Kumaha pikeun ngalegaan payudara di imah: 5 cara

Meureun aya awéwé anu teu hoyong boga éndah jeung Breasts badag. Survey statistik nunjukkeun yen ampir 90% tina awewe anu bagja jeung ukuran jeung bentuk nu Breasts maranéhanana geus di momen.

kumaha ngaronjatkeun payudara

Meureun aya awéwé anu teu hoyong boga éndah jeung Breasts badag. Survey statistik nunjukkeun yen ampir 90% tina awewe anu bagja jeung ukuran jeung bentuk nu Breasts maranéhanana geus di momen.

Urang geus disusun daptar 5 cara pikeun ngalegaan Breasts di imah.

Hormon

Kumaha ngaronjatkeun bust di imah jeung mantuan hormon, anjeun ngan bisa nyaritakeun dokter. Tujuan nu mana wae nu ubar hormonal sorangan nyaéta unacceptable. Salah dosis tina hormon ngakibatkeun pisan teu pikaresepeun akibat ti pelanggaran daur saméméh perkembangan tumor.

Taroskeun dokter nu ahli ngeunaan kandungan, kumaha pikeun ngalegaan dada tanpa bedah. Dokter baris ngalakonan sawatara panalungtikan sarta nangtukeun naon ubar jeung di naon dosage bakal mantuan anjeun. Nu peculiarity tina metoda ieu nyaeta ahli nu nangtukeun teu aya tambahan jumlah nu mana wae nu hiji hormon, nu anjeun keur leungit, jeung kasaimbangan ditangtoskeun tina opat hormon tanggung jawab pikeun ukuran urang Breasts (éstrogén, xenoestrogen, prolactin jeung téstostéron).

Produk pikeun enlargement payudara

Aturan utama geulis Breasts — no diets! Nu mana wae nu leungitna beurat dimimitian jeung pinareup di mana mana jaringan lemak. Aya ogé sababaraha produk nu bisa mantuan anjeun:

  • Susu jeung susu produk, kadaharan ti laut, daging hayam anu berharga source of protein.
  • Hop congcot, sumber alami éstrogén. Maranéhanana kudu brewed jeung dicokot salaku infusion pikeun 7 poé. Malikan tangtu disarankeun teu leuwih ti sakali per bulan.
  • Séréal jeung cereals: oats, béas coklat, millet, sa ' ir. Maranéhanana bisa dipaké dina bentuk cereals jeung infusions disarankeun pikeun augmentation payudara remedies rahayat.

Produk ngandung lemak monounsaturated: siki flax, siki wijen, alpukat, olives, lauk oily. Ieu lemak teu disimpen di cangkeng, jeung sumber berharga asam lemak omega 3, 6 jeung 12, nu dipikabutuh pikeun kageulisan bikang.

Kumaha pikeun ngalegaan dada jeung urut

Hayu daily urut pinareup bakal jadi pikeun anjeun dipake jeung nikmat kabiasaan. Eta bisa dibawa di pancuran, massaging Breasts di bunderan a ku aliran cai haneut. Jeung sanggeus mandi treatment jeung pamakéan lemak cream.

Gently sumebar cream dina dada dina gerak sirkular jeung gently stroking payudara ti nipple ka taktak jeung kelek. Teu nerapkeun tekenan jeung teu RUB teuas, ku kituna teu injure kelenjar susu. Ngalakukeun urut gerakan pikeun 3-5 menit pikeun unggal dada.

Olah awak for geus augmentation payudara

Aktivitas fisik anu penting pikeun dada anjeun. Jeung latihan bener bakal mantuan dada ligamén ka tighten pectoral otot gain signifikan relief. Sacara Umum, bust bisa ngaronjat ku 2-3 cm, ulah salempang yén kaleuleuwihan beban anjeun bakal jadi sarua jeung "rolling". Pikeun ngalakukeun hiji hal nu sarupa jeung pectoral muscles pisan hésé pikeun nguatkeun.

Ngalakukeun sahenteuna dua paling éféktif olah awak ngaliwatan poé:

  1. Pushups — ti 2 nepi ka 20 kali. Anjeun kudu ngalakonan push-UP jeung lempeng deui dina toes, cara gado-na ka lantai;
  2. Squeezing palem. Connect palem saméméh sorangan, lamun solat. Ngangkat elbows anjeun ka dada tingkat. Jeung daya maximum nyorong palem jeung silih. Salamet salami mungkin. Ulang 5 kali.
kumaha pikeun ngalegaan dada latihan

Visual augmentation pinareup

Metoda ieu nyaéta "puguh" salila sababaraha taun mantuan kaluar ladies, bagja jeung ukuran pinareup. Teu nyaho kumaha di imah pikeun ngaronjatkeun bust gancang, atawa ngan teu bisa berpungsi dina diri, milih katuhu lingerie jeung baju.

  • Bra. Anjeun pilihan nyorong — up bra jeung bulk inserts cangkir. Manéhna bisa méré sahenteuna hiji ukuran pangleutikna dada. Husus bentuk baju jero lifts bust jeung belah dada-na. Hiji disadvantage tina push-UP — anjeun teu kudu maké eta mindeng. Para ahli nganjurkeun pikeun ngurangan maké saperti a bra nepi ka dua kali per bulan. Tapi eta jigana nu sakali saminggu pikeun hiji partéy atawa tanggal, bakal katuhu euy.
  • T-kaos jeung sweatshirts. Milih baju jeung V-beuheung atawa Polo. Lamun t-shirt tractum ieu sewn ti lawon, eta kudu diuk ketat, jeung neckline bisa lumayan jero. Pikeun baju dijieun tina wol jeung kapas hayu leupas.
  • Blus. Nu ruffle jeung frill mangrupa kasempetan gede pikeun nyumputkeun leutik bust. Blus jeung saperti hiji decor bisa gampang digabungkeun jeung kantor bisnis jas jeung calana panjang jeung rok. Warna blus bisa jadi palasik bodas atawa belang. Preferably milih warna padet pilihan atawa jeung minimum jelas warna. Dresses. Pikeun hiji partéy atawa cocktail solusi ideal bakal pakéan dina gaya Kakawasaan. Pilihan ieu geus cangkéng luhur, muka beuheung, pinapsueun highlights nu décolleté. Lamun ka ngantebkeun Breasts lega cangkéng, bust anjeun bakal kasampak ngan saukur mewah.
  • Sweaters. Cozy jeung lemes sweaters cashmere sampurna for keur leumpang di Taman atawa pasamoan informal jeung babaturan. Maranéhanana anu leupas unobtrusively hugs inohong, cukup jelas panyiri komo modest bentuk. Salaku hasilna, dada jigana leuwih. Warna baju haneut kudu cahaya jeung pastel .
  • Kutang. Hayang nempo 100%? Maké a push-up bra, sarta luhur denim atawa kutang kulit! Ieu stunning pakéan baris nyieun anjeun Ratu pihak mana wae. Dina kahirupan sapopoe jeung di kantor, kutang ogé bakal ku jalan kitu. Maké poto eta sareng blus, kaos, rok jeung calana kolor jeung calana Capri.

Salaku bisa nempo, nu ngalegaan Breasts di imah — eta gampang jeung cukup doable. Sadaya 5 cara gampang pikeun ngalengkepan.