Augmentation payudara endoscopic pendekatan

mojang

Ngalaman surgeons plastik narékahan pikeun nyieun teu ngan geulis dada, tapi ogé cageur. Ku alatan éta, di forefront tina téhnik nu ngawétkeun integritas jeung sensitipitas tina kelenjar susu tanpa disturbing fungsi maranéhanana.

Contona, endoscopic augmentation payudara ngaliwatan kelek.

Kaunggulan tina operasi:

Di antara sagala rupa augmentation payudara endoscopic underarm jeung aksés ka anak unik low-traumatis:

  • bedah biasana nyokot 40 nepi ka 60 menit;
  • dina dada aya scars nu beulah kénca, jeung di kelek tapak tatu sanggeus sababaraha waktu robah warna ka warna kana alam crease;
  • jaringan payudara teu kapangaruhan sahingga ngajaga kamungkinan dahar payudara di mangsa nu bakal datang;
  • recovery postoperative anu leuwih gancang, jeung pikeun ngahontal hasil nu dipikahoyong dina waktu pondok.
  • Salila operasi, TEU ngalanggar integritas tina dada.

Mammoplasty endoscopic pendekatan ngaliwatan axillary ngakses ieu gede lamun anjeun:

  • a gadis ngora anu rencana di mangsa nu bakal datang boga anak jeung payudara-eupan eta;
  • wanoja sanggeus ngalahirkeun jeung breastfeeding, nu hayang ngaronjatkeun bentuk pinareup jeung teu ngaluarkeun terus-terusan pregnancies;
  • ulah hayang boga scars;
  • teh tien dada jeung leutik areola, ngaliwatan nu mustahil pikeun nyelapkeun hiji susuk tina ukuran nu dipikahoyong.

Kumaha endoscopic augmentation payudara ngaliwatan kelek?

Implants payudara via axillary aksés anu dipigawé dina anesthesia. Incision nu dijieun sapanjang alam crease di luhur kelek. Ti aya, nu bedah konduktor subcutaneous "torowongan" under the big pectoral otot atawa jaringan glandular. Ieu téh hiji standar téknik.

Hasil tina kanaékan alatan kanyataan yén bedah susunan nu susuk husus dina jaringan glandular atawa otot dada.

Nyiapkeun pikeun bedah:

Bagian integral tina tahap ieu mangrupa hiji ujian nu ngawengku ngalaksanakeun laboratorium jeung instrumental studi:

  • Ultrasound payudara;
  • test getih (total, biokimia);
  • urinalysis;
  • tes getih pikeun HIV, sipilis, hepatitis;
  • ulikan getih clotting;
  • cardiogram jantung jeung a dada x-ray.

Sajaba ti diangkat anesthesiologist jeung dokter, hasil nu sabar bisa jadi ngaku saméméh operasi.