Cara pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup

Kageulisan dina sagala wangun jeung ukuran, tapi hayu urang nyanghareupan eta: Breasts badag boga nilai nu tangtu di masarakat modern, jeung maranéhanana urang anu dicabut tina eta, néangan cara pikeun ngaronjatkeun naon alam méré urang. Aya sababaraha cara pikeun ngaronjatkeun ukuran pinareup tanpa bedah jeung modern bedah teu jadi bahaya saperti saméméh, jadi teu kakawasaan kaluar kamungkinan. Baca asup pikeun diajar ngeunaan latihan, tutuwuhan, produk, jeung prosedur nu bakal nambahan ukuran pinareup anjeun atawa dua.

Métode 1. Latihan jeung gizi

latihan

Ngalakonan push-UP. Anjeun bisa mikir nu push-UP – latihan ieu pikeun leungeun, tapi maranéhanana ogé nguatkeun otot dada. Workout dada strengthens otot jeung naek payudara, nyieun eta lengkepna jeung leuwih badag. Salaku bonus a, leungeun anjeun bakal tingali leuwih toned jeung muscular. Ngalaksanakeun 3 susunan 15 push UP ngaliwatan poé. Pas leungeun anjeun jeung otot dada baris jadi kuat, nambahan jumlah pushups dina hiji susunan.

  • Bohong dina beuteung-na, leungeun ngalipet di sisi, pinning eta ka lantai.
  • Latihan leungeun angkat watak teu jeung anggahotana, tuur kudu lempeng jeung toes di lantai. Terus ngalakonan push-UP nepi ka leungeun anjeun lengkep straightened. Upami anjeun hoyong, anjeun bisa ninggalkeun tuur anjeun di lantai pikeun pushups teu sigana jadi pajeulit ti awal.
  • Lalaunan handap pikeun lantai, mangka ngulang. Mayar perhatian ka tegangan dina otot dada.

Ngalakukeun olah awak jeung dumbbells. Ieu sejen workout alus nu nyieun, ngaronjatkeun, jeung strengthens otot dada jeung diangkat jaringan payudara. Pilih dumbbells nu anjeun comfortably bisa ngalaksanakeun 3 susunan 8-12 kali. Kahiji, pamakéan dumbbells sabeurat 3 kg, 4,5 kg atawa 6 kg Dua atawa tilu kali saminggu pikeun ngalakukeun 3 sét 10 pushups ti dada jeung dumbbells. Lamun anjeun meunang dipaké, bisa nambahan jumlah pangulangan.

  • Bohong dina bangku keur latihan. Tetep kargo dina sisi.
  • Ngangkat dumbbells ka silih leuwih ti dada, straightening leungeun jadi dumbbells toél unggal séjénna.
  • Lalaunan nurunkeun dumbbells jeung malikan.

Ngalakukeun hiji isometric kontraksi otot dada. Ieu tipe latihan ngurangan otot, teu manjang eta, jeung ogé cocog pikeun ngaronjatkeun ukuran otot. Keur latihan ieu anjeun ngan kudu anduk leutik. Ngalakukeun latihan ieu saeutikna tilu kali saminggu pikeun hasil pangalusna.

  • Nangtung jeung suku anjeun rubak taktak eta.
  • Tahan anduk di hareupeun dada jeung leungeun nya.
  • Sakaligus narik boh tungtung anduk, pondok pectoral muscles pondok spurts.
  • Ngajaga tegangan dina anduk, terus ka manteng kaluar pulsating gerakan salila tilu menit.

Dahar leuwih éstrogén. Hormon ieu nyaéta tanggung jawab pikeun tumuwuh payudara di pubertas, tapi ceases ka ngamekarkeun dina umur kolot 18 atawa 19 taun. Sanggeus éta, anjeun bisa ngaganti éstrogén ku kecap dahar produk saperti susu kécap, kacang jeung tahu. Pél pikeun enlargement payudara éstrogén anu dihasilkeun tina tutuwuhan asal, nu ngabogaan pangaruh nu sarua.

