panulis Hendri

Ngaran:
Hendri
Tulisan:
5

Artikel

  • Dina hiji usaha pikeun ngaronjatkeun penampilan anak, pikeun nambah daya tarik, awewe anu néangan métode dina kumaha tumuwuh payudara. Panggancangna ieu maké bedah plastik. Tapi, aya métode nu bisa anjeun pake di imah.
    1 Séptémber 2018
  • Operasi cost pikeun augmentation payudara gumantung kana sababaraha faktor: atikan jeung pangalaman ahli bedah, anu wani trust; reputasi klinik; alat. Jadi anjeun kudu pisan sacara serius mertimbangkeun pilihan professional.
    29 Agustus 2018
  • Loba awewe teu kawas sorangan dada. Batur kompléks alatan bentuk, jeung sababaraha nu bingung ku ukuran. Awewe saperti bakal dipake pikeun nyaho kumaha enlargement payudara di imah.
    24 Agustus 2018
  • Enlargement payudara tanpa bedah di imah rahayat métode atawa latihan?
    14 Agustus 2018
  • Naon bedah payudara; Indikasi; rupa-Rupa plastik; Contraindications; Cara nyiapkeun operasi; operasi; periode Rehabilitasi sanggeus mammoplasty
    12 Agustus 2018