Augmentation payudara sorangan gendut

Enlargement payudara ngagunakeun sorangan lemak awak nyaeta hiji alternatif nu hadé.

Lipofilling ngabogaan loba kaunggulan leuwih métode séjénna bedah plastik.

Hiji utama nyaéta alami jeung, salaku konsekuensi a, kasalametan prosedur pikeun sabar.

Naon nu prosedur jeung naon sabar kudu nyaho, urang bakal nyoba ngajawab dina artikel ieu.

Téhnik

Lipofilling koreksi tina bentuk jeung ukuran pinareup jaringan adiposa dicokot ti sabar sorangan.

Prosedur ieu dasarna kawas contouring, nu mangrupakeun metoda pikeun keusikan suntikan wewengkon masalah.

Istilah lemak nujul ka sél lemak subcutaneous, nu sasari sacara saksama salaku mungkin.

Pager tina jaringan adiposa

Pager tina jaringan adiposa dilumangsungkeun langsung di rawat. Pikeun tujuan ieu, milih wewengkon masalah awak anu bisa make koreksi. Ieu bisa jadi thighs, beuteung atawa imbit.

Jadi, jeung single prosedur bisa meunangkeun leupas tina sababaraha inci tambahan dina salah tempat jeung di waktu nu sami pikeun nambahkeun volume mammaries.

Lamun perlu pikeun lipofilling ceking katresna anu boga masalah jeung kaleuwihan beurat, pager dijieun tina sél lemak ti wewengkon thighs atawa abdomen handapeun bujal. Tempat ieu aya saeutikna noticeable lamun assessing sakabéh outline tina bentuk.

Jumlah lemak nyuntik dina hiji sési diitung individual. Maximum hasil tina hiji prosedur augmentation pinareup hiji-satengah ukuran.

Bubuka leuwih gede volume bisa ngabalukarkeun tampikan tina jaringan alatan pressure kuat. Jeung ditangtoskeun itungan jumlah sél nu bakal salamet, 70-90% tina total nu.

Nu prosedur gumantung kana kualifikasi tina bedah plastik jeung téhnik bedah.

Kasaksian

Utama indikasi pikeun prosedur nyaéta:

  • kahayang penderita rada nambahan volume dada ngagunakeun sorangan lemak awak;
  • kurangna jaringan pikeun nutupan edges of implants;
  • koreksi payudara asymmetry;
  • kulit di loka tatu dada.

Contraindications

Najan promotion aktif metoda ieu augmentation pinareup, teu unggal gadis he datang.

Di antara nu paling serius contraindications ka bedah surgeons nyadiakeun:

  • panyakit cardiovascular;
  • diabetes mellitus;
  • kanker, naon bae maranéhanana tahap tumuwuhna jeung lokalisasi;
  • viral, jamur jeung baktéri lesions kulit;
  • réaksi alérgi ka ubar dipaké pikeun anesthesia.

Sajaba ti éta, prosedur teu dilumangsungkeun salila haid jeung sababaraha poé sanggeus parantosan anak.

Sedengkeun pikeun lactation, augmentation payudara sorangan lemak bisa jadi teu saméméhna ti sataun sanggeus gencatan patempuran of breastfeeding.

Latihan

Lipofilling

Lipofilling anu campur bedah. Ku alatan éta, saméméh sora diperlukeun pikeun lulus ujian komprehensif jeung lulus runtuyan tes.

Palasik daptar diperlukeun consultations jeung studi:

  • Umum analisis getih jeung cikiih;
  • biokimia getih;
  • getih ayana di awak tina virus hépatitis b jeung immunodeficiency;
  • ECG;
  • konsultasi jeung mammography, mammography;
  • Ultrasound payudara;
  • fluorography;
  • konsultasi tina therapist.

Salaku nu mana wae nu racun dina getih bisa nyata mangaruhan prosés rehabilitasi, sababaraha bulan saméméh tanggal ekspektasi operasi disarankeun pikeun nyingkahan roko jeung nginum.

Éta ogé penting pikeun anjeun pikeun ngeureunkeun nyokot obat nu ngurangan clotting getih (batuk sirop, aspirin, jsb).

Kamajuan operasi

Sakabeh operasi pikeun enlargement payudara lemak anjeun sorangan dibagi kana tilu hambalan. Total lilana kira-kira hiji jeung satengah ka dua jam.

Prosedur ieu dipigawé dina anesthesia Umum, tapi sabar ogé bisa dipaké anesthesia lokal.

Kumpulan donor bahan (sél lemak)

Liposuction – tahap kahiji campur bedah. Sanggeus nangtukeun donor wewengkon awak jeung nandakeun kulit incisions leutik dina ukuran.

Maranéhanana ahli bedah nu inserts a tube (cannula), ngaliwatan nu bakal ngompa kaluar nu jaringan lemak.

Kumpulan donor bahan anu dilumangsungkeun dina husus aparat nu nangtayungan sél lemak ti kontak jeung lingkungan.

Penting! Ngahubungan jeung hawa, nu sél lemak condong oxidize. Prosés ieu ngabalukarkeun maranéhanana maot, sarta bisa adversely mangaruhan hasil tina operasi.

Dina video ieu ningali kumaha pikeun ngalaksanakeun asupan jeung ngolah lemak.

Purifikasi tina jaringan adiposa

Tahap saterusna nyaéta purifikasi tina jaringan lemak. Prosedur ieu téh perlu pikeun misahkeun nu dipikahoyong zat ti getih jeung bahan séjén.

Lamun kirang dipigawé beberesih, resiko tampikan tina jaringan lemak anu ngaronjat sacara signifikan. Dina raraga pikeun nyegah ieu, nu donor bahan ieu disimpen di hiji centrifuge.

Aya sél kulit paéh babarengan jeung pangotor nu teu dihoyongkeun tilelep ka handap flask, jeung hirup material accumulates di luhur bagian.

Lipofilling

enlargement payudara

Tahap ahir tina operasi – langsung enlargement payudara. Make husus suntik asupan sél hirup jeung maranéhanana saterusna bubuka kana jaringan lemak dada. Donor bahan ieu diwanohkeun subcutaneously.

Dina ahir prosedur, sabar tetep di rumah sakit dina observasi, sahenteuna salila poé.

Rehabilitasi

Periode recovery sanggeus bedah payudara anjeun sorangan sél lemak ieu dua nepi ka opat minggu.

Di tempat punctures, sésana widang donor material, perban jeung disinféktan material. Anjeun bisa nyabut eta dina sababaraha poé.

Processing salajengna tina cet hejo atawa nu sejenna antiseptik anu dilumangsungkeun nurutkeun parentah dokter attending.

Sedengkeun pikeun payudara, sanggeus operasi di wewengkon dada aya anu bareuh jeung redness kulit, formasi mungkin tina ancur jeung hematomas.

Sadaya gejala ieu normal jeung teu merlukeun bantuan professional. Perbaikan jaringan dilumangsungkeun bebas dina waktu sababaraha minggu.

Pikeun nyegah perkembangan prosés radang, nu operasi anu ditugaskeun tangtu intensif terapi antibiotik. Ogé salila bulan sanggeus operasi anu dipidangkeun maké komprési baju jero.

Periode nu lengkep perbaikan jaringan nyokot tilu nepi ka genep bulan. Dina waktu ieu, perlu pikeun niténan saran:

  • nyingkahan stress fisik;
  • nyingkahan nu mana wae nu panas paparan (sauna, sunbathing, baths panas), alatan resiko pikeun memicu perkembangan réaksi radang;
  • lalajo beurat anjeun, tanpa signifikan fluctuations beurat awak, salaku ieu bisa mangaruhan volume transplanted jaringan adiposa.
  • ngaluarkeun ti diet kadaharan lada jeung meats smoked;
  • teu nunda pressure mana wae nu dina wewengkon dada, naha eta aya urut atawa nu mana wae nu séjén fisik dampak.

Pikeun nyegah komplikasi, hal anu penting pikeun nuturkeun parentah nu bedah plastik anu dioperasikeun anjeun.

Ramalan

Ramalan

Salila operasi ku mumpuni ahli, nu ramalan pikeun penderita anu cukup ngajangjikeun.

Geulis rounded bentuk pinareup jeung nambahan hiji-satengah ukuran – ieu naon awaits gadis anu megatkeun pikeun indit pikeun koreksi.

Akurat prediksi of survival jaringan adiposa teu migawe méré nu mana wae nu bedah. Dina sagala hal, dina kursus alam biokimia prosés di organisme nu nyuntik volume bakal leungit.

Ku kituna eta disarankeun mimitina ngitung "leungitna" pikeun nangtukeun pasti jumlah katuhu lemak.

Lamun sabar teu wareg jeung hasilna, sanggeus sababaraha waktu nu prosedur ieu bisa diulang.

Sabaraha lila bakal hasil, disebutkeun hésé ogé. Eta sadaya gumantung kana individu.

Tapi anjeun kudu disusun pikeun kanyataan yen dina 2-3 taun bakal butuh koreksi saméméhna dipigawé lipofilling.

Mungkin komplikasi

Surgeons nyoba pikeun nangtayungan sabar ti résiko ngembang nu mana wae nu komplikasi. Tapi ieu téh henteu salawasna mungkin.

Dina kaayaan saperti hiji awewe bisa nyanghareupan akibat pikaresepeun:

  1. Bareuh jaringan salaku konsekuensi tina tatu maranéhanana. Biasana nu bareuh resolves dina sorangan dina saminggu sanggeus operasi.
  2. Hematoma. Nu prosedur ieu dipirig ku tatu jaringan jeung beubeulahan pembuluh darah. Wewengkon hematoma bisa rupa-rupa ti leutik ancur, pikeun éksténsif hemorrhages. Nu tangtu perlakuan anu teu diperlukeun.
  3. Fibrosis. Proliferasi tina jaringan konéktif – hasil kaleuleuwihan lemak awak nyieun tekenan dina pembuluh getih.
  4. Asymmetry tina Breasts. Prosés tina sebaran nu diwanohkeun zat dina unggal dada bisa henteu rata. Ieu bisa adversely mangaruhan bentuk jeung dimensi tina kelenjar.
  5. Perkembangan inflammation. Alesan pikeun ieu bisa ngawula salaku inféksi salila prosedur, jeung kaleuleuwihan dieback nu diwanohkeun sél lemak.
  6. Nyerep donor material. Ngeunaan mutlak leungitna ucapan, pasti, mana, tapi béda noticeable dina ukuran ti nu dimaksudkeun hasilna bisa lumangsung.
  7. Hijrah sél lemak.
  8. Formasi depressions jeung gundukan di wewengkon maot sél.

Kaunggulan

kaunggulan

Salaku asalna nyatakeun, metoda lipofilling ngabogaan loba kaunggulan leuwih tipe séjén campur bedah:

  • pondok periode rehabilitasi;
  • kurangna scars di tempat operasi;
  • nu prosedur dilumangsungkeun comprehensively jeung leungitna beurat dina wewengkon masalah;
  • ngaminimalkeun risiko tampikan donor bahan jeung perkembangan réaksi alérgi;
  • hasilna lemes ka touch payudara alami bentuk.

Kalemahan

Kontra lipofilling bisa dibédakeun:

  • nu impossibility signifikan parobahan ukuran pinareup ti "paripolah" jaringan adiposa;
  • nu prosedur teu cocog pikeun katresna ngawangun langsing, jeung deficit tina jaringan adiposa;
  • parsial leungitna volume mangaruhan ekspektasi hasil.