Dipencét beurat. Lamun taat ka diet jeung latihan cicing langsing, anjeun rezim mangaruhan ukuran Breasts anjeun. Nu leuwih kalori anjeun make, nu leuwih gede anjeun Breasts anu, tangtu, lamun anjeun hoyong tumuwuh di tempat séjén. Kakandungan oge mangaruhan ukuran pinareup, ngaronjatkeun eta.

Métode 2. Kosmétik

Dada

Manggihan contouring dada. Anjeun bisa make makeup pikeun nambahkeun bentuk nice pikeun anjeun cheekbones jeung gado, tapi anjeun bisa jadi teu nyaho nu sarua bisa dipigawé kalayan décolleté. Ieu hiji murah, albeit samentara, jalan ka visually ngalegaan Breasts bisa diajar jeung ngan saeutik prakték.

  • Pinuh pakéan jeung nunda dina bra, nu bakal jadi ayeuna. Saprak téhnik ieu dirancang pikeun nyieun ilusi nu anjeun beuheung jeung dada kudu ditingali – maké hiji hal kalawan plunging neckline.
  • Upami anjeun keur hariwang yén anjeun bakal bari anjeun baju, anjeun bisa nutupan jeung kertas toilet atawa pita napel. Tangtu anjeun teu kudu make metoda ieu upami anjeun hoyong pikeun maké bodas.
  • Nyieun kalangkang poék jeung poék bronzer ku dusting eta antara Breasts nya. Dip sikat kana makeup jeung meunangkeun nya luhur jeung ka handap, nyiptakeun hiji keletik antara Breasts anjeun.
  • Panawaran beungeut powder jeung tempat teduh cahaya dina luhur bagian dada. Make makeup bolu nepi ka adun wates bronzer pikeun leuwih komo hasil.

Meuli bra jeung push up. Téknologi produksi bras geus robah jadi anjeun bisa meunangkeun nu geulis, diangkat Breasts tanpa bade dina ahli bedah nu sacara péso jeung teu nyapekeun diri jeung latihan. Milih pikeun a bra jeung nyorong-up pangaruh jeung milih salah sahiji nu anjeun ngarasa nyaman di, jeung dada kasampak paling narik. Sampurna push up anu alus pikeun ngajaga dada anjeun bakal teu pindah atawa méré anjeun payudara aneh atawa nunjuk bentuk.

  • Bras jeung push up jeung padding tambahan bisa nambahan pinareup anjeun dina sababaraha ukuran. Pilih hiji bra nambahan ukuran pinareup ku hiji atawa komo sababaraha.
  • Coba push-up bra jeung t-shirt saméméh meuli eta. Anjeun bakal heran sabaraha maranéhanana bisa ningkatkeun dada anjeun, tur anjeun kudu kasampak alami jeung nyaman.
  • Push UP teu jeung gél atawa komo cai inserts nyieun leuwih alami gambar.

Meuli "hayam". Ieu silicone inserts di bra kudu dipaké dina bras pikeun nyieun pangaruh visual of a real dada. Beurat maranéhanana, tékstur jeung penampilan sarupa nepi ka kiwari. Anjeun komo bisa manggihan eta dina kulit nada atawa milih transparan.

Métode 3. Make produk pikeun enlargement payudara

Mertimbangkeun purchasing cream pikeun enlargement payudara. Pasar pinuh creams jeung éstrogén jeung kolagén, nu dirancang pikeun ngaronjatkeun ukuran jeung ngidinan dada ka nada. Creams ieu kanaékan volume sél dina pinareup jeung méré eta volume, tapi maranéhanana baris geus mayar jumlah buleud. Teu aya bukti ilmiah nu creams pikeun enlargement payudara sabenerna digawé, tapi sababaraha sumber ngaku yen maranehna bisa jadi unsafe. Upami anjeun hoyong pangalaman maranéhanana pangaruh pikeun diri, milih hiji cream jeung bahan alami kawas Shea mentega jeung lidah. Dina kasus awon, Breasts anjeun bakal jadi lemes jeung caian.

Read more ngeunaan fillers pikeun Breasts. Filler suntikan asam dina dada. Maranéhanana ningkatkeun ukuran pinareup atawa dua sanggeus runtuyan multiple injections. Antara injections kudu nyokot 30 nepi ka 90 menit.

  • Nu fillers bisa boga utamana efek samping bahaya, jadi diajar ngeunaan eta salaku loba nu jéntré saméméh anjeun mutuskeun dina prosedur.
  • Dina sababaraha kasus anjeun bakal kudu ti jaman ka jaman malikan prosedur kituna fillers kasampak alami.

Mikir ngeunaan injections. Dina prosedur ieu, lemak dicokot ti beuteung anjeun atawa imbit jeung mangka nyuntik kana Breasts pikeun ngaronjatkeun ukuran anak. Saprak awak anjeun absorbs lemak, anjeun kudu ngalakonan sababaraha perlakuan pikeun ngahontal pangaruh katempo. Ngubaran prosedur ieu salaku hiji ekstrim solusi pikeun masalah, salaku lemak bisa solidify jeung ngabalukarkeun masalah kaséhatan serius.

Ngaliwatan prosés listrik akupungtur. Dina prosedur ieu, dada jarum nu diselapkeun, nu nepikeun arus listrik, nu ngabalukarkeun pinareup sél pikeun swell. Ieu téh hiji pohara populér prosedur kalangan selebriti. Kadang-kadang pangaruh teu lila ka tukang, jadi anjeun bisa jadi kudu sababaraha perlakuan. Teu aya bukti ilmiah nu prosedur ieu ngabogaan pangaruh langgeng, jadi ngubaran eta jeung caution.

Métode 4. Bedah enlargement

Neangan nu leuwih seueur ngeunaan rupa implants. Anjeun bisa milih silicone atawa saline implants. Awewe nyebutkeun yén silicone implants kasampak leuwih alami, tapi maranéhanana geus ogé leuwih bahaya saprak aranjeunna bisa lumangsung.

  • Dina jaman baheula, implants dijieun tina silicone dipiceun ti produksi, sabab anu percaya ka ngabalukarkeun masalah kaséhatan serius. Sababaraha urang geus bergeser, nyiptakeun éfék melengkung Breasts jeung ogé geus lain masalah kosmetik. Sanggeus pamutahiran di antarana balik ka pasar.
  • Bedah augmentation payudara biasana teu katutupan ku pausahaan asuransi.
yoga

Papanggih jeung hiji dokter bedah plastik. Lamun anjeun mutuskeun pikeun ngalegaan dada ku bedah nu, anjeun bakal kudu papanggih jeung dokter pikeun ngabahas nu implants nu katuhu pikeun anjeun. Anjeun kudu gaduh hiji pamanggih nu jelas ti naon ukuran jeung bentuk kudu dada anjeun. Dokter bakal mintonkeun anjeun conto kumaha implants bakal mangaruhan awak anjeun jeung bakal nyaritakeun sagala ngeunaan operasi.

  • Manggihan bedah jeung kavling tina pangalaman jeung resensi gede. Anjeun teu kudu jadi babi Guinea pikeun inexperienced dokter.
  • Ngobrol jeung dokter anjeun ngeunaan pangobatan anjeun nyokot, pikeun mastikeun maranéhanana teu konflik jeung pangobatan anjeun bakal nyokot saméméh jeung sanggeus operasi.

Ngarengsekeun operasi jeung periode recovery. Operasi ieu dipigawé dina anesthesia Umum sedengkeun bedah ngajadikeun hiji incision dina dada, kelek atawa kira-kira nipples gumantung kana susunan. Bedah biasana lasts 1-2 jam. Breasts anjeun bakal dihijikeun bedah tape, jeung ieu nu disadiakeun sareng drainase.

  • Dina tipe nu mana wae nu bedah mungkin komplikasi: perdarahan, scarring jeung masalah leuwih serius.
  • Kalolobaan jalma kudu ngarobah implants unggal sababaraha taun, salaku pinareup robah bentuk anak leuwih waktu.
  • Implants pinareup bisa ngangsonan tumuwuhna sél kanker, sarta ogé bisa ngaganggu jeung breastfeeding.

Tips

  • Coba massaging payu ka merangsang anak tumuwuh.
  • Ngalakukeun panalungtikan jero saméméh ngagunakeun mana wae produk pikeun enlargement payudara. Aya loba fakes anu mahal, tapi boga pangaruh.