Augmentation payudara: jenis operasi, biaya, contraindications

augmentation payudara

Elastis jeung pinuh ku feminin bust geus sok geus hiasan nu boga anak, teken perhatian jalu jeung ngabalukarkeun dengki saingan. Jeung lamun geus ka settle keur naon warisan ti kolot jeung gén, ayeuna augmentation payudara pisan sering operasi.

Awewe ngeunaan prosedur augmentation pinareup mikir for lila, komo dina abad ka-19 diusahakeun make dilebur parafin pikeun nyieun Breasts seemed leuwih pinuh jeung buleud.

Silicone implants anu nimukeun jeung dimekarkeun dina satengah kadua abad ka jeung mangsa ieu waktu geus undergone robah signifikan. Jeung ayeuna maranéhanana dipaké dina bedah plastik nu loba awewe ngarasa prettier jeung leuwih percaya diri.

Kuring kudu nyebutkeun yén plastik bedah augmentation payudara mangrupa salah sahiji nu paling umum di antara awewe.

Indikasi jeung contraindications

Kuring kudu nyebutkeun jenis ieu bedah plastik, nu nujul ka estetika prosés, jeung nyieun operasi nurutkeun konsumén ' paménta, husus indikasi pikeun palaksanaan anak no.

Nyarankeun bedah kosmetik prosedur augmentation pinareup bisa dokter katempo estetika defects. Eta bisa jadi:

  • nu beda dina ukuran payudara atawa asymmetrical posisi;
  • underdevelopment of payudara ti lahir;
  • defects sanggeus mawa kaluar mana wae nu operasi perlu.

Ogé sanggeus dahar payudara atawa rugi beurat gancang bisa ngarobah ukuran jeung nada tina dada.

Sorangan awewe nu ngarobah ka surgeons plastik pikeun operasi augmentation pinareup dina kalolobaan kasus, sanggeus sanggeus barudak maranéhanana dahar, lamun Breasts geus leungit bentuk maranéhanana atawa jadi nu leuwih leutik.

uvelichenie payudara sanggeus kormlenie

Kadua paling populér alesan nyaeta awewe mimitina sugema jeung leutik ukuran pinareup, saperti ukuran enol.

Tapi kahiji dokter perlu pikeun mariksa anjeun labs jeung pastikeun yen anjeun gaduh no contraindications pikeun operasi augmentation pinareup, jadi eta teu cukup ngan kahayang klien.

Contraindications ka bedah augmentation payudara di antarana:

Lamun dina dada kapanggih benign, mangka anjeun kudu ngubaran eta, sugan kalayan bantuan operasi.

Jeung bedah augmentation payudara bisa dipigawé ngan sanggeus recovery pinuh sabar.

Tipe operasi pikeun augmentation pinareup

Salila operasi augmentation pinareup aya tilu métode pikeun masang implants dina pectoralis otot, dina kelenjar sorangan, jeung digabungkeun metoda.

Metoda nu dipilih gumantung kana naon hasilna bakal penampilan Breasts jeung implants.

Metoda instalasi susuk dina pectoralis otot

Ieu métode enlargement payudara dipaké lamun ngalakonan operasi dina Breasts leutik kahiji atawa enol ukuran. Ieu métode susuk ngarenah eliminates nu resiko nu Breasts bakal SAG atawa deform. Oge, susuk bakal imperceptible dina palpation jeung penampilan alami.

Kalemahan di antarana kanyataan yén metoda ieu augmentation payudara leuwih nyeri pikeun awewe.

Metoda instalasi susuk dina kelenjar susu

Lamun hiji awewe geus gedé payudara, mangka anjeun kudu make metoda ieu of urus. Lamun hiji awewe geus aktif Il daya olahraga, manéhna ogé mendemonstrasikan ieu metoda operasi alatan ngurangan dina dada otot anjeun gaya bisa deform susuk.

Masang susuk dina kelenjar susu nujul ka leuwih basajan operasi, kurang risiko jeung gampang periode recovery sanggeus operasi. Éta ogé penting nu sanggeus saperti hiji operasi nyaéta minimum tina komplikasi. Tapi, susuk bisa jadi palpable.

Digabungkeun implants

Dina hal ieu, susuk téh sawaréh disimpen dina otot — bagean luhur, jeung sawaréh dina kelenjar bagian handap.

Wewengkon awak pikeun operasi

Ka dada salila operasi ngabogaan aksés ka tipe di handap ieu:

  • ngaliwatan halo nipple;
  • ngaliwatan usik tina kelek wewengkon;
  • ngaliwatan crease dina dada;
  • ngaliwatan bujal wewengkon.

Paling ilahar sarta populér metoda bedah augmentation dada incision ngaliwatan areola, dina loba kasus. Dipaké lamun masang susuk dina kelenjar, dina otot nu. Lamun anjeun kudu ngaleupaskeun susuk, ogé dipaké halo nipple. Lamun ngagunakeun metoda ieu augmentation payudara pos-operative scars nu ampir siluman sabab incision dina areola jeung kulit. Ku preserving penampilan estetika tina dada, metoda ieu nyaeta nu paling umum.

Lamun, sanggeus operasi kana beakna rehabilitasi kelim tetep katempo, sababaraha awewe make tattoo wewengkon ngalangkangyén éta téh imperceptible.

Pake pikeun bedah kelek ngamungkinkeun pikeun ngalakonan prosedur, sanggeus nu scars tetep ampir siluman.

Cara dipercaya pikeun operasi augmentation pinareup bisa disebut metoda, lamun implants nu diselapkeun ngaliwatan hiji incision dina dada.

Kaunggulan tina metoda nyaéta operasi anu dilakukeun dina cara saperti a, dina ngarengsekeun visual kontrol leuwih wewengkon nu dipikahoyong jeung nu kelenjar susu anu kakeunaan minimal résiko tatu jaringan.

Bedah jeung aksés ngaliwatan bujal dilumangsungkeun ngan dina klinik husus dina bedah plastik, jeung lamun ieu ogé dipigawé abdominoplasty.

Dokter evaluates kaayaan sabar, pikeun nyegah suhu jeung simpangan dina tekenan. ieu dipigawé dina anesthesia Umum salila dua jam.

Operasi dina instalasi implants

Operasi dina instalasi implants

Di ruang operasi sabar ieu disimpen dina tabel, disambungkeun ka sensor, nyieun sistem pikeun infusion ka jero nadi. Saterusna, anesthesiologist teu anesthesia sanggeus lampah-na, dokter ngalaksanakeun operasi bedah masang susuk.

Dituturkeun ku suturing, steril dressings jeung sabar dicokot ka ward pikeun recovery ti anesthesia.

Di rumah sakit kudu jadi 2-tilu poé, jeung mangka anjeun bisa balik ka imah, tapi diperlukeun bandaging.

Éta ogé penting pikeun maké hiji komprési garment pikeun hiji bulan, teu ka angkat beurat jeung kalayan perawatan gede pikeun nunda leungeun-na up. Nyeri sanggeus operasi dimimitian pikeun nyokot tempat di 4 days.

Dina dua minggu kuring bakal nyabut jahitan.

Sabulan satengah sanggeus operasi teu bisa balik ka pool, mandi, sauna, klub jasmani. Saré kahiji waktu, leuwih alus dina tonggong, sabab dina waktu ieu formasi capsules kira-kira implants.

Sagala pasini dokter kudu dituturkeun pikeun nyegah komplikasi.

Harga bedah augmentation payudara

Harga pikeun operasi augmentation pinareup bakal gumantung kana naon klinik anjeun milih, nu kota. Informasi nu mana wae anjeun bisa manggihan husus dina panglawungan di kota anjeun.

Harga urus ngawengku harga ujian jeung tés, karya ahli bedah nu, kumaha hésé operasi cara pikeun nangtukeun susuk, anesthesia, biaya implants, dina naon kamar jeung sabaraha anjeun bakal jadi.

Tapi mayar pikeun bedah jumlah ieu bisa teu sakabéh awéwé, biaya anu luhur. Sababaraha klinik ngalakonan lampah dina bébas enlargement payudara. Aya sababaraha kaayaan anu kudu papanggih ku sabar. Dina website tina klinik bedah plastik bakal dipasang informasi ngeunaan sajarah sabar, foto saméméh jeung sanggeus operasi, baris jadi hiji video tina operasi. Oge, hiji awewe satuju ka hiji wawancara, nu bakal jadi dina website.

Harga bedah augmentation payudara

Upami anjeun keur teu puas jeung ukuran atawa bentuk nu Breasts anjeun, anjeun ayeuna boga kasempetan pikeun nyieun hiji éndah bust. Tapi tetep ieu téh hiji dioperasi, bedah, jadi hal anu penting pikeun beuratna nu pro jeung kontra jeung nyieun rasional kaputusan.