed di ngaronjatkeun dada, anjeun bakal kudu handap ieu: palasik yoghurt – 60 g endog – 1 PC., minyak vitamin E – 1 tsp Sakabeh komponen nyampur tuntas. Anjeun kudu ngolesan pisan dina dada-na, ngajalankeun urut gerakan. Sanggeus 25 menit, bilas persiapan jeung cai.
  • Nyokot bonteng, pas ngaliwatan hiji grater jeung liang leutik. Dihasilkeun slurry campur jeung cairan vitamin E (1-2 tsp). Salep dilarapkeun ka bust wewengkon dina gerak sirkular, teu ngarampa nu nipples. Bilas disusun di imah jeung cai dina 25 menit.

Vitamin

Suplemén éféktif bisa jadi hiji cai - jeung vitamin lemak-leyur ka ngalegaan Breasts:

  • Vitamin a – pikeun mantuan katresna jeung awewe mulangkeun élastisitas payudara sanggeus lactation, atawa prosés séjén, lamun Breasts ngawitan SAG. Eta bakal kasampak cageur jeung toned.
  • Vitamin E – pohara penting pikeun awak bikangna nu teu ngan mantuan anjeun tumuwuh mammaries, tapi tanggung jawab kaséhatan réproduktif bikang awak sacara Umum. Dijual di apoték di capsules jeung cair.
  • Vitamin C – promotes kolagén formasi. Item ieu, sakali dina getih, teu nulungan pikeun tumuwuh bust nu.
  • Lauk minyak ngandung asam lemak polyunsaturated. Pamakéan anak bakal boga dampak positif dina tumuwuhna leutik Breasts.

Minyak

Alam extracts minyak loba tutuwuhan anu sampurna diserep, ningkatkeun inténsitas hormon bikang. Maranéhanana kudu dilarapkeun jeung urut gerakan, ngahindarkeun wewengkon kira-kira nipple. Anjeun bisa milih katuhu minyak pikeun ngaronjatkeun bust:

  • rosemary – ngajadikeun épidermis leuwih elastis jeung supple;
  • geranium tindakan dina kelenjar adrénal ku ngatur kasaimbangan hormonal, promotes élastisitas kulit;
  • ylang ylang mangaruhan produksi jeung sintésis hormon sex di awewe, rejuvenates kulit;
  • patchouli – ngurangan sagging nu bust jeung smoothes kulit;
  • juniper – mantuan ka lemes manteng tanda, pikeun nyieun épidermis elastis.

Topeng

Pikeun meunangkeun subur jeung firmer Breasts, coba maké masker ka ngalegaan Breasts di imah:

  • Nyampur nepi ka rata Apple, grated, a spoonful of butter, nu kudu pre-softening jeung 50 g madu. Dihasilkeun komposisi téh rapih urut gerakan RUB kana wewengkon dada, ninggalkeun satengah jam jeung bilas ku cai haneut.
  • Kulub nu kentang leutik ukuran, mash. Nambah ka mashed 50 ml minyak sayur, madu (50 g) jeung cream (50 g). Sadaya komponén nyampur tuntas. Panawaran paste dina bust, tahan 20 menit, bilas ku cai. Sanggeus nerapkeun topéng ka soften kulit cream.
  • Ngaliwatan grater rupa 1 lobak bodas. Puree anu dihasilkeun nunda dina gauze, tumpukan jus. Ka saring campuran, nambah minyak sayur (1 sdm), campur ogé. Merata sumebar campuran leuwih beungeut gauze, tempat lawon dina kulit pikeun saparapat jam. Sanggeus prosedur, bilas pakakas, panawaran moisturizer.