Ngaronjatkeun atawa keun: pangalaman ibu

Kakandungan, ngalahirkeun, payudara-nyoco orok – sadaya faktor ieu sacara serius mangaruhan penampilan wanoja, utamana Breasts nya. Dina hal ieu, loba awewe nu wondering kumaha pikeun ngalereskeun eta, jeung nyieun dada sakali deui ketang jeung menarik.

Cara pikeun nyieun dada anjeun teguh jeung luhur

Cara pikeun nyieun dada anjeun teguh jeung luhur

Lift pinareup nyaeta hiji bedah plastik, nu bisa mulangkeun bentuk pinareup. Utamana éféktif téh bedah plastik dina Breasts ka tighten payudara di awewe jeung Breasts leutik ukuran, dina kasus kawas ieu, prosedur pangaruh persists pikeun cukup lila. Facelift bisa dipigawé ditéang jeung ngurangan atawa augmentation pinareup. Upami anjeun keur perencanaan kakandungan a di mangsa nu bakal datang, preferably dina angkat sababaraha waktu ditunda, sedengkeun salila 9 bulan dada parobahan nu bisa boga dampak negatif dina hasilna. Mun anjeun geus pernah ngalaman bedah pikeun ngaronjatkeun penampilan payudara, eta moal mangaruhan kakandungan jeung saterusna ngalahirkeun. Ogé kudu dicatet yén sanggeus prosedur, anjeun bisa kalayan gampang eupan anak, mastopexy teu mangaruhan kaséhatan sabar.

Lift pinareup sanggeus HS (payudara-dahar)

Operasi ieu mungkin ngan sanggeus parantosan tina lactation, nyaéta hiji kamunduran dina ducts tina kelenjar susu. Éta ogé desirable ka normalize beurat anjeun, salaku leungitna beurat bisa boga dampak negatif dina hasilna. Sedengkeun pikeun manteng tanda, sababaraha di antarana bisa dipiceun salila operasi, nyieun eta kurang katempo jeung laser prosedur atawa dermal pecahan photothermolysis.

Lift pinareup sanggeus HS

Cara nyieun Breasts leuwih luhur jeung firmer tanpa ngagunakeun implants?

Lift pinareup tanpa ngagunakeun implants mungkin, dina kasus kawas, di handap ieu téhnik anu dipaké: sirkular (tapak tatu kira-kira areola), lift pinareup SPAIR atawa Bohong (tapak tatu nu kabentuk dina lamping handap kira-kira areola), kitu ogé angkat nu tapak tatu tetep dina crease dina dada jeung dina lamping payu kira-kira areola nu. Jenis jeung metoda tightening bisa ditangtukeun salila dina loka kunjungan ka dokter, tuluy nangtukeun biaya operasi.

Operasi kompléks

Mindeng dilaksanakeun sakaligus jeung lift pinareup jeung augmentation pinareup. Utamana nu sasuai nu prosedur saperti sanggeus parantosan tina lactation salaku jumlah jaringan payudara nurun drastis, jeung mangsa ieu waktu kulit teu boga waktu pikeun ngaleutikan. Operasi ngawengku léngkah di handap ieu:

  • Ngurangan areola jeung lowered, stretched nipple;
  • Implantation susuk dina pectoralis otot;
  • Nyieun bentuk anyar kelenjar dina volume susuk;
  • Lengser tina kulit kaleuwihan.
Operasi kompléks

Eta tétéla yén kelenjar susu dina hal ieu naék alatan ayana susuk. Nu prosedur braces bisa dilakukeun dina métode nu beda – ngurangan diaméter areola sarta motong kira-kira eta, motong dina bentuk hiji tibalik hurup T, koma, jsb. Pilihan metoda gumantung kana loba faktor – bentuk pinareup, dipikahoyong volume jsb. Komplikasi anu langka, sabab paling mindeng muncul dina bentuk hematomas, jeung postoperative tatu, loba kurang dina bentuk marginal necrosis jeung ischemia jaringan. Operasi lift jeung ngaronjatna anu dipigawé dina anesthesia Umum, lilana nu 2-3 jam. Kahiji 24 jam sabar dina miara intensif, ningali dokter anu konduktor anesthesia, prescribes nu antibiotik. Sanggeus éta, gumantung kana kaséhatan sakabéh, bakal discharged atawa dibikeun ka bangsal Umum. Nu sutures nu dipiceun sanggeus 1-2 minggu, gumantung kana laju penyembuhan. Sakapeung dipaké pikeun sealing absorbable filamén, nu sasuai, teu kudu keur dressings. Pikeun nutupan tatu ngagunakeun husus napel, nu waterproof, jadi anjeun bisa nyokot pancuran di mana wae waktu.