panulis Agus

Ngaran:
Agus
Tulisan:
4

Artikel

  • Kelamin anu adil sering henteu bahagia sareng payu, aranjeunna hoyong ngagedéan atanapi ngirangan. Naon mammoplasty sareng kumaha mangaruhan kaséhatan awéwé? Naha aya kontéptipikasi kanggo anjeunna?
    20 Nopémber 2020
  • Subur jeung firmer Breasts unggal awéwé sacara impian. Tapi dumasar kana waktu, alami jaringan leungit élastisitas maranéhanana. Nya eta mungkin pikeun ngalegaan Breasts jeung anu kumaha atuh eta?
    24 Agustus 2018
  • Sanggeus saperti operasi, kawas di augmentation payudara – rehabilitasi kudu di antarana wangenan aktivitas fisik, urut, husus ngagunakeun creams jeung wajib citatah ku ahli.
    18 Agustus 2018
  • Latihan baris mantuan pikeun ngabenerkeun deficiencies jeung nyieun awak sampurna. Alatan husus latihan dada bakal naek luhur jeung bakal mucunghul leuwih badag. Salila ieu anjeun kudu digawe kaluar rutin di gym atawa imah.
    11 Agustus 2018