Harita UpSize

  • Devi
    Kami nu boga Breasts leutik. Pamanggih ieu teu hirup jeung pinuh diungkabkeun. Ngeunaan cream upsize anjeun kapanggih kaluar ku musibah ti iklan jeung geura-giru megatkeun pikeun nyoba. Bisa ngomong mah ieu delighted. Sanggeus bulan make dicatet yén dada bener ieu éndah, tapi ieu ngan penampilan kulit, ukuran tetep sarua. Kuring boga hiji ambivalent dangong ka heboh novelty.
    UpSize
  • Yuliana
    Sanggeus méré lahir, kuring noticed nu Breasts geus leungit élastisitas maranéhanana, manteng tanda mucunghul, tilep. Katingali unsightly, kuring komo dimimitian pikeun meunangkeun kompléks ngeunaan eta. Tapi jadi hayang jadi geulis sarta desirable. Ngahaja stumbled dina forum sarana pikeun enlargement payudara upsize. Tangtu, kuring teu percaya di efisiensi, tapi kahayang mangga salakina prevailed, jeung cream kuring kronologis. Mah matak anjog di 5 poé, pisan pleased. Sanggeus narima hal, kuring mimiti megatkeun pikeun nyoba kaluar cream. A pikaresepeun komposisi jeung rupa seungit, anu lembut sarta lemes. Dipaké cream mastikeun salaku diarahkeun 2 kali sapoé. Sanggeus 3 minggu kuring kungsi nempo parobahan anu signifikan dina bust, tapi ieu teu lumangsung. Enya, kulit lemes jeung ngora, tapi teu nambahan, kuring geus teu katempo. Kenca kesel.
    UpSize
  • Agus
    Kuring rek ngomong yén lalaki kawas Breasts badag jeung teu nyebutkeun maranéhanana hayang urang jadi hiji hal bener dina diri, sabab cinta urang. Kuring teu ngahianat ka eta nilai, tapi sanggeus salaki maksa kuring usaha métode beda, tapi euweuh nu robah. Usaha ti obat sagala rupa baju jero, nu di glance a bakal méré jalma nu kuring geus di kanyataan gedé Breasts, jeung kompléx bakal ngaleungit, tapi henteu. Sanggeus search lila stumbled kana cream UpSize jeung lalaunan mimiti pikeun ngubaran Breasts nya, sanggeus bari maranehna jadi elastis, jeung ukuran ngaronjat)) Salaki lengkep wareg, saperti dina sakabeh. Katresna, teu ngadagoan, nyokot eta jeung anjeun moal kuciwa.
    UpSize
  • Sherly
    Pre-kakandungan Breasts anu subur, seksi kalima ukuran. Tapi loba keneh masalah nu munggaran ngalahirkeun, payudara - dahar, Breasts mimiti nongkrong, mimiti ngamekarkeun manteng tanda. Sanggeus ngabogaan orok katilu, kuring megatkeun pikeun néangan cara pikeun ngaleungitkeun manteng tanda jeung angkat saeutik. Tapi hanjakalna hasil éta persis sarua jeung nol. Meuli loba creams mahal. Sanggeus sababaraha bulan turun leungeun nya jeung megatkeun pikeun ngalakonan euweuh. Tapi ayeuna babaturan disarankan kuring meuli cream pikeun enlargement payudara upsize. Kuring megatkeun pikeun nyoba hiji waktu tukang ka manéhna. Kronologis. Dipaké rutin salila kira sabulan, sababaraha kali sapoé sanggeus mandi. Dina waktu nu sarua ngalakonan urut payudara. Sabulan saterusna nempo hasil gede. No manteng tanda, Breasts jadi subur tur éndah.
    UpSize
  • Sinta
    Sok geus an bagja boga "0" dina ukuran, sedengkeun sakabeh babaturan nya tumuwuh Boobs di kelas vii, meureun (hiji komo ukuran opat, jeung manéhna complains!). Stumbled kana harita ngeunaan ieu cream upsize jeung teu bisa lulus nepi, jadi kuring hayang ka ngarasa full mojang geulis... Dina weekends ngeunaan bade balanja for baju jero anyar:) nya Eta kabagjaan! Ahirna ngeureunkeun nyumput di balik anjeun bras jeung busa jeung anjeun meuli hiji hal geulis, nyaman jeung transparan, jeung ngalaan baju di hareup hiji guy teu isin ka touch nice! Terus katresna mah teu boga hiji bra moal fit kamerdikaan mangga:)
    UpSize
Peunteun UpSize
4.4
